Toppenresa till Stockholm!!

Hemkommen från Stockholm. Blev hämtade igår på tågstationen vid fyra. Hela resan var jättebra!! Åkte i måndags efter skolan. Bodde perfekt nog på Hotellet Globen, bara ca 50 meter dörr till dörr med Globen. Måndags kvällen bjöd först på god mat, sedan gick vi tillbaka till hotellet och gick upp till Relax-avdelningen. Där bubblade vi bubbelkar, bastade och relaxade. Väldigt härligt!

Tisdagmorgon var det tisigt upp till en välfylld hotellfrukost. Buffén hade allt, smörgåsar, yoghurt, frukt, smothie, kaffe, te, fikabröd, omelett, ägg... ja allt. Allt är så gott så man kan knappt sluta äta. Hade även utsikt inne i Globen, så såg när de började rigga för konserten =) Efter vi proppat i oss all frukost som orkade tog vi tunnelbanan in till centrum för lite shopping. Som vanligt gör Stockholm en inte besviken! Hann även med en snabb fika med Britta innan vi behövde ge oss av tillbaka till hotellet för att göra oss klara inför konserten.
Konserten var helt fantastisk! Det var till och med bättre än jag vågat hoppas!! Pink bjöd på en riktig show, med akrobater, dansare... hon gjorde till och med akrobatik själv, flög runt i luften och gjorde volter!  Oförglömligt Helt klart den bästa konserten jag någonsin sett!!


Söndagen bjöd på ännu en maffig frukost. Sedan checkade vi ut och drog oss in till stan igen och lämnade av våra väskor. Sedan tog vi tunnelbanan tillbaka till Gammlastan och strosade runt på de mysiga gatorna! Sedan vandrade vi uppåt igen mot centralen, åt lunch, och sedan hoppa på tåget hemmåt.
En superhelg som måste göras om =)
Tack Linda och Catrine för en toppen "weekend"!


Kommentarer
Postat av: Linda Granlund

Tack själv, som sagt konserten var helt otrolig!!!

2009-11-13 @ 12:36:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0