Stress-ryckningar

Blir tokig! Har ryckningar i mitt högra öga, ser inte klokt ut och är väldigt frustrerande!!!
Var tvungen att kolla upp på internet om det gick att få bort på nått vis. Visade sig att det uppkommer om man är alldeles för stressad och att ända chansen att få det att försvinna är att vila upp sig, och det kunde ta tid. Suck! Har inte tid att vila upp mig. Har två tentor som väntar som jag absolut inte vill ha underkänt på. Så är väl bara att bita ihop och se ut som ett nervvrak.

(bevis på att skolan inte är hälsosam, gör studenter stressade)

Trådlös skrivare

Var på stan igår och kollade på skrivare på Expert. Den jag kollat ut i katalogen fanns såklart inte inne, men kanske var bäst det för nu har jag kommit på andra tankar. Kom fram till att en trådlös skrivare nog skulle passa mig perfek. Har ju datorn på vardagsrummsbordet som oftast eftersom jag inte har nått databord, så skulle ju inte vara så praktiskt att ha en skrivare ståendes mitt på bordet... Har man därimot en trådlös kan jag gömma den i sovrummet eller ha den i nån hylla eller så. Perfekt! Problemet är bara att de är dyare..
Den jag kollat på från början var en Canon med skrivare, kopiator och scanner vilket jag tycker är praktisk om man bara vill kopiera nått, det var även kortläsare så man inte behöver använda datorn alls om man inte vill. Pris 700 kronor.

Den canon jag hittade med liknande funktioner är CANON PIXMA MP600R och den kostar 1860 kronor på dustin.
Känns lite dyrt, någon som vet om Canon är värd att lägga så mycket pengar på?

image235

Fanns även en liknande i Epson stylus photo för ca 1600 kronor på dustin. Men den ser lite extrem ut...
image237

Finns även ett budget alternativ i Lexmark x4550, någon som vet om den är sämre än de andra eftersom det skiljer så mycket i prisklass? Den har nämligen alla de funktioner jag eftersöker, skrivare, scanner, kopiator, färg, fotokvalitet, kortläsare och trådlös.
Ser ju även ut som den vunnit bäst i test hos PC för alla.. så den borde väl vara bra?
Pris: 796 kronor på Dustin.
image236

Fotbollskväll

 Igår spelade Sverige fotbollsmatch mot Brasilien(för de som missat de), och som den fotbollsdåre jag är(eller inte) så blev det fotbollskväll. Fotbollskvällen hölls på Tegnérvägen och eftersom det var just fotboll så laddade vi upp med 3.5 öl, chips och popcorn.  Tyvärr så vann ju inte Sverige då.. men vi hade trevligt ändå!


Hade ett seminarie idag som handlade om Carolina Gynning och Linda Rosing. Var riktigt roligt ämne faktiskt. Vi skulle diskutera kring hur de två har blivit så olika behandlade även fast de gjort i princip samma saker(Big brother, utvik m.m.) Linda blir kritiserad och man läser mer negativt än postitv om henne, medan Carolina är programmledare och kanalerna slåss om henne.
En viktig anledning är deras klass-tillhörighet ,kom vi fram till. Carolina kommer från överklassen med föräldrar som har ett brett kulturellt- och socialtnärverk. Medan Linda kommer från en arbetarklass och inte haft det lika förspännt som Carolina. Sedan utefter det har de fått olika erbjudanden i livet och tagit olika val, vilket har lett till att de är där de är nu.
Sedan kan man disskutera kring det här längre.. men det låter jag er göra!

 image234   image233

Bilder från Jennifers 18års fest

image224 image225 image226image227image228image229image230image231

Snö

Jag trodde inte det var sant när jag vaknade.. Det var snö överallt!!
Då ville jag verkligen inte gå upp ur min varma säng..
Varför kommer snön nu? Hade blivit glad om det såg ut så här på jul, men inte efter påsk!
Lovar att det är för att jag har packat ner alla vinterkläder och planterat blommor på balkongen.
Tur för familjen som är i sälen.

