Fest med lumpen-besök.

Igår var det fest här hemma. Micke fick besök av 4 lumpenpolare. De vanliga kära vännerna var oxå med såklart. Var riktigt roligt då man inte träffat lumpisarna på ett år tror jag. =) Gjorde goda drinkar, minglade och tog massvis med super snygga kort! Har inte lagt in dem på datorn än, men kan lägga upp några imorgon. Testade även systemkameran som varit hos mamma o pappa ett tag.
När klockan började närma sig midnatt fick vi skjuts till statt av snälla magnus. De flesta gick ut, men var även några som gick till eda istället.
På statt var det jätte roligt. Inte så jätte mycket folk tyvärr, men en hel del man kände. =) Blev jätte mycket dans! Visade sig att lumpen killar kan dansa riktigt bra! ;) På slutet blev det även en vals med Erik som ville visa att han minsann kunde dansa han med. hehe.
Efter statt blev det efterfest hemma hos oss. Förjoppningsvis sov grannarna djupt =P Såg ut som en sovsal i vårat vardagsrum med 4 killar på golvet och soffan. Jag och Micke fick även Eric som en extra sängkamrat!

Morgonen efter var inte kul när man möttes av en lägenhet som såg ut som ett slagfält. Men gick ganska fort att få bort det värsta när man hjälptes åt =)
Sedan blev det traditionell pizza till brunch innan det var dags för gästerna att åka hem till sig.
Hela helgen var jätte rolig, får hoppas de inte dröjer ett år till nästa gång igen. Men har planerat in fest hos Nyborg och även Lundgren skulle bjuda till fest i sommar. Så de blir nog ganska snart igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0