Present från jobbet

Micke kom precis hem från jobbet. Han hade fått en stor väska med massa skoj grejer i sommarpresent av chefen! I väskan fanns en hängmatta, ett parasoll, badmadrass, badboll, badring, tennis-set, kampingstol, kortlek och en tändare. Himla bra saker nu till sommaren! =D

Lycktor till balkongen

image418 Har varit på en liten tur med Moa idag i det fina vädret. Först åkte vi till Greks där hon köpte en elgrill, så nu väntar jag mig en god middag ;) Sedan gick vi över till Jysk där jag köpte dessa två ute lycktor till balkongen. Riktigt nöjd med de. Måste bara köpa lite ljus och ställa i dem.. Visst belv de bra Moa?
Svängde även ner till stan där JC hade halva priset på massa kläder, så därifrån fick det följa med en vit t-shirt med tryck. Moa köpte även lite linnen på HM. =)

En trevlig liten tur på förmiddagen var det. Får se om vi hittar på nå kul ikväll med. Nu funderar jag på att börja med instuderingsfrågorna.. har ju skjutit upp det hela tiden. Så nu MÅSTE jag börja!

Ut och sola nu allihopa! Medans sommaren är här =)

Paket från posten

Mitt paket kom just till posten! =D alltid kul att hämta paket... Kan inte avslöja helt vad jag fått då det är present, men är från Bluebox.se iaf(där de förövrigt har massa kul). Men fick bl a kortspelet Jag har aldrig! Kommer va kul att spela på fester i sommar. Paketet kom fort, jag beställde i tisdags runt 23.00. Och kom redan idag, det är service!
Man kan även beställa akutgåvor där. Beställer du innan 15.00 så får du paketet dagen efter!  du kan även få det inslaget och klart och skickat till den som ska få gåvan!! fiffigt va!? =)

image417

Va på stan med Moa förut. Riktigt trevlig, kollade runt och lunchade på Paris. Länge sen ja fika på stan.. Fick även med mig en del roligt hem =) Ett par svarta tyg skor(ger upp på de marinblå, finns ju ingenstanns), present till Erik, hårborttagningskräm, halsband, boken En shopaholics bekännelse och mat tills ikväll.
Blir grillade kebabspett, potatis med vitlök i ugn och tzatziki. Hoppas de blir gott!
Måste berätta om när ja va på Willys och handlade igår med mamma.. När vi gått där ett tag blir det bäcksvart. Strömmen gick. Och tydligen va de nått kretskort som brunnit upp, så alla blir fast där inne i en halv timme!! =P Roligare kunde man ju haft hahah men som tur va så hade ja ju sällskap av mamma, annars hade jag nog blivit tokig!

Frukost på balkongen

image416

Ser det inte härligt ut?

Skinnjacka

image415

Nu har jag äntligen införskaffat mig en skinnjacka! Har länge gått och velat haft en, men inte slagot till förens nu =) Och de ångrar jag inte. Den är ganska varm, så kommer även kunna ha den långt in på hösten!

Nya blommor på balkongen

Igår hade jag en hel dag med mamma! De va riktigt trevligt =) Började med att hon kom till lägenheten för att kolla in mina nya inköp, sedan blev det att vi städa hela lägenheten, så nu är det fint igen. Sedan åkte vi bort och handlade blommor till ute krukor och blomlådor. De fanns massa snygga blommor, kunde knappt välja. Men tillslut så var vi nöjda med våra val. Efter de åkte vi hem till mamma för att sola på gräsmattan, äta lunch och fika. Så härligt!! Var ju underbart väder i går. Hoppas på lika fin idag.
Funderar på att svänga ner på stan idag.. länge sen jag var där. Är sugen på en ljuslykta till balkongen, och har lite andra saker jag ska införskaffa också. Sen blir det nog solning på balkongen =) och lite instuderings frågor kanske...
Blir nog ingen trall på balkongen... blir så himla mycket sågandes. Inte ens säkert att de går eftersom de var plast under dem som man kopplade ihop dem med. Och så var balkongen mycket större än vad jag tänk. Jag trodde att balkongen max var 1 m bred. Visade sig att den var 136.. så skulle bli dyrare med... Men ser ju faktiskt mysigt ut med matta med... =)

