Möte hos Sigma

Mötet på Sigma gick bra! Vi träffade Peter som berättade lite om projektet och det verkade intressant. Svårt dock.. men det löser sig nog. Har suttit och klurat på en början på en projektplan nu, så det börjar ta lite form nu i alla fall. Känns skönt. Ska tillbaka på torsdag och få lite mer information och börja sätta oss in i deras metoder. Även fredagen kommer vi vara där och börja klura på vad det är vi ska göra. Så nu känns det verkligen som vi kommit igång! Äntligen, efter allt velande och krånglande. Känns bra med att vara med Henric. Han är riktigt trevlig och seriös. Blir nog en bra termin!


Blev tyvärr ingen box idag... Men får bli en annan gång. De har ju börjat på fredagar med, så nu finns ju fler dagar att välja på. Problemet är bara att man måste vara två, blir krångligare på ett sätt då man blir beroende av någon annan, men samtidigt är det lättare att komma iväg och träna när man inte är själv...
Får sitta hemma och titta på Lipstic Jungle istället =) Trevligt det med!


Imorgon kommer mamma och pappa hem! Jag trodde det var på torsdag.. men mormor ringde och sa att det var imorgon.. Vilken koll jag har.. inte ..haha! Ska bli kul att se dem igen... De har ju varit borta i evigheter känns det som. Ska bli kul att se kort och höra vad de gjort =)

Kommentarer
Postat av: eliin

haha okey! jaja, absolute, stockholm. Jag längtar!! :) pussss

2009-02-02 @ 20:48:21
URL: http://frisorelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0