Winnerbäck!

Winnerbäck konserten var jätte bra! Allt man kunnat önska =)
Kvällen började med fördrinkar hos Linda. När klockan började närma sig så fick Micke skjutsa in mig, Linda och Madde till Brunnsparken där Winnerbäck skulle spela. Hade laddat upp med både regnkläder och paraply nerpackade i väskorna pga det oroliga vädret. Men när vi kom fram till entrén så fick man ju "såklart" inte ta med paraply in, så det fick vi snällt lämna in. När vi kom in på området så började precis Miss Li spela på den lilla scenen. Vi gick in i öltältet(där jag fick visa legg 2ggr!) och lyssnade medan vi tog en varsin öl. När klockan började närma sig nio gick vi mot stora scenen där Lasse skulle börja. När han kom ut så skrek hela publiken. Han spelade både gamla och nya låtar. Många i publiken kunde varenda textrad på varenda låt. Men bäst allsång blev det när Miss Li kom ut på scenen och mottogs av jubel. Helt fantastiskt! =)
Hela konserten var jätte bra, och han kom ut till 3 extra nummer. Sista helt ensam med sin gitarr. Enda låten jag saknade var Kom Ängel.
När konserten var slut så gick vi in mot öltältet eftersom det skulle dröja ett tag innan Daniel skulle komma. Där fick vi de sista ölen, och var de sista som satt kvar, så blev utslängda till sist! När vi skulle hämta paraplyerna så var ju de såklart borta, trots våra märkningar med kvitton och påsar. Men då fick det följa med ett liknande istället!
En helt klart bra kväll!


Kommentarer
Postat av: eliin

det är fint med pärlor! Kul att Winnerbäck var bra :)

2008-08-10 @ 21:32:57
URL: http://frisorelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0