Mina nyplanterade blommor.
De helgröna ska så såmåningom bli hängandes och få blå små blommor.
image412
De här i blomlådan ser ut som polkagrisar =)
image413
även dessa ska bli hängande... På pinnen är det är blå fjäril från Åhelns.
image414

Nyinflyttade

Micke och Carro har fått sin nya lägenhet nu, var och tittade på den i söndags. Den var jätte fin och jätte stor!! De kommer bli så bra så bra när de får ordning där =)
Lite avis på deras kyl, frys och diskmaskin ;)

Var även där igår med och grillade på deras jätte balkong(om man jämför med våran) Blev super gott! Sedan begavs det av till oss där vi kollade på fotboll.. eller det stod på i bakgrunden i alla fall =P

Gjorde min sista dag i skolan idag!! Så skönt. Fast ska dit igen på måndag och plugga lite med Annika, men det räknas inte för det är frivilligt. Så nu är det bara att sätta igång med instuderingsfrågorna...
Vi hade seminarium idag med Helen, enligt min åsikt den bästa läraren den här terminen. Eftersom det var så fint väder så gick hela gruppen ut och hade seminariet på en gräsmatta vid universitetet. Jätte mysigt med fika och solsken, blev mycket med avslappnat och lätt att prata när det var utoimnhus, kändes inte så formellt vilket var skönt!
Bra avslutning på den här terminen.
Nej nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp och fixa imorgon =) God natt

Shoppingresa

I helgen var jag på shoppingresa med Helen, Linda och Katrin. De va riktigt roligt. Handlade en hel del, så nu ska jag försöka få plats med allt i lägenheten, hehe. De mesta var till mig själv eller lägenheten, men lite studentpresenter, morsdagpresent och lite smått och gott till Micke fick åka med också.
Köpte bl a jacka, 4-kantiga tallrikar, matberedare, cd-skivor(Winnerbäck & Melissa Horn), köksklocka, martini glas, två väskor och massa massa mer... =)

Den här skålen som jag gått och sneglat på länge blev min äntligen!!
image411
Vi sov över i en liten kamping stuga där, och jag höll på att bli galen på grannarna på kvällen. De var ett gäng fulla tanter som satt och sjöng falsksång hela natten! Och inte kunde de några texter heller...!

Klänningar

De här snygga sommar klänningarna är från ICHI... nån av de här skulle jag vilja ha på min brors student, och sen på grillfester i sommar!
image403image404
image405image407
Mina UK
Har inte sett nått från det här märket förut, men riktigt snygga klänningar har de!
Den gula är är super snygg i sommar, och den svarta känns som en riktig party klänning.
image408image409

Erkänn söt klänning från Yumi!?
image410

Paint.Net

Måste tipsa om en bra bildredegeringsprogram som jag nyss fick nys om.
Det är Paint.Net och det går att ladda ner gratis! Sök bara på Googl så kommer det upp massa länkar.
Ett jätte bra altenativ till Photoshop som kostar en hel del, och den har de flesta användbara funktionerna.
Har inte suttit i det så mycket än, men det går i alla fall att lägga samman olika bilder och lägga på filter, justera nivåer, ändra till svart/vitt och lägga till och formatera text. Det jag inte hittat än är maskning... Nån som vet om det finns så berätta gärna!

image402

Långprommenad

Träffade Lisa o Marre igår och tog en prommenad, var ute och gick i ca 2 timmar. Tror vi var överallt och gick; karlberg-> stan -> näset -> häsängen ja... lite överallt var vi! Hurtigt av oss! Fick även träffa Marres kattunge Musse, han var jätte söt och jätte busig!! =)

Måste packa iordning idag, frågan är bara hur mycket man ska packa...? Och vilken väska man ska ha.. Måste ju få plats med sängkläder, ombyte och neccesär i alla fall. Tror jag ska försöka med LV väskan, den är ganska lagom stor.
Måste till affären sen med, köpa frukt och loka vatten. Får jag inte glömma!!

image400

Försov mig!

