Biblan i Örebro

Idag har jag varit på Örebros statsbibliotek med A. Nu har vi inte mycket kvar på uppsatsen, hoppas ja. Börjar kännas bra nu i alla fall. Satt på ett café där från att de öppnade tills de stängde..=P
Ska in imorgon med. Får se om vi åker dit igen eller om vi tar skolan.


Kolla Björn Gustafsson spela WOW på Youtube! Oj så roligt!!!


HemmaSpa

Vad vore härligare än ett hemmaspa så här innan nyårsafton!? Ta hand om sig själv, så man känner snygg och fräsch.
Ni som har ett badkar kan ta ett härligt långt bad, med väldoftande badolja. Vi som inte har ett badkar får nöja oss med en härlig dusch. Passa på att massera in en hårinpackning.



Sedan är det ansiktets tur att fräschs upp med en ansiktsmask. Medan masken verkar passa på att smörj in kroppen i en väldoftande bodylotion. När ansiktsmasken tvättats av, smörj då in ansiktet i en återfuktande kräm.



Har du tid så passa sedan på att göra manikyr och pedikyr också. Man känner sig snyggare när man tänk på alla delar! Börja med att smörja in händerna/fötterna med en lotion. Smörj extra vid nagelbanden så de blir mjuka. Måla sedan med ett baslack för att stärka naglarna och sedan med den färg du vill ha, eller fransk manikyr kanske? Ansluta med ett topplack.

Sen är du redo att fira in det nya året!
(Produkterna är från Eleven.se)


Nyårsoutfit




Nyårsafton närmar sig, och likaså paniken för vad man ska ha på sig och vad man ska göra.
Asos.com kan man hitta snygga outfits till nyår. Här är ett urval.

Utgång

Dagen har varit seg... Har tvätta hela dagen, usch vad mycket tvätt vi hade. Minns inte sist vi var i tvättstugan och tvättade ens.. Så det behövdes. Kanon kul ;P
Gårdagen var definitivt roligare. Micke och Carro var hemma hos oss. Gjorde tacos och drack gin&tonic. Gott! =) Sedan bar det iväg till Rickard en stund, och sen vidare ner på statt där Rydell & Quick skulle spela. Var riktigt mycket folk, nästan för mycket ibland. Men var roligt!
Efter det stängde blev det Max där Erik och Elin var. Sen taxi hem, skönt att slippa gå i 10cm klack! Blev mini-efterfest med Micke o Carro, men varade inte länge då alla höll på att somna =P hehe

Imorgon ska jag tillbaka till universitetet. Ska fixa det sista med uppsatsen. Ska lämnas in för sista check på tisdag.. läskigt!

27/12

Igår blev en lugn och skön dag. Var ute och gick med Moa, skulle fika på stan med när vi kom ner var allt stängt..=P Så hoppade in på HM som var de ända som hade öppet och köpte schampo i alla fall.. Sen var det bara att traska hem igen.
På kvällen skulle Micke ha lite fest med kompisar, så då hade jag absolut ingen lust att vara hemma.
Så jag åkte hem till mamma och pappa istället.=) Fick hjälp att fixa närverket på lillen, så nu funkar det! Blev även mat, ost o kex, pilkastning och tv.
En trevlig hemmakväll!

Idag har jag planerat in att plugga en del. Måste skriva några rader om samarbete, och ska även ändra lite efter de kommentarer vi fått av klasskompisarna. Kanske bäst att sätta fart...

Annandagen

Sitter hemma och klurar ut hur iTunes funkar.. tror jag har någesånär koll nu, men tog ett tag att komma på de =) Har i alla fall lyckats fått in musik på iPoden som jag sitter och lyssnar på nu!
Så nu har jag bara ett problem kvar att klura ut, och det är att försöka få minidatorn att komma i kontakt med nätverket.. Har försökt med allt, men får det inte att funka. Får nog ta hit Erik så han kan hjälpa mig. Ska ju gå på nått sätt i alla fall... gäller bara att komma på hur! och nätverk är inte min starka sida...=P


Vad ska alla göra idag?
Micke ska basta och dricka öl, så jag får väl försöka hitta på nått annat kul.. =)

den 24 december

Julafton var underbar!