image223

Påskhelgen

Nu är påskhelgen över, och imorgon är allt som vanligt igen.. tråkigt kan tyckas, men kan vara skönt med.
Helgen har bjudit på massa skoj. I torsdags åkte vi in till örebro på shopping runda, för att sedan spela tv-spel hos Micke o Carro. När vi skulle hem hade dörren till trappuppgången pajat på nått vis så vi höll på att inte komma in! Som tur var är Micke så stark så det löste sig =)
På fredagen började Micke med att fixa bardisken, så nu börjar det likna nått i alla fall.. Sedan på kvällen åkte vi hem till mamma o pappa och åt påskmiddag, kollade på tv och spelade biljard.
Lördagen bjöd på mer påskmat då vi var hos Keereweers med släkten. Ellinor var sååå söt och liten! Hon var så len och mjuk.. Efter alla mat och fika åkte vi hem och Micke och Carro kom förbi, och vi fortsatte sedan till Pötta och Jennifer där det var 18års fest! De hade en riktigt fin lägenhet.. hade inte varit där innan. Sedan på något vis så hamnade jag på statt, vilket var ganska roligt. Men ska inte gå dit utan Micke nått mer.. alla killar antar att man är singel och att man får vara lite väl närgången bara man inte håller en annan kille i handen hela tiden. suck.
Söndagen var lugn då man inte var på topp.. Men pallrade oss tillslut iväg till Tegnérvägen där vi åt kyckling baguetter och kollade på The Eye (läskig!).

Den här dagen har också varit ganska seg, har pluggat lite, diskat och kollat på film.. får se om jag orkar göra nått vettigt snart. kanske får plugga lite mer.




Örebro-tripp

Ska snart hem till mamma o pappa på påskmiddag. Ska få lax tror jag... gott!
Sen imorgon ska vi till Keereweers på påskmiddag, får träffa Ellinor då! =)


Var i Örebro igår på shoppingtur. En riktigt trevlig tur med min Micke, Micke o Carro. Var först på marieberg, där köpte jag en marinblå klänning och en korallfärgad kofta på Gina och en röd-blommig skjort-tröja på VeroModa. Tyvärr hade de inte pacakt upp bigsize tröjorna på Gina.. men får kolla på dem nån annan gång. Och den svarta pingvintröjan jag sett på internet var megastor, såg ut som ett tält..
Åkte sedan till Biltema där jag hittade en supersöt zinkvattenkanna som jag ska ha på balkongen. Efter lite tjat fick jag ta en snabb runda på Ikea med. Där köpte jag en nya blå badrumsmatta, ljus(som alltid), en liten rislampa till TV-bänken, en orkidé och gardiner till mamma. Riktigt kul med nya saker.

Hade en föreläsning i onsdags som handlade om just konsumtion. Att vi lurar oss själva att vi blir lyckligare om vi köper nya saker, men bara efter en liten stund så har de inget "värde" mer, och man vill ha mer nytt. Kände ganska väl igen sig.. =P hehe

Skjortklänning & bebiskläder

Min underbara mamma hittade skjortklänningen på hm igår och lade undan den till mig!! Så tog en sväng ner till stan med henne idag efter skolan, och den passade perfekt!
Köpte även super söta bebis kläder till Ellinor, och en jätte söt tvättbjörn. Ska bli så kul att få se henne, de eju s söta!
Snäll mamma köpte även ett par snygga gardiner till mitt vardagsrum, de är vita med gröna blad. Kommer bli vårfint då det är mörka gardiner nu. =)
Ska nog ta och sätta upp dem imorgon om jag hinner. Eller kanske ska vänta tills det blir mer vårigt? Får se hur jag gör.
Ska till marieberg imorgon i alla fall, ska bli ku. Var länge sen jag var där nu.. Ska försöka tigga till mig en tur på ikea med,får se om jag lyckas.

Cult Design

Älskar Cult Designs produkter! De har så himla mycket snyggt! Skulle vilja ha alltihop.