Försov mig imorse.. igen. Hade 10 minuter på mig att göra mig i ordning, så då gick de fort =P
Måste verkligen lära mig gå upp när klockan ringer!

image396

Om vädret håller sig fint blir det nog en prommenad med Lisa och Marre senare ikväll. Ser jag fram emot!

långtråkigt hemma

Helen ringde nyss. 04.20 kommer hon och hämtar mig på fredag!! Kommer vara helt död, men får sova lite i bilen om jag kan =) De är värt det om vi slipper alla galna tanter heheh

Micke jobbar över idag, så trist att vara själv. Skulle inte fixa att bo själv. Skulle känna mig så ensam.. Hoppas han kommer snart....
Får läsa lite samhällsteori kanske? Det är ju så tråkigt bara. Läser hellre Nya Allt i hemmet som jag fick igår. Kanske får några bra idéer till lägenheten. Är riktigt sugen på att börja fixa köksluckorna. Ska måla om dem och byta handtag. Luckorna får nog bli vita som de är nu och handtagen vill jag ha i svart som går ihop med krokarna och hyllkonsollerna. Kommer nog bli snyggt. Men får vänta tills kursen är slut tänkte jag, och vädret ska hellst va bra med om jag ska måla utomhus =P Men snart är det sommar och jag kommer ha massa tid!!
Har bara 4 dagar kvar i skolan nu! Imorgon, torsdag, måndag och sedan seminarie på tisdag. =) Sen har jag i och för sig en tenta att plugga till i augusti eftersom jag inte gör tentan nu. Men har ju hela sommaren på mig ;) (som det brukar låta)

Ljuva ting

image388image389
image390image391
image393image392


image394



Alla dessa ljuvliga ting kan man få för under 500 lappen! Gå in på Englas blogg så kan du vinna ett presentkort på Ljuva ting på 500 kronor! =)
Hoppas jag gör det ^^



God morgon

Varför ska det va så jobbigt att gå upp på morgonen? Man är ju så trött...
Sitte och lyssnar på Melissa Horn och Eva Cassidy.
Kan föresten rekommendera Eva Cassidy, hon har gjort massvis med underbara covers. =)
Fields of gold är en favorit.

Får åka bil hem från skolan idag! =D gud va skönt att slippa åka buss.. Micke ska nämligen jobba i örebro idag. Ibland ska man ha tur!

Melissa Horn

image387

Mattias skickade Melissas album till mig, och jag är fast! Underbar musik, kan inte sluta lyssna...
Helt klart en ny favorit!!

Snygga halsband

image385 image386

Det här halsbandet är den perfekta presenten till nån man tycker om (blink blink)
Hade Erik varit en tjej skulle jag nog köpt ett till honom i student present. Det finns jätte många olika ringar med ord att välja på... Så snyggt och ändå personligt när man kan välja ord som passar personen!!
Finns på Bluebox.se... Funderar på att kolla där efter studentpresenter, finns så himla mycket roligt!! =)

Bilder från helgen


image365image366
image367
image369
image370image371
image372
image373image374
image375

image380image381
image382
image383image384
Lägger upp fler på Bilddagboken sen!

Ny bikini?

Är lite sugen på en ny bikini, även fast vädret nu inte verkar leda till nån sommar...
De här två med rosett fram finns på asos. Riktigt söta.
image358image359
Och dessa två är från H&M.
Lite roligare med mönster och färg.
image360image361

Fest med lumpen-besök.

Igår var det fest här hemma. Micke fick besök av 4 lumpenpolare. De vanliga kära vännerna var oxå med såklart. Var riktigt roligt då man inte träffat lumpisarna på ett år tror jag. =) Gjorde goda drinkar, minglade och tog massvis med super snygga kort! Har inte lagt in dem på datorn än, men kan lägga upp några imorgon. Testade även systemkameran som varit hos mamma o pappa ett tag.
När klockan började närma sig midnatt fick vi skjuts till statt av snälla magnus. De flesta gick ut, men var även några som gick till eda istället.
På statt var det jätte roligt. Inte så jätte mycket folk tyvärr, men en hel del man kände. =) Blev jätte mycket dans! Visade sig att lumpen killar kan dansa riktigt bra! ;) På slutet blev det även en vals med Erik som ville visa att han minsann kunde dansa han med. hehe.
Efter statt blev det efterfest hemma hos oss. Förjoppningsvis sov grannarna djupt =P Såg ut som en sovsal i vårat vardagsrum med 4 killar på golvet och soffan. Jag och Micke fick även Eric som en extra sängkamrat!