Började med julfrukost på vinbärvägen med mamma, pappa, Erik, Elin, Micke och mormor. Bjöds på massa gott som gröt, julskinka, ägg, sill, dopp i grytan m.m. Mums!
Sen blev det julmust, julgodis och julklappsöppning. Fick massa presenter, även fast vi redan fått en kyl/frys! Fick bl a vita sockor, bomullsatin-sängkläder, mascara, smycken, hårprodukter, bodyset och en rosa Ipod Nano! =)

Sedan blev det dags att åka upp mot Karlsdal där nästa julfirande väntade med Mickes familj. Började med julbord med allt ett julbord ska innehålla. Sedan blev det fika och prommenad genom byn.
Frammåt kvällen kom även tomten till Karlsdal. Tomten hade en lustig följeslagare med...=P he he Där körde vi med lottdragning om vem som skulle köpa julklpapp till vem av de vuxna. Jag gav Astrid en Elvis bok + skiva, och av Johanna fick jag 4 stora temuggar och en ljuslyckta att hänga i fönster. Jätte fina!

Sov kvar i karlsdal, så idag var vi ute och prommenerade igen och hälsade på Bo och Inez som bjöd på fika. Sedan bar det av hem till Linda & Daniel där vi åt tacos och lekte med lera. Sen hem till lägenheten för att bara ta det lugnt efter en lång jul. Härligt






Kanske ska avslöja vad jag fick av Micke i julklapp...
Putte i parken pass och en Acer AspireOne!! Världens bästa

Smygstart på julen

IIdag var det julfirande hos farmor o farfar.
Keereweers var med där. Bjöds på julbord, första för mig i år, gott!
Riktigt trevligt, o farfar var med pigg.
På lucia smygstaratde vi julen hos mormor o morfar med. Så nu har jag redan övat att ha julafton två gånger! hehe =) Ganska skönt att dela upp julen, så man slipper åka till massa ställen på en dag.

Jag och Micke tjuvstartade julafton ikväll också... För imorgon ska vi hem till mamma o pappa och äta julfrukost, så då tänkte vi att vi tar det nu när vi har tid.
Har nog världens bästa pojkvän i alla fall! =)


LIte julstämningar har jag nog fått idag i alla fall....!

julklapp till mig

Elin berättade att hon köpt ett par pumps på HM:s rea för 98 kronor här om dagen. Skofanatiker som jag är var jag bara tvungen att gå in på HM:s hemsida jag med.
Hittade två par skor som fick skickas hem till mig! Det blir min julklapp till mig själv i år =)
Ett par svarta kilklacks-ankelboots och ett par turkosa espadrillos till sommaren. Får hoppas de passar!


Da'n före doppare da'n

Imorgon är det Julafton, kan ni tänka er?
Jag kan inte det.. har absolut 0 julkänsla... tyvärr.
Försöker att komma ikapp med hjärnan med lite julmusik och julklappsinslagning. Men tycker inte de funkar vidare bra.

Vad hände med tiden då man var jätte spänd hela dagen innan julafton, och knappt kunde sova på natten? Då man vaknade på julaftonsmorgon och var alldeles glad i kroppen? Då man flera veckor innan jul pyntade med tomtar och änglar och gick runt och längtade efter den mysiga högtiden? Jag hoppas känslan kommer tillbaka, saknar det!
Det här året har jag varit så lite julaktig man kan vara tror jag. Julklapparna har jag fixat nu i det sista, julgardinerna kom inte upp förens i helgen, har endast tre tomtar uppe... Har inte ens packat upp allt julpynt utan de står fortfarande nerpackade i lådor i köket... Har inte gjort någon julskinka, inte plockat granris till balkongen eller mossa till adventsljusstaken(som inte är uppe ens), ingen julgrupp har heller gjorts... Det ända juliga jag gjort är nog att dricka glögg tror ja..
Och inte blir julkänslan bättre av att det är helt grönt ute.
Får kämpa med att jobba upp julkänslan idag så jag känner mig inspirerad att fira jul imorgon!




God Jul Till Er Alla!

Björn Gustafsson!