Rosa serien
image216image217image218

Paradis serien
image219image220

Kub serien
image221image222


Esprit kläder

Gick in på Esprits hemsida och hittade de här plaggen som nu ligger i min vill ha lista!
Ska till Marieberg på torsdag så då kanske man kan hitta nått snyggt. Har även hittat massa snyggt på Gina jag vill ha, bla en fodral-klänning/top, en gul kofta, en pingvin tröja, korall kofta och en gul klänning. Får se vad jag hittar.




Skoldag

Sitter och väntar på att klockan kan bli halv 12 så jag kan åka iväg till skolan. Kanske ska passa på att plugga lite? Ska hämta ut tentan med, fattar inte, 73% fick underkänt! Antingen så har läraren lärt ut fel saker/rättat pedantiskt  eller så är alla helt blåsta. Tror på det första. Irriterande är det i alla fall.

Fixade en fransk manekyr på mig själv igår, gick bättre än vad jag trott. Det var inte så svårt att få till den vita randen, men man fick hålla tungan rätt i mun! Tjusigt är det i alla fall!


Hoppas jag får en plats på Body Balance ikväll... sugen på det.


Bebis

I lördags, den15 mars, fick Cissi & Niklas en dotter och Sanna en lillasyster!
Massa grattis!!!

image198

Vincent i Karlskoga

I lördags gjorde Vincent Pontare ett besök på Statt i Karlskoga! Det drog massvis med folk och när han började spela var det fullt framför scenen. Det var en riktigt bra konsert då han spelade ca 1 timme och fick med publiken i låtarna. Höjdpunkten måste jag säga var Miss Blue som hela publiken sjöng med till och alla kunde texten till.
Jag, Moa och Carro stod såklart längst fram, och blev helt mosade mot stängslet, har riktigt med blåmärken nu.. Hade en riktigt irriterande person som stod bakom mig och hela tiden sträckte sig fram för att kunna nå Vincent, Hon hade armarna konstant vid mitt huvud, på mitt huvud, i ansiktet och i håret, vilket var väldigt irriterande. Det var inte det att hon vinkade i takt eller klappade händerna till musiken, vilket man hade kunnat ha överseende med, nej hon höll armen spikrak och sträckte sig över mig bara för att nå Vincent. Som tur var sa en tjej bredvid mig till henne så då försvann hon.
Annars var det en väldigt bra konsert!

Tyvärr hade jag bara mobilkameran så korten är inte jätte bra.

image190
Snygg eller vad?

image192image191

 

image193 image194 image195 image196
image197
Moa & Carro

Lördagen

Gårdagen var riktigt lyckad! Började med en tripp ner till stan då jag skulle byta min ring till en mindre, tyvärr var den jag hade den minsta storleken så jag fick skicka in den för förminskning, så får inte tillbaka den förens 4 april.. men men.. värt det för att få den i rätt storlek.
Sedan bar det iväg till Micke o Carro där vi gjorde oss iordning inför kvällen. Jag o Carro fixade värsta sminkbordet med varsin spegel o grejer, riktigt lyxigt ;) Frammåt kvällningen kom Moa, Niclas, Eda och Magnus med och kollade på Melodifestivalen.
Vid 11 bar det ner till Statt för mig, Moa o Carro där Vincent spelade! (Berättar mer om det och lägger upp bilder senare.)
Var riktigt roligt på statt, drack drinkar, dansade och träffade massa roligt folk. Invigde även nya dansgolvet, spelades riktigt bra musik där faktiskt..
När vi vid 2 skulle gå till garderoben såg vi Vincent i baren och var tvungna at gå fram och hälsa och berätta hur bra konserten var! Lite häftigt var det allt.. =D

En lyckad och rolig kväll!!!



