musik helg

Nu är helgen slut, Igen! Helgerna bara rusar förbi. Borde vara fler dagar på en helg, så man hinner med allt man vill.
Denna helg blev ju mest musik. Hela fredagen var det rep, och även hela lördagen ängnades åt musiken. Hade genrep 1300, och sen konsert 1900.
Konserten gick jättebra! Artisterna var suveräna, stand-up av Babben var superkul.. Ja allt var jättebra! Lite synd att det inte kom mer folk, men så är det. Riktigt kul var det i alla fall, och stående ovationer känns aldrig fel =)

Efter konserten gick jag, Madde och Sandra till red brick som avslutning på kvällen, trevligt! Träffade även på Kajsa och Emil. När de gick hemmåt för kvällen stannade jag kvar och väntade in Micke, Micke och Carro som varit på statt. Blev natt-pizza och taxi. (Enormt bra för hälsan, speciellt i kombo) Nice kväll!

Söndagen fick inledas i en lång sovmorgon, inte helt fel. Sen blev det en härlig långprommenad i det (hyffsat) fina vädret. Så skönt att komma ut och få luft! På em va vi hos Astrid som fyllt 80+ och fika, och kvällen spenderades hos M & C framför en film. En film jag inte rekommenderar. Om man inte tycker om störda filmer med massa äckligt blod och mord i. Hemsk var den. The collector.


Måndag och ny vecka imorgon. Måste verkligen komma igång och göra någon slags prototyp på hemsidan. Har saknat lite inspiration... Mediaspelaren skulle va nice att bli klar med också. Massa att göra alltså! Men det är bra, då lär man sig mer =)
Ska nog försöka komma iväg på Pump imorgon med, bangade ju förra veckan. Och behöver nog den träningen.

Hoppas ni haft en bra helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0