Är han inte för söt!? =D
Kan se de här 100 ggr... Älskade bror ska fixa dvd:n till mig! (Nu glömmer han det inte när han läser det här ;)hehe)


Update

Nu var det länge sen jag bloggade.. sorry! Tänkte ge en kort update om helgen.
I lördags var jag och Micke nere på stan och handlade de sista julklapparna. Beställde även några på näten som kom idag. Så nu är alla klappar klara!
På kvällen hade faster Karin 50 års kalas, och Ann var med på hörnet och fyllde 20 år. Var riktigt trevligt, god mat, snapsar, mycket folk och goda drinkar. Kom hem vid halv tre, det måste ju bevisa att det var kul =)

Söndagen blev seg, som vanligt efter en lång natt. Frammåt eftermiddagen kom Micke & Carro förbi. Kollade lite tv och film. Var även på nya pizzerian i stan, som jag tyvärr inte minns vad den heter men ligger mittimot Wickan typ. Men oh vad gott det var! De var ingen vanlig pizzeria (som det redan finns 1000 av i Kga) utan den här hade panpizzor. Supergoda! Och väldigt mättande... Nästa gång ska jag dela en 1 personers med Micke, för vi orkade bara halva 2 personers. Rekommenderas varmt att besöka!


Idag var jag på Universitetet och pluggade med A. Var vääldigt ödsligt... Brukar vara fullt med folk som springer runt.. men nu var det nästan bara vi. Var ju lugnt och skönt iaf =) Kommer nog vara ännu färre nästa vecka när vi ska in..hehe
Fick i alla fall en hel del gjort, och har koll på vad som måste göras. Men har massa kvar... tyvärr..
På kvällen när jag kommit hem kom Erik och Elin förbi. Elin stylade mitt hår och Erik körde hellikopter =P
Så nu är jag en redhead igen, och därmed tillåtelse att ha temperament ;) Alltid lika nöjd när Elin fixat! Bästa frisören!


Ska inte Micke ringa nångång???

19/12

Har fått tillbaka enkätreslutaten nu. Blev lite bortfall, men det får man ju räkna med.
Tyckte ändå vi fick bra svar med stor bredd. Så kan nog få ihop ett bra resultat.
Så vi har att göra i julhelgen.. ingen rast o vila här inte =P Tänker i alla fall vara ledig på julafton!
Ska försöka att läsa igenom det vi skrivit hitills i helgen, får hoppas jag hinner.
Ska bli skönt när vi är klara med uppsatsen.. inte kul alls att skriva.. ok om man bara behövt skriva det man undersökt, men är ju massa annat som måste vara med också... Metod, perspektiv, syfte osv..
Kommer även kännas konstigt när de är klart. Så många ur klassen som blir klara och fått jobb, och en del ska läsa på distans.. så kommer inte alls vara många kvar på skolan i vår. Sorgligt faktiskt...
Den kursen jag ska läsa är det åtta personer som sökt.. så blir en mini-klass till våren. Kan kanske vara skönt med då man får mer hjälp, men ändå tråkigt att så många försvinner..=( Får väl försöka hålla kontakten ändå.. men de brukar ju tyvärr aldrig funka. Får se hur det blir.
Tycker i alla fall att kursen ska bli kul.. Är ett projekt som ska sträcka sig över hela terminen som man helst ska utföra med ett företag. Så ska försöka ta kontakt med företag nu så man har nått vettigt att göra den terminen, annars är det nog lätt att det inte blir lika seriöst.

Ikväll blir det myskväll framför tv:n med Micke som är hemma igen =) God mat, vin och en bra film.. Härligt!

Myskväll

Sitter hemma och har Gossip Girl maraton =) Kollar ikapp lite avsnitt som jag ligger efter med...
Härligt med hemmamys själv iband faktiskt.
En bra serie, tända ljus, god mat, en kopp te eller kanske lite glögg senare... Mys!
Tänkte kanske unna mig lite manikyr och ansiktsmask med.. Bäst att passa på när man har lite extra tid för sig själv!

Hoppas ni också har en härlig kväll!

Sanna 3 år!

Har just varit på kalas hos sötaste Sanna!
Bjöds på mat och fika, mums!
Blev lite leka med hårspännen, cyckel, ponnys m.m. =)
Så fick hon en dansmatta med som vi såklart var tvugna att testa! Pappa slutade som vinnare, jag skyller på att Ellinor kom och störde ;)
Väldigt trevligt!

 Nästa kalas blir på lördag då Karin fyller 50 år!


Tisdag

Är hemma och skriver uppsats idag. Usch vad mycket text de blir....
Har ändrat lite inriktning så här mot slutet... Bloggar har fått försvinna helt från uppsatsen då vi inte har gjort någon undersökning på företag ändå om bloggar. Så nu är det endast wikis som gäller.
Trist att ta bort massa text man lagt ner tid på.. men är det inte relevant så ska de ju bort.

