Snöoväder

Idag har det varit riktigt snöoväder ute! Lyckades ta oss till Linda och Daniel i morse. Micke skulle hjälpa till med renoveringen, och jag vara sällskapsdam =P Blev även lite Bolibompa-spel, fika, tacos och melodifestival! Brukar ju ha en tendens att bli kvar över natten hos dem.. Och idag när vi verkligen skulle åka hem, höll vi på att inte komma iväg med bilen för all snö! Men med lite knuff-hjälp kom vi tillslut iväg!

Får verkligen hoppas plogbilarna åker ut inatt, för imorgon ska jag hem till pappa och jobba med projektet! Och försöka mig på ett besök hos Emma och Erik.. Så skulle verkligen vilja komma ut med bilen!!
Så ingen mer snö nu tack!



Gårdagen blev riktigt trevlig. Skoldagen var soft. Hade bara kommunikation där vi kollade på film och gjorde ett test. Sen blev det hejdå-kramar till alla som åkte hem, och sen iväg hem för att åka med Carro till Örebro! Åkte till Marieberg för lite shopping. Hade inte planerat att köpa nått speciellt.. men lyckades komma hem med både ett par skor, tröja och indiska-grejer. Brukar alltid bli att man hittar saker när man inte ska ha nått.. =P
När vi kom hem gick vi över till Adam där det blev tacos och hockey hela kvällen. Riktigt trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0