Midsommar i Grebbestad

Hemma igen efter en långhelg i Grebbestad. Tråkigt när helgen tog slut, men ändå skönt att vara hemma igen. Var ju först meningen att vi skulle tälta med Moa och Niclas, men när vädret verkade bli dåligt drog de sig ur och jag och Micke åkte ner själv. Eftersom de bara blev vi två så tyckte Johanna att vi kunde bo hos dem, så de gjorde vi! Kändes som ett bra val på torsdagen då det regnade när vi kom ner. Hela torsdagen var mulen med små regnskurar då och då, men på kvällen lättade det upp. På kvällen gick vi ner för att ta en öl på en pub, träffade även Micke P som hade smitit ut från husvagnen. Följde honom hem sedan så vi var säkra på att han kom in, såg då de skjukaste husvagnarna! De såg ut som minihus, på ett ställe såg man inte ens att det var en husvagn, den var helt inbygd med panel, altan och annat runt om! Vääldigt seriösa campare där..hehe När jag och Micke sedan skulle hem tog vi lite fel väg och hamnade högst upp på bergsklippan. Vilken utsikt det var därifrån! Helt fantastiskt... Så där stod vi ett tag och myste innan vi kom på att vi nog borde gå hem.

När fredagen kom och det var midsommarafton så blev vädret bättre och solen var framme hela dagen! Johanna och Niclas var på bröllop så jag och Micke fick roa oss själva. Vi var nere och gick på bryggan lite, åkte till sportshopen och så. På kvällen satt vi hemma hos Niclas o Johanna och hade myskväll med cider, färska räkor och baguetter. Senare kom värdarna hem och satt uppe och prata en stund innan jag gick och la mig. Morgonen efter fick jag reda på att herrarna varit ute på krogen på natten. Jag sov tugnt och märkte ingenting.
På lördagen var det ännu bättre väder, klarblå himmel och sol, bara lite blåsigt. Johanna jobbade så Niclas fick roa oss. Var nere på Terassen och drack öl och cider, var den dyraste cidern jag någonsin druckit! 68 kronor för 33cl!! Hemma kostar de 45:- så de tjänade ganska fett på det. Var vilket fall riktigt härligt att sitta ute ta en cider med utsikt över hamnen.
 
På kvällen när Johanna kommit hem grillade vi och satt på deras uteplats och åt, jätte gott! Drack även ett nytt vitt vin, Raimat. Det var ritkigt gott. Träffade även Elisabeth och hennes bebis Leo, han var hur söt och charmig som helst! Senare när Johanna gått och lagt sig gick vi ut på Terassen som nu förvandlats från restaurang till uteställe. Var väldigt mycket folk, men trevligt!


Söndagen var en riktigt slappardag. Det var mulet och regnade om vartannat, låg mestadels i soffan och softade tills det var dags att åka hemmåt. Innan vi lämnade Grebbetsad åkte vi förbi torget och åt Langos, gott!
Var en riktigt rolig tripp, även fast vädret kunde ha varit lite bättre ibland. Men det spelar ju ingen roll när man är med de man tycker om!
Synd bara att Moa och Niclas inte följde med, skulle nog ha blivit ännu roligare då! Får dra med de nästa år istället =)
Var riktigt kul att träffa Johanna och Niclas med som man inte gör så ofta när de bor så långt bort. Johanna hade en riktigt sto bebismage nu, det är inte långt kvar nu tills bebisen kommer!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0