Ikväll blir det kalas hos Sanna som fyller 3 år! Ska bli kul. =) Fick med mig Elin med, så då blir Sanna glad, hihi! Elin är Sannas favorit nämligen, efter Ann då... Jag duger när ingen av de två är med... =P

Nej, tillbaka till skrivandet...

Älskade morfar

Someday I'll wish upon a star,
Wake up where the clouds are far behind me
Where trouble melts like lemon drops
High above the chimney top that's where you'll find me
Oh, Somewhere over the rainbow way up high
And the dream that you dare to, why, oh why can't I?





Hoppas du hamnat på en plats där ingen smärta finns... En vacker, underbar plats.
Du finns alltid med oss.
Vi ses igen...

bilddagboken

Kollade in på min Bilddagbok...såg att jag inte lagt in bilder sen balen i juni. Illa! Men nu håller jag på att updatera den lite. så de är på G =)
Får se hur långt jag hinner ikväll... har ju några månader att ta igen ;)

Bilder från sittningen

Lovade ju att jag skulle visa några bilder från Sittningen. Så då får jag väl göra de...
Så får ni se några av dem jag pluggar med också =)


Jag & Britta

Martin & jag

Våra snygga ÅF tattueringar ;) 

Micke och Hugo från Sigma

Tjusig posebild..(Micke, Martin, Oscar och jag)


Några tjejer på ladiesroom var avundsjuka på min o Brittas tattueringar ;)

Fredagskväll

Kevin blev Idol 2008, Grattis till honom!
Kan ju inte påstå att det var någon överraskning...
Men han är ju en värdig vinnare.

Tyckte Alice med gjorde jättebra framträdanden, men hur bra hon är varit skulle Kevin vunnit ändå.
Hoppas hon får en bra karriär med!





Kvällen spenderades hos Micke och Carro. Riktigt trevligt =)
Blev nostalgi frammåt natten, lyssnade på massa låtar från förr, låg- mellan- och högstadiet.
Myyycket bra musik... hehehe

Möte med företag

Idag var jag och A på ett företag och intervjuade han som hade hand om wikin där. Det gick jättebra! Fick massa bra svar, så de ska vi nog kunna använda till nått bra! På måndag ska vi tillbaka och lämna ut en enkät som de som använder wikin ska få svara på. Ska bli spännande att se vad de svarar...
Imorgon ska vi få vara med på Jennys grupps seminarium. Eftersom vi endast är två grupper med Å så ville vi höra lite om vad de andra säger.. Vi har även lite funderingar kring Teori-delen som vi hoppas kommer redas ut imorgon. 
Arbetet fortsätter...=P


Micke åker till Eskilstuna och jobbar nästa vecka.. Då blir man själv igen, men då får jag massa tid att plugga på så det blir nog bra det med =)



(har nyss lärt mig att jättebra sitter ihop! haha duktigt va ;) Sitter alla ord med jätte- ihop!?)

Idol-Kevin redan artist

Läste idag på Aftonbladet att Kevin har varit med i melodifestivalen på Malta två gånger!
Det betyder ju att han redan är en artist.. Ska inte Idol vara till för att man ska bli en artist?
Inte så konstigt då att juryn berömmer honom och säger att han är en fulländad artist.. för det är ju just vad han är.
Visst, det finns inga regler om att man måste vara amatör för att vara med i Idol, men det blir ju lite skillnad i finalen. Kevin - som redan är en artist mot Alice - som gör det här för första gången.

Jag hoppas på att Alice vinner idol!
Kevin är lite för mycket för mig...


PIP 2009 - nytt bandsläpp

PIP har haft ett ny bandsläpp! Tror det kommer att komma många bra artister i år... Har redan släppts många bra, och då är det bara andra bandsläppet.

Några av de bra band som kommer är:
Sonic Syndicate



Erik Hassle



och Anna Ternheim


Andra bra artister som kommer är Melody Club, Timbuktu, Parken, Stalingrad cowgirls och Alice in videoland

Godis

Igår fick jag för mig att jag skulle göra godis. Glömde såklart cornflakes när jag handlade ingridienserna, så det köptes idag. Så nu har jag precis blivit klar. Godiset står i kylskåpet och ska stelna i två timmar. Väldigt fundersam på hur detta ska smaka... Ser ju inte så där jätte gott ut om jag ska vara ärlig.. eller vad tycker ni? hehehe
Tycker det liknar spindelväv, men kanske blir bättre när de stelnat till. Ska på smältchocklad med sen, så då kanske det ser godare ut. Hoppas...