Vårstädning i garderoben

Igår efter skolan åkte jag hem till mamma som var ledig, de är nästan klara med hallen nu (de renoverar). Det blir riktigt snyggt! Svart/grått stengolv(laminat), ljus gråa väggar med silver blommigt mönster och det träfärgade panelen är ljusgrå nu, även taket är vitllaserat. Ursnyggt blir det! =)
Åkte sedan ner tillsammans till stan för att leta reda på en skjortklänning jag vill ha från hm, men den fanns såklart inte i min storlek, som vanligt...
Men instället hittade jag massa annat kul! Den randiga tröjan hittade jag på hm för 149kr, den gröna skjortan ocksp på hm för 98kr, den gröna färgen är riktigt snygg, frammkommer inte riktigt på bilden. Sen fyndade jag på Lindex där de hade accesoarer för tio kronor. Där köpte jag det röda bältet och blad-örhängena. På KappAhl var de också rea så där hittade jag guldhalsbandet och kuvertväskan för 35 kronon =) (halva reapriset!)

image185    image186  image187

Eftersom jag nu fyllt på min garderob med vårkläder kännde jag att jag behövde rensa garderoben, så det fick bli dagens syssla. Rensade ut alla gamla strumpor och underkläder och tröjor och byxor som jag inte använt på länge eller var urtvättade. Lade även ner alla tjocka stickade tröjor och liknande. Så nu är det jätte fint och frächt i garderoben!


Behöver ränsas eller?!
image188

Såhär prydligt är det nu i hylllan!
image189



Ally McBeal

Kollar på Ally McBeal, det var min absoluta favoritserie när det gick, och jag var förkrossad när det slutade.
Men som de flesta serierna som går i repris går de inte att följa eftersom de går varje dag kl 5 typ.. Men alltid roligt när man lyckas se ett avsnitt!

image184





Moa och Niclas ska inte med till Turkiet längre..
Synd! Men vi får roa oss ändå!

Vårens makeup

image178image179image180

Läste i ELLE att det ska vara guld och bronze makeup nu i vår. Det piggar upp det trötta ögat efter vintern påstår de.. hoppas de funkar!
Ska även vara röda läppar till.. men tror jag själv föredrar ett lätt färgat gloss.

image182 image183


Coctail klänningar

Hittade den snygga klänningen som Serena bar i avsnitt 13 i Gossip Girl på Net-a-porter.
Den är designad av Diane von Furstenberg och kostar endast 1560 euro(!) Men tjusig är den!

image174 image175


Hittade även de här två snygga coctail klänningar på samma ställe.
Gillar de svarta spetsdetaljerna, de gör verkligen klänningen ursnygg!! Skulle verkligen vilja ha en liknande, denna är nämligen lite över min prisklass. designad av Marchesa.

image176

Är även förälskad i denna silvriga klänning, helt underbar!! Kolla in tyget.
Även denna designad av Marchesa.

image177

Ballerinas

Skulle verkligen vilja ha ett par sånna här skor till våren/sommaren!!!
Så söta och passar till allting. Tror jag är mest sugen på ett par marinblå nu, men ska nog vänta lite tills det går att använda dem.
De här två är från Esprit.
image166
image167
Och den här är från Ellos, också jätte söt!
image168

Adele

Måste lägga in ett nytt musik-tips.
Adele - chasing pavements

En ny brittisk artist som spås bli ny pop/soul-drottning.
Lyssna här

image165

3 år!

Idag har jag och Micke varit tillsammans i 3 år! Underbart
Fick den finaste presenten igår kväll när vi lagt oss. Det var ett litet sött rosa paket som jag slet upp fort, nyfiken som jag är. Och gissa vad som var i, en superfin guldring med fem diamanter!!!! Helt underbar är den...
Älskar dig





Testade dove-lotionen igår. Tror den har gett lite resultat, känner mig lite brunare faktiskt!
Får kleta på lite varje dag nu så är jag så brun och fin till på lördag, Vincent besöker nämligen Statt då. Och det får man ju inte missa!

