Helgen vecka 7

Helgen har varit bra. Även fast den började med fredag den 13:de =P
I fredags bjöds det på mat hemma hos Linda och Daniel. Micke hjälpte till med att lägga en matta och lite sånt. Sov kvar eftersom vi skulle vara barnvakt morgonen därpå.
Väcktes kl 8 av Tilde som trippade in i sovrummet... Men fick dem att mysa lite och läsa böcker innan vi gick upp.
Elin, Erik och Micke P kom på besök med för frisering och fika! Trevligt =)

Var ju alla hjärtans dag i går. Jag och Micke var bjudna till Micke och Carro på middag. Carro lagade jättegod gorgonzola sås med hasselbackspotatis och kött. Till efterrätt hade hon fixat panacotta! Mums! Får bjuda igen någon gång.
Kvällen spenderades hos dem. Spelade Pictionary, var riktigt roligt!! Ni skulle ha sett våra teckningar, och höra gissningar! Har inte skrattat så mycket på jättelänge!!! hahahah
Var riktigt roligt och tiden bara swichade förbi.


Idag blev det hemma-softar-dag. Läste några kapitel i Om jag kunde drömma. (Snart slut... vill inte än...) och tittade på en dokumentär om Johnny Cash. Riktigt intressant, jag såg tyvärr inte hela... Men vi fick blodad tand och var tvugna att sätta på filmen Walk the Line som handlar om hans liv! Vilket liv han har levt... undrar egentligen hur länge man hade pallat av livet som rockstar?! Filmen innehåller så mycket bra musik, och man vill höra mer och mer. Tror inte några av dagens nya rockstjärnor kommer att bli i närheten så stora som Johnny Cash, Elvis, Jerry Lee Lewis eller någon annan av de från den tiden... Är alldeles för stor utbud av artister nu.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0