Eriks studentdag

Fredag idag... känns inte som de, kändes som de igår. Blir så förvirrat med alla röda dagar =P
Gårdagen var riktigt rolig i alla fall. Och varm!
Började med att jag och Micke cyklade ner till bregårdsskolan och tog emot Carro när hon sprang ut och hängde blommor och en giraff runt halsen på henne. Sedan gick vi upp till stan för att vänta in bergslags utgång. Satt och tog lite drick på Champs och mötte även upp Elin som skulle med.
Sedan var det bergslags tur. När de släpptes ut släpptes även massa ballonger upp i himlen, så häftigt! Erik hittade oss till slut och även han blev dränkt med blommor, gossedjur och flaskor =) Blev fotning, grattulationer, kramar m.m. Grattade även My som gick ut. Sen bar det iväg igen mot stan där de åkte vagn. Efter det cykla vi hem och vilade fötterna och plåstrade om dem lite innan vi åkte iväg hem till Carro för att gratta henne med paket, en fruktskål från Sagaform(likadan som jag köpte med i randig). Där bjöds det på lite dricka, men blev bara en snabb visit eftersom vi skulle till Erik.
Väl hemma hos familjen hade redan paketöppningen börjat, han fick massa bra-ha-saker och även lite roliga saker, som en heldag på Gelleråsen med kurs i motorcykel-racing. Av mig o Micke fick han ölglas, salt/pepparhundar, hushållshandbok för män, barn-fotoalbum o lite annat smått till hemifrånflytt. =)
Sen blev det mat och fika. Jätte gott!!! Var en väldigt trevlig dag/kväll.
På kvällningen efter jag hjälp mamma o pappa att plocka undan åkte jag hem där Micke, Niclas, Moa och Robin satt på balkongen och drack drinkar. =)
Vid halv ett ringde Erik och berättade att han inte kom in på statt, han hade tappat bort biljetten den klanten(kanske var han lite full med?!) Så han och Elin kom hem till oss istället och fick ha lite studentfirande här istället. Var riktigt trevligt, så fick ju Elin va med oxå som inte fyllt 18 än! Hon lovade även att hon skulle klippa oss alla och blev även bjudna på hennes student nästa år! Det glömmer vi inte Elin!! =D hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0