Fick hem mitt första nummer av ELLE idag. (har startat en prenumation) Så riktigt sugen på att börja frossa i den.. Fick även H&Ms vår/sommar katalog i brevinkastet, och köpte Sofies Mode igår... Så nu har jag att läsa!
Borde väl egentligen läsa Sociologiska Perskeptiv, men den känns inte alls lika rolig som tidningarna... Men får väl ta mig i kragen och blanda lite =)
Undrar när min Allt i Hemmet kommer? Fick ett erbjudande om att få 3 nr + ett vitt tidningställ i skinnimotation för bara 49:-, så det väntar jag med spänning på!

image164

påskpyntat

Har just kommit hem från shoppingrundan på stan. Hittade en vit tröja med lite rockigt tryck för 49 kr på hm, perfekt! Så hoppas den passar till kjolen. Hittade även ett blåvitt-randigt linne i lite längre modell. Köpte även Doves bodylotion med brun-utan-sol effekt, syndes direkt på Carro som köpte den i helgen. Tycker nämligen att jag har bleknat efter resan.
Köpte även två böcker på Bok-rean. En krigs-bok till Micke och en style-bok till mig. Den verkar jätte bra, finns förvaringstips, bas-klädstips, tvättråd och vad man passar i beroende på kroppsform och massa mer. Kan vara kul att kolla i ibland. =)

Har förövrigt påskpyntat här hemma nu! Ställt ut lite påskkärringar och kycklingar, och fixat ljusfatet med lite påskfärger och kycklingar. Så nu ska jag bara fixa påskris coh sätta i lite fjädrar! Ska dra med mig Carro och leta björkar någon dag tror ja.

image161

sommar-outfit

Den här snygga outfitten hittade jag på ellos. Åh vad jag vill ha sommar nu!
Den randiga tröjan skulle jag verkligen vilja ha nu när det inte är jätte varmt än, men den är ändå så somrig så den funkar till sommaren med. Riktigt snygg och stilren.
För att inte tala om byxorna! Är inne på det här med högmidja nu, och de här vita jeansen var riktigt snygga, gillar detaljerna med knappar fram. Riktigt snyggt med jeansen till en ljusrosa tunika...
Skorna ser riktigt sköna ut att prommenera med, och ballerina passar ju till allt!
image150
image152
image153

Lampor, kuddar & lycktor

image154image155image156
Hur snygga är inte de här taklamporna? Skulle vilja ha en av dessa i mitt sovrum, men vilken färg?

image157

Älskar färgerna på de här kuddarna, vill ha allihopa!

image158image159
Den här taklampan är också riktigt tjusig! Men har inget passande ställe för den...
Liksom den söta ljusbollen..

image160

Hade jag haft någonstanns att fästa de här ursnygga lycktorna så skulle jag ha dem hängandes på balkongen, någon som har ett tips på hur man kan hänga ljuslycktor på balkongen?
Skulle även vara snyggt att ha dessa hängandes i ett stort träd på trädgården.

(allt är från ellos)



Underbara klänningar

Två underbara klänningar hittade jag på asos.com. Verkligen ursnygga!
Men frågan är när det kommer ett passande tillfälle att använda dem. Känner jag mig själv rätt så är det sådanna klänningar som jag skulle använda en gång och sen inte hitta rätt tillfälle igen.. tyvärr.


image148

image149

God Morgon

God Morgon!
Vilket skit-väder det är.. och inte ska det bli bättre frammåt veckan heller.. om man får tro smhi. Bara för jag har planterat blommor på balkongen och tyckte att det var vår nu. Men iofs så är väl vår regn.
Är ledig idag iaf, tänkte läsa lite och gå ner en sväng till stan. Måste hitta en vit tröja med tryck som jag vill ha till den svarta midjekjolen på lördag.. Får hoppas de finns en snygg och billig på hm. Ska även ner och kolla efter en liten grej till Micke, eftersom vi firar 3 år tillsammans imorgon!! Känns som det alltid har varit han och jag, och kan inte tänka mig hur mitt liv skulle ha varit om jag inte varit med Micke. <3

image147


Nu ska jag gå och äta lite frukost och duscha så jag vaknar till!