Det är i alla fall smält smör och marchmallows blandat med rostade hackade mandlar och kokos och cornflakes. Om ni skulle vilja prova er på det här... Kan medela sen om det blev gott!


uppsatsarbete

Igår var en kämpig dag med uppsatsen... Allt kändes fel. Men idag kändes det lite bättre igen.. Jag och A-S skapade en modell för hur vi ska lägga upp vår teori som vår enkät ska baseras på. Och verkar som Å var med på det... =)
Så imorgon ska vi försöka få till bra frågor till intervjun som vi ska ha med vår kontaktperson på Atlas Copco på torsdag. Hoppas också på svar från Outo kumpu snart.
Sen har vi mailat en ansvarig på Microsoft för interkommunikation, så hoppas på att det kan bli nått med. Samtalet med Sofia Max blev också lyckat med många bra svar. Så den delen känns bra.. Bara själva skrivdelen kvar sen, fy..

Nu ska jag koncentrera mig på Christine!


Namnarmband

Detta snygga armband finns på Bettiesgalleria.se.
Väldigt gulligt med initialer... S&M skulle det stå på mitt =)
Tyvärr är det ganska dyrt, 499 kronor.


Makeupkurs

Makeup Store kan man boka en makeup kurs där man i 50 minuter får lära sig hur man lägger en makeup som passar ens ansikte och färger. Kursen kostar 495 kronor, och då ingår även att välja produkter för samma summa.
Ett hett julklappstips till en tjej! *blink, blink*


Daisy Lowe - kurvig?

Det pratas om den "kurviga" modellen Daisy Lowe. Att hon med sina vackra kurvor kommer ändra modevärldens syn, ta bort size zero från 'the runway'. Alla pratar om detta; "Kurvorna är tillbaka", "Lång men fyllig", "vi går mot ett hälsosammare ideal"... och så vidare.

Vad jag undrar är.. Var är kurvorna!?


utekväll

I lördags blev det statt igen...=P Denna gång började det med lite vin hos Moa. Sedan tjatade Elin på at vi skulle komma ner till statt så då fick det bli så. Var mycket mer folk ute den här gången. Träffade massa trevligt folk =)
En riktigt rolig kväll!


Igår blev jag bjuden på bio av ÅF:s Ola. Tog med mig Micke som sällskap. Ola hade hyrt hela biosalongen för sina anställda och kunder. Det var Vi hade i alla fall tur med vädret igen som visades. Den var rolig =)
Blev bjuden av honom på Informatik-sittningen. Riktigt trevligt att bli bjuden! Det var bara jag och en till student där som jag såg, så kändes speciellt bra då att ha blivit bjuden.


Sedan blev det middag hos mamma och pappa. Hann även med en sväng upp till Karlsdal och hälsade på där.
Har tur som har så snälla föräldrar så jag får låna peggan! =)

att vara IT-tjej...

Många tror att vi tjejer har fördel just för att vi är tjejer i den här branchen(IT). Att vi får någon slags förtur eftersom företag vill jämna ut könsskillnaderna.. Visst,  i vissa fall kan det säkert vara så. Men vi har också svårare i andra fall.
Vissa personer tror även jag tycker illa om tjejer som kommer in i den här branchen. Och jag tror jag har stött på en sån nu...

LaptopCooler/laptopbricka

Den här smarta laptop-kylaren finns på Coolstuff!
Väldigt smart då datorn blir jätte varm när man sitter med den i knät... Men med den här under datorn håller sig datorn kyld.


Hittade en liknande på Bluebox. det här är mer som en laptopbricka man ställer laptopen på som gör att datorn fläktar bättre och därför inte blir lika varm.



.....

Nyss hemkommen från statt. Renegade Five spelade på scenen. De var riktigt bra! Men de hade alldeles för lite publik mot vad de förtjänade... Synd.. De skulle ha spelat en lördag istället då det är mer folk ute.
Höjdpunkten var när de spelade Running in your veins, enda låten jag kunde.. hehe Men den var sjukt bra! De andra låtarna var också bra.. så de måste jag få tag på =)
Jag körde bil ner till stan.. så skönt att slippa gå! Bara kunna hoppa in i bilen och köra hem sen med... perfekt! Borde man göra jämt....
Nu ska jag sova!

