den 24 december

Julafton var underbar!

Började med julfrukost på vinbärvägen med mamma, pappa, Erik, Elin, Micke och mormor. Bjöds på massa gott som gröt, julskinka, ägg, sill, dopp i grytan m.m. Mums!
Sen blev det julmust, julgodis och julklappsöppning. Fick massa presenter, även fast vi redan fått en kyl/frys! Fick bl a vita sockor, bomullsatin-sängkläder, mascara, smycken, hårprodukter, bodyset och en rosa Ipod Nano! =)

Sedan blev det dags att åka upp mot Karlsdal där nästa julfirande väntade med Mickes familj. Började med julbord med allt ett julbord ska innehålla. Sedan blev det fika och prommenad genom byn.
Frammåt kvällen kom även tomten till Karlsdal. Tomten hade en lustig följeslagare med...=P he he Där körde vi med lottdragning om vem som skulle köpa julklpapp till vem av de vuxna. Jag gav Astrid en Elvis bok + skiva, och av Johanna fick jag 4 stora temuggar och en ljuslyckta att hänga i fönster. Jätte fina!

Sov kvar i karlsdal, så idag var vi ute och prommenerade igen och hälsade på Bo och Inez som bjöd på fika. Sedan bar det av hem till Linda & Daniel där vi åt tacos och lekte med lera. Sen hem till lägenheten för att bara ta det lugnt efter en lång jul. Härligt






Kanske ska avslöja vad jag fick av Micke i julklapp...
Putte i parken pass och en Acer AspireOne!! Världens bästa

Kommentarer
Postat av: eliin

jag hade en jättefin jul! Du fick inte så tokiga klappar du heller, du hade minsann varit snäl iår sara :)<3

2008-12-25 @ 21:55:34
URL: http://frisorelin.blogg.se/
Postat av: Lisa

Låter som du haft en kalas jul.

Hoppas nyår blir lika bra :)

2008-12-27 @ 18:14:01
URL: http://pinkfriday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0