Morgonen efter var inte kul när man möttes av en lägenhet som såg ut som ett slagfält. Men gick ganska fort att få bort det värsta när man hjälptes åt =)
Sedan blev det traditionell pizza till brunch innan det var dags för gästerna att åka hem till sig.
Hela helgen var jätte rolig, får hoppas de inte dröjer ett år till nästa gång igen. Men har planerat in fest hos Nyborg och även Lundgren skulle bjuda till fest i sommar. Så de blir nog ganska snart igen!

Kalas & lumpenpolare

Helg igen. Vad fort denna vecka har gått! Kändes som jag var i Gbg igår.. men de va ju en hel vecka sen! Den här helgen blir det nog lite lugnare tempo på i alla fall. Idag blir det nog mest att ta de lugn. Får se om man ska träffa Carro med senare, hon har ju fortfarande inte fått sin födelsedags persent(!) Men de skulle bort på middag så får se hur sent de är där...
Imorgon ska jag på kalas till Nicklas & Cissi. Ska bli trevligt. Träffa Sanna o Ellinor =) Mickes lumpar kompisar Lundgren och Persson kommer också, så blir antagligen utgång med dem med! Skoj =)
Söndagen kan jag förhoppningsvis plugga lite på.. om jag inte fastnar i Sims, som jag gjort nu ;) haha

Ska även kolla upp Eva Cassidy tänkte jag, Micke B sa att de va en bra sångerska att kolla upp. Kan berätta senare om de är någon jag rekommenderar.

Systemvetardag

Igår annordnades en systemvetardag för att som läser systemvetenskapligaprogrammet på Örebro Universitet. Det var två elever som planerade och ordnade dagen, vilket var ett väldigt bra initiativ!!
Det började på eftermiddagen med att tre företag(SEB, Sogeti och Nethouse) presenterade sitt företag och berättade om en dag på jobbet hos dem. Det var jätte intressant och lärorikt, man fick en ganska bra inblick i hur det fungerar ute i verkligheten. Vilket är bra för oss som inte har någon praktik alls.
På kvällen senare ordnades en middag för alla medverkande i Högströmska gården.
Det känndes ganska meningslöst att åka hem i mellan så jag åkte in till stan en stund innan jag mötte upp Krister och Jens. Innan vi gick bort till middagen tog vi en öl på en pub, riktigt trevligt och träffas och prata lite, var ju nästan ett halvår sen vi läste ihop nu.
När vi sedan skulle gå till gården mötte vi upp Henric och tog sällskap bort. Det var en mysig lokal och det var dukat med långbord. Först var det mingel med fördrink och snittar. Vi var inte alls många från min årskurs, bara jag, Krister, Henric och Jens. Lite trist att inte fler kom. Men var många andra som jag faktiskt aldrig sett förut. Så de var trevilgt att träffa nya systemvetare =)
Efter lite mingel fick man slå sig ner efter att ha dragit en platslapp. Som tur var fick jag sitta bredvid Krister. Satt även bredvid en anställd på Nethouse och mittemot de två från SEB. Så man kunde verkligen fråga dem om allt man ville.
Till middagen bjöds det på potatisgratäng, oxfilé och grönsallad. Mycket gott! Senare bjöds det på kaffe, kakor och chokladtårta. Därimellan sjöns det snapsvisor, tävlades i musik kunskap och skålades glatt. Det var helt enkelt en riktigt trevlig kväll! Hoppas det blir tradition nu, för känns som det behövs något sådant här kul för oss med och inte bara ekonomerna =)

Gratis grejer

Är ni intresserade av gratis grejer? (vem är inte det?)
Kolla in denna länk och bli medlemmar så kan man få gratis grejer!
O de e faktiskt bra grejer som mp3 spelare, hemmabiosystem, dvd-boxar m.m =)