Busskortstjuv

Någon idiot har spärrat mitt busskort!
När jag skulle åka till örebro idag funkade inte kortet och det stod att det var spärrat. Så fick gå till länstrafiken och prata med dem när jag kom in till örebro. Visade sig att någon hade spärrat mitt kort... jag hade tidigare tappat min plastficka med kvittot i, så tydligen hade någon hittat det, sagt att de tappat kortet och fått mitt spärrat och fått ut ett nytt till sig själva!
Är människor verkligen så elaka!?
Tur att det går ut nu den 10:e, så det inte var ett nyköpt.. för då hade jag blivit riktigt förbannad!!



Skulle egentligen bara vilja vara hemma idag....

Glögg!

Det här köpte jag med mig från Konsum idag! Mums!
(glöggen fick jag av snälla Erik och Elin)


Windows 7

Windows nya operativsystem är under konstruktion. Verkar riktigt bra, man kan välja om man vill ha en verision med mycket specialfunktioner eller om man hellre vill ha en mer avskalad verision som inte tar mycket prestanda! Mycket bättre än vista där man får den påpackade verisionen direkt så man måste gå och ta bort massa funktioner om man vill att datorn ska kännas snabb...
Kolla in här för en liten förhandstitt på Beta-verisionen!




Godmorgon

Idag är det skriva, skriva och skriva som gäller! Vi ska börja skriva på vår teori del, och har delat upp de olika delarna. Fick ganska mycket gjort igår med på metod delen... Men fortfarande en hel massa kvar!
Ska bli intressant på måndag på seminariet och höra vad Å och J säger. Allt kanske är helt fel... =P

Vet inte hur det är hos er nu, men här snöarn det! =D Mycket mycket finare med snö än blask... Hoppas det får ligga kvar ett tag nu.
Skulle hjälpa Linda och Daniel med deras Internet igår. De hade testat allt, men det vägrade fungera. Så skulle jag dit och kolla och se om jag kunde hitta nått... och jag kan typ 0 om nätverk så var tveksam på om jag skulle kunna göra nått. MEN! Jag lade mina magiska fingrar på startknappen.. och wipps! så fungerade Internet! ;P hahaha Väldigt mysko...
Påtal om dataproblem så kan jag i alla fall skicka mail igen... Får hoppas det inte skickas fler ebay brev från mig så jag går över den där gränsen igen.... Suck!

Fick precis ett sjukförsäkringskort från försäkringskassa... Har inget minne av att jag beställt nått sånt.. Eller kanske till Turkiet-resan? Men den var i augusti, så lite sent utskickat i så fall...haha

update
Det var mamma som beställt kortet åt mig! Då är jag inte såå virrig i alla fall...


Nej nu ska jag sätta igång och skriva om Bloggar!

ojojoj

Har fått bilderna från i onsdags av Britta....
Ojojoj säger jag bara... varför ska jag alltid skämma ut mig på kort!?  Får bjuda på det ;)
Vissa såg "normala" ut i alla fall.. så de kanske kommer upp senare.

Virus...

Nu har två adventsstjärnor kommit upp i fönstret! Så fint =) Foten till den andra och ljusstaken var inte bland de andra julsakerna.. så måste ner och leta i förrådet.. hehe

Det är nått väldigt mysko på min mail... Det skickas ut mail från mig till massa olika konstiga adresser om ebay. (Har ni fått ett sånt mail från mig öppna det INTE! Antagligen virus) Sen får jag massa svarsmail med delivery fail... Blir tokig! En dag hade jag 90 olästa mail... inte kul. O bara för att det skickas massa mail från mig har jag nu uppnått någon slags maxgräns för antalet skickade mail, så nu får jag inte skicka fler på ett dygn =S Och jag MÅSTE skicka mail! Fruktansvärt frustrerande!
Har provat att byta lösenord nu ifall nån hackat mailen.. hoppas det funkar!


Imorgon blir det hemma-plugg. Ska skriva på uppsatsen.. Hoppas det blir massa gjort. Ska gå upp i tid!




Erik, du får inte åka till Västerås mer!



RSS 2.0