En lång vecka

Oj vad dålig update det var här... nästan en vecka sedan. Men har haft fullt upp.

Den här veckan har det varit mycket på jobbet, mesta hitills. Trodde det skulle bli lugnare o lugnare.. men det verkar som alla vill få saker fixade innan semestern. Men blir nog lugnare när semestern börjar. Men det är kul när det händer mycket, då lär man sig massa och tiden går fortare.

I ondsdags träffade jag Charlie! Kändes som det var 100 år sedan skolan slutade, men ändå som det var igår vi träffadas... Var i alla fall väldigt roligt! Åt mat på stan, och mötte sedan upp en annan tjej och gick till bion; Eclipse!
Tredje Twilight filmen. Den var riktigt bra. Bättre än jag förväntat mig, och den bästa av alla tre! Nu vill jag se nästa... och den här igen... =P Efter bion gick vi till en bar och tog ett par öl och pratade massa minnen! En superbra kväll!



Har även beställt ett kök på Ikea. Var massa val man inte tänkt speciellt på som skulle tas.. vilket slags spishäll, ugn och micro man ska ha... mått och vinklar. Det mesta hade vi bestämmt och målat upp hemma i alla fall, och det var nog tur. Tog ändå flera timmar. Blev nog bra tillslut i alla fall! och dyrt.. Kunde aldrig tänka mig att en bänkskiva skulle kunna vara så dyr... =P

Och idag har vi beställt kyl/frys, diskmaskin och fläkt på tretti.se. De hade inte svarta vitvaror på Ikea, så fick beställa på annat ställe. Men verkade riktigt bra, bra priser och ingen frakt!
Så i veckan så kommer köket, och bänkskivan lite senare. Så är det bara att bygga ihop sen! Ska bli roligt!


Idag har vi även sålt lägenheten! Redan samma dag vi lade ut den på Blocket ringde det, och vi som trodde det skulle ta lång tid att sälja.. hehe
Så det känns skönt att ha det fixat med!




Annars idag var vi på beachen och softade! Linda och Linn ringde och frågade om jag ville hänga med, och i den här tropiska värmen går dete knappt att göra annat! Riktigt härligt =) Mer sånna här dagar.
Igår var det också så här underbart väder, så de blev det ett dopp i Carros stuga efter jobb i huset, och sen grillning hos Granlunds. Mysigt värre


Kommentarer
Postat av: Anna på tretti.se

Hej,



Va kul med nytt kök! Hoppas köket och vitvarorna blir som du har tänkt dig :)



Trevlig sommar!



/Anna på tretti.se

2010-07-13 @ 10:18:25
URL: http://tretti.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0