PIP dag 3 & 4

Har haft ett lite uppehåll nu, har inte orkat och varit bortrest. Men nu ska jag försöka ta tag i det här igen. Kan ju fortsätta med Putte i Parken som jag bara kommit halvvägs med. Får se om jag minns... =P
Fredag
Runt 16.00 gick jag och Malberg ner till parken för att titta på Anna Ternheim som spelade på IP. Duggade lite, var inge vidare stor publik, men Anna var bra. Lite häftigt att en av musierna spelade på en såg.

Efter Anna var det Johnossi som stod på tur nere i dalen. Micke hade även pallrat sig ner till parken då. De var sjukt bra! Ett av de bästa frammträdanden jag sett! Kan ha att göra med att jag gillar musiken med... Riktigt röj på scenen för att bara vara två stycken. Mycket bra!

När de spalat klart (med John i Ossis knä;P) hämtade vi upp Linda och Catrine för att se Melody Club. Mycket bra det med. Många gamla bra låtar man kände igen! Om det intre syns så står han på trumman...

Efter detta tog vi ett litet break och gick hemmåt. Det bästa med att bo i närheten: Man kan gå lite när man vill! Spelade lite Guitarr Hero, drack drinkar... Tills det var dags att dra tillbaka till parken för Sahara Hotnights!
(Koncentrationen var på max)

Fick springa till IP uppför alla backar då vi var ute i lite dålig tid till Sahara H. MIssade väl sådär halva speningen.. =S Men det vi hörde var bra! Snyggt pimpad scen med fjädrar. Bra drag i musiken. Extra plus för att de hade 4 stråkar på scenen, det höjde musiken avsevärt!

Sedan blev det lite öltält och lyssna på Slagsmålsklubben. Mycket röj nere i dalen, men vi kollade på säkert avstånd från cirkustältet. Efter midnatt började Timbuktu. Lyssnade någon låt, sen tröttnade vi och gick hem. På hemvägen hörde vi "Alla vill till himmelen" Så de va ju bra att vi fick höra den enda man kan lite iaf...


Lördag
Sista Puttedagen. Tar det lugnt hemma på dagen. Lite bättre väder. Solen kommer och det blir varmt. Äter luch på stan. Centrum är full av festivalmänniskor! Går inte in till parken förens 20.00 då Lillasyster spelar. De är bra. En del röj.. Samma gig som förra året. Höjdpunkten är när de spelar Umbrella.
Sedan går vi upp till öltältet och tittar på Birthday Massacre som kommer från Canada. De är ganska bra, men det mesta låter likadant. Är väl så när man inte hört dem förut..
Sedan börjar Backyard Babies i dalen. De är ritkigt bra. Bra musik, bra drag i publiken.



Sist ut på Putte i Parken '09 är Millencolin. Spelningen är helt ok. Tycker dock det enda de tjatade om var hur bra Örebro är... Tittar en stund. Blir lite långrandigt då musiken är ganska uppstressande eller nått... orkar iaf inte se allt utan går nerår, handlar lite mat och traskar hemmåt.

Har varit en riktigt bra festival. Är helnöjd. Bra musik, trevligt folk.. dock kunde vädret varit lite bättre.
Tror detta kommer bli en ritkgit bra tradition att bygga vidare på och boka in på semestern!
Ses på PIP '10

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0