Shoppingfynd från Göteborg

image355
Mina shoppingfynd i Göteborg:
-Sjal, grå tunika m lila blommor & marinblå shorts m guld knappar från Rut m.f.
-Vit blus, skor & hårspännen från Indiska.
-Blom-fjäril, grillspett, oranget nagellack & concealer från Åhlens
-Grön t-shirt m jordgubbar från Gina Tricot
-Persikofärgad big-size tröja från H&M
-Tvål, handcreme & lipbalm från Yves Rocher
-Solglasögon från Lindex
-Spegel, ängel/djävul krokar & dofthaj från Bolagret.
-Pärlband från Lagerhouse
-Brunthår balsam från Cubus
-T-shirt till Micke från JC



Göteborg Resan

Dag 1:

Fredagen startade med att jag åkte in till skolan och skrev en tenta lite snabbt. Sedan åkte jag mot Resecentrum och satte mig där för att vänta på Mia som skulle komma med bussen från Karlskoga.



Tillslut kom vi på rätt tåg och resan var igång!
Ca klockan 4 var vi framme i storstaden Göteborg!
Här är Mia på Göteborg C.
Jenny jobbade till ca 5 så undertiden roade vi oss med att gå runt i Nordstan och shoppa.
Blev en hel del shopping om man ska vara ärlig. =)
Efter rundan på stan så åkte vi hem till Jenny och packade upp oss. Hon bodde i en jätte fin 3:a med balkong och havsutsikt. Riktigt nice. Sedan bar det iväg till SF-bion där vi skulle gå på Iron-man- Men innan så satte vi oss på en restaurang intill och åt middag.
Eftersom vi köpt VIP-biljetter till bion så fick man gå in i ett vip-rum innan bion började. Där fanns det soffor och fotöljer och det bjöds på dricka och godis. Det fanns även en bar om man ville köpa drinkar. När man sedan skulle in i biosalen fick man en till dricka och popcorn. Väl inne i biosalongen fick man sitta i jätte stora sköna skinnfotöljer, som var lutningsbara. Lyxigt! Det vibrera även i stolarna när det sprängdes något, vilket det gjordes ofta i den filmen. Filmen var riktigt bra! Mycket bättre än jag förväntat mig =) Rekomenderas.
Efter bion var det sent och vi tog en spårvagn hem.


Dag 2:

Dagen började med en god frukost hos Jenny. Sedan tog vi spårvagnen till centrum där Jenny visade oss runt i lite avsides kvarter med massa mysiga inrednings butiker. Gick runt ganska länge och shoppade massvis. När vi shoppat klart gick vi till ett ställe som hette Kiwi (tror jag) där man kunde komponera ihop sin egen sallad. Sedan satte vi oss i en park i stan och avnjöt salladen i solskenet.
image347

Sedan bar det av hemåt igen där vi började göra oss klara inför kvällen där utgång på avenyn stod på schemat.
Jenny lagade en jätte god middag till oss bestående av färsk pasta med tomat-kyckling och champinjon sås och till efterrätt vaniljglass med fruktsallad och varm rabarbersås. Jätte gott!
Till maten serverades vin.

Ca klockan 12 var vi redo för att gå ut och vi tog spårvagnen till avenyn. Vilken skillnad mot pluttiga karlskoga!! Det var folk överallt. Mer folk än vad det är på dagen i karlskoga. Först ställde vi oss i kö för att komma in på Park, men när vi stått där i ca 20 minuter säger vakten att det är fullt, s det är bara att gå vidare. Får sällskap av några vi lärde känna i kön och beger oss till Valand istället. Där kommer vi in snabbt. Vilket ställe. Stort, med flera barer och stora dansgolv. Dansar hela natten och har jätte roligt!! Vid 4 följer vi med vårat sällskap till Mc Donalds för att äta lite innan vi åker hemmåt. Trevligt trevligt!
När vi sedan ska hemmåt tar vi en taxi, kommer hem vid halv 6. Det konstiga är att jag och Mia inte alls är trötta så vi sätter oss vid datorn och kollar lite grejer till halv  7 då vi kände att det nog var bäst att gå och lägga sig om vi skulle orka upp dagen efter. Blev en lång natt, och riktigt rolig =) Vill göra om!