chokladbollar

Häromdagen kom jag och Micke på att vi skulle göra chokladbollar, och hur enkelt det än må  vara så måste jag vara den sämsta chokladbolls-makare som finns. De blev jätte lustiga, som tur var så är Micke bätte på det så vi fick några normala i alla fall! =)
image146

I fredags så var Micke.P o Carro hemma hos oss och hade mysig hemmakväll. Åt kebab i pita, gjorde spetsade-milkshakes och andra drinkar och spelade kvitt eller dubbelt. Visade sig att jag o Carro inte är vidare allmänbildade... Men jag tror vi bara hade otur med frågorna ;)
På lördagen när alla piggnat till igen tog vi en promenad ner till stan och tog en fika och kollade runt lite. Riktigt mysigt.
Sedan var det dags för 15års-kalas för Martin. Blev smörgåstårta, glasstårta och melodfestival. Nu är det bara två dagar kvar tills Cissi ska få barn! Ska bli så roligt med en liten bebis!

1 veckas lov

Nu har jag lov i en vecka, härligt! =) Då ska jag ta tillfället i akt och läsa ikapp allting hade jag tänkt.. Får pyssla om älsklingen lite med som är sjukling.
Skulle vilja åka iväg till sälen eller nått när man är ledig, men är ju ingen annan som är ledig, typiskt!
Måste berätta en rolig grej, i söndags när vi var hemma hos Linda och Daniel satt jag och Tilde och slökollade på Simple life..(busade antagligen mest och de andra sov i soffan). Då mitt i allt busande kläcker hon: "Sara, det är ju du, du är på film." och pekar på tv:n.. hahahah! Tycker inte jag är så lik Nicole, men någon likhet måste det ju finnas om till och med Tilde tror det är jag på tv ;) Roligt var det i alla fall. För övrigt kallar både hon och Linn mig för Chucky, såå smickrande.. =P

Ska antagligen till Ullared i maj! Äntligen ska jag få se vad det är för nått, ska bli kul. Var Linda, Helen och Katrin som hade en plats ledig i bilen och stugan, och jag tackade såklart ja! Kommer antagligen inte hitta något bara för jag har velat åka dit så länge... Men någon gardin eller mugg hittar man nog alltid! =)


Hur ska jag bete mig nu?

Sommarklänningar


image143






Är himla sugen på en skjort-klänning.. Ser så sommarfrächt ut. Hittade den här på h&m:s webshop, men eftersom de inte är stretch i dem skulle jag vilja prova först, så får bli att leta i affärer istället.





Hittade även den här supersöta klänningen med lite sjömansstil på asos.com.
Den skulle inte heller vara fel i sommar..

image145

Snygga lampor

Hittade dessa ursnygga lamporna på Inreda.com. Skulle vara assnyggt med den långa hängandes i ett hörn, eller den vita över bordet i vardagsrummet.
MEN, de kostar över 2000 kr/styck så känns inte som jag kommer ha råd att köpa lampor för det tyvärr... Men kanske kan hitta ett par kopior nånstanns?

image140image141



Tycker även den här lampan är riktigt häftig! Vill ha...

image142

Bröllopsfest

I lördags var det bröllopsfest hos Linda och Daniel. Det bjöds på varm och kall smörgåstårta och till efterrätt glass med frukt och chokladtårta. Mycket gott!
Helt oväntat (eller inte) blev vi kvar hela kvällen, och natten med för den delen. Några kompisar till Linda o Daniel kom och det blev festligt. =)
Tittade bla på melodifestivalen.. Gillade Perellis låt skarpt! Kan helt klart bli en vinnarlåt. Tror det kommer stå mellan Perelli och BWO i globen.
Dagen efter när man var på topp kom vi på att vi skulle laga värsta middagen, så vi drog igång med potatisgratäng och fylld lövbiff, mums, så kom inte hem förens söndag kväll.

Det roliga slutade dock i att jag och Micke är sjuka nu och måste stanna hemma... suck.


Resan är bokad nu! Den 13 augusti bär det av till Turkiet, Alanya!
Kommer bli så härligt.

RSS 2.0