Grillen invigd

Idag har vi invigt grillen på balkongen! Gott gott =) Har varit helt underbart väder idag, har legat på balkongen och solat efter att jag kommit hem från Örebro. Blev en kort dag där, fixade det sista med applikationen och brännde en skiva åt dem. På onsdag ska vi in för sista gången till Sigma och sätta upp datorn i receptionen och dra igång applikationen. Ska bli kul få igång systemet och se hur det blir, men ska även bli lite trist att vara där för sista gången, har ju lärt känna massa nya människor... Får se om det blir nått med Servicedesk-tjänsten där.. annars blir det väl sista gången jag är där.

Imorgon blir det att sitta hemma och skriva på dokumentationen. Det mesta är redan skrivit, mestadels Henrics delar kvar. Så får hoppas på sol så kan man sitta ute och jobba!

Var sjukt trött imorse.. fattar inte när man haft en långhelg att man är lika trött ändå. Inte blir man utvilad efter helgen inte. Och ändå var det en lugn helg med hyffsat tidigta sänggångar..
Längtar till nästa helg nu! Då är det Göteborg på schemat!! Det ska bli riktigt roligt! Speedway VM och shopping, Kan det bli bättre??

Kommentarer
Postat av: eliiin

kommer bli grymt nästa helg ;D

2009-05-26 @ 11:44:08
URL: http://frisorelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0