Dag 3:

Klockan halv elva blev jag uppdragen till frukosten av Mia som redan varit uppe och diskat ett tag (hur nu hon kan ha varit så pigg, hahah). Sedan gjorde vi oss klara för ännu en tripp ner till stan. Där blev det lite mer shopping och även en glass i solen. När vi var nöjda begav vi oss hemmåt och började packa iordning våra saker. Spelade spel och åt middag, pasta med tomat-basilika och olivsås. Sedan var det dags att ta spårvagnen till centralen =(
Köpte lite färdkost och satte oss sedan på tåget och sa hej då till Jenny. Bestämde att vi skulle hitta en ny helg i sommar vi skulle åka ner igen.
Kom fram till Örebro vid tio. Ställde oss och väntade på bussen till Karlskoga. Väntade och väntade. Och ingen buss kom det. Stod även med en tjej som skulle till karlstad. Efter 20 min blev vi oroliga och började kolla mer nogrannt om vi var rätt. Vilket vi inte var(!) Vi stod på fel hållplats. Vi skulle tydligen stått vid västra bangatan. Vilket ingen av oss visste var det var. (tydligen andra sidan rälsen fick vi senare reda på) Så det var bara att ringa runt och försöka få någon att skjutsa hem oss. Som tur var så fick vi tag på Mias mamma så hon fick åka in till Örebro och hämta oss. Karlstad tjejen åkte övcen hon  med till Kga, hoppas hon kom på bussen till K-stad!
Nu i efterhand var det ju ganska komiskt, skräll att vi klanade oss liksom =P Men då var det inte alls så roligt att vara fast i Örebro, heheh. Men slutet gott, kom ju hem till slut!


Mer bilder kan ni se på min bilddagbok!






Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en riktigt rolig helg i Göteborg!!
Har varit jätte roligt och hann med att göra massa grejer. Men man skulle behöva mycket längre tid för att hinna göra allting man ville...Så jag och Mia ska planera in en ny helg i sommar vi ska åka ner igen =)
Berättar mer imorgon om resan och lägger upp lite snygga bilder!

Var hemma hos mamma o pappa idag efter skolan, där bjöds det på raberberpaj och senare grillad lax, mums!
Jag och pappa var även ute på en provtur med Eriks motorcykel, riktigt häftigt! Gick jätte fort =)

Godmorgon

Så var det torsdag. Vet inte om jag längtar tills dagen är slut eller inte.
På schemat ligger att plugga inför tentan och att packa klart inför Göteborg.
Inför tentan känns det inge vidare, med tanke på att förra tentan tyckte jag att jag kunde bra, och fick precis godkänt. Den här tentan känner jag mig inte alls lika säker på, så känns som jag inte kommer fixa den vilket fall. Det ger ingen bra motivation direkt. Men man måste väl försöka i alla fall. Får väl ta lite pauser med packning och kanske en promenad i solen, eller i alla fall en fika på balkongen.
Önska mig lycka till!!

image341

Rundtur över ÖrebroUniversitet

Hittade flygbilder över örebro. Tänkte visa er lite av Örebro Universitet för er som aldrig varit där. Blev inga super bilder för den ville inte kopiera som jag ville... men ni får ett hum i alla fall =)
Det här är en liten bit av Långhuset. Det är ett jätte långt hus så visar en bit ur mitten.
image336

Det här är ingångarna till Forum huset och Prisma huset. Forum breder ut sig åt vänster och Prisma till höger.
L
image338

Den runda byggnaden här är Musikhuset. Tror det är det nyaste huset.
image337
Ni kan kolla lättare själva här: Länk

Kusten någon?

Fick godkänt på tentan! Stor lättnad.
Träffade Eda idag, planerade att vi skulle göra massa kul i sommar. Och något kul i midsommar skulle vi allt dra till med också. Hellst skulle jag vilja åka till kusten. Men tveksamt om någon annan vill med.. =/

Jag har tenta på Eriks student. Inte bara samma dag utan även exakt samma tid. Blir så arg. Men tror jag ska strunta i den tentan o skriva omtenta istället... Vill ju inte missa en sådan dag.

...

Har fått lite mer inside information om reprisen på konserten.. men avslöjar inget förens det är bestämt =P Micke.B har även fått bilder från konserten som jag måste tvinga honom att skicka till mig! Kul att se...

Bluetooth funkar

haha nu fick jag igång bluetoothen =P Jag hade glömt att visa telefonen. Får skylla på att jag aldrig testat med nya mobilen innan!!
Här är i alla fall bilden jag ville visa igår:

image333
(Termometern visar 50 grader)

Årets första mygg

Det är knappt sommar än och jag har redan fått mitt första myggbett. På mitt pekfinger. Och det kliade så förb**at att jag inte kunde sova... Men det är väl bara att vänja sig, lär ju inte va de sista myggbettet jag får i sommar. Myggorna gillar mig förstår ni. Bara jag slipper uppleva förra sommaren igen då jag hade över 100 bett på mig. =P

Nej men ska sluta tjata om mygg och gå tillbaka till pluggandet istället. Sitter och skriver massa instuderingsfrågor. Undrar om tentaresultatet kommer idag? Funderar även på att åka en sväng till mamma o pappa och låna en resväska till helgen.
Är förövrigt en lägenhet till salu i min trappuppgång om någon är intresserad av att flytta =) Kan lova att det är en superbra planlösning =D

Sommar väder

Åh vilken härlig dag!
Nu känns det som sommar. =) Termometern visar 50 grader i solen och 18 på skuggsidan. Underbart! Läste i Metro att det skulle bli 25 grader i Götebrog i helgen! Så blir en somrig garderob som får packas ner, och mina gladiator sandaler kanske? De tar ju inte så stor plats i alla fall. Måste iväg till mamma o pappa och låna en resväska med nån dag. Får kanske ta det imorgon när jag är ledig.

Vi har köpt en el-grill nu med om jag inte nämt det tidigare! Så nu kan vi grilla på balkongen!! Fast förtillfället står den uppe i karlsdal, så idag får det bli ris med baconsås istället. Men det är gott det också.
Tänkte lägga upp en tjusig sommarbild, men min bluetooth krånglar så orkar inte med det.. Kanske kommer en imorgon istället =)

Skivor från Ginza

Åh har beställt massa skoj från Ginza igår! =) Beställde två skivor med Killers för 79kr/styck, en skiva med Gärdestad(känns som en skiva man borde ha) och så pc-spelet The sims! Kalla mig barnslig, men det är ju så kul att bygga husen och så =D Och jag måste ju ha nått att göra när Micke spelar Xbox.
Hoppas de kommer snart...

Ljusparty

Igår var ja på ljusparty hos Mia. De va trevligt, bjöds på smörgås o tårta. =)
De har så snygga saker... men tillslut bestämde jag mig för en pack med ljus med sommardoft(mango, mandarin). Det var både teljus och ett stort i glas. Beställde även en jätte söt terakotta sköldpadda ur sommarkatalogen och en ljuslyckta från serien Sahara.


image330image331

image332 Den här tjusiga ljusskålen skulle jag vilja ha.. Men får nog spara då. Den är ganska dyr..

Den lilla svarta

Vill ha vill ha vill ha!!!!
Är den inte underbar denna lilla svarta kläning??

image328

God Morgon

Måndag morgon och endast 5 dagar kvar till tentan. Känns lite läskigt. Inte alls beredd på det. Men får ta några dagar och råplugga nu så kanske de går bra. Den här ska ju vara svår sägs det, vilket inte låter så kul. =P
Men är ju uppe tidigt idag så ja kan plugga innan skolan tänkte jag, börjar nämligen 13.00 och har en frågestund. Hoppas några saker lossnar då.
Nej ska nog gå och äta lite frukost innan jag tar tag i pluggandet.

Barnvakt

Har just kommit hem från Linn o Tilde som vi varit barnvakt åt igår kväll. Var riktigt rolig, de är ju så söta!! MickeP var även med och hjälpte till. Han har blivit barnens nya favorit nu, och skulle hoppa studsmatta o spela fotboll med dem hela tiden. Tur för mig o Micke som fick vila då ;) hahaha
Blev även lite grillning på kvällen, gott! Får se vad man ska äta idag.. så jobbigt att alltid behöva klura ut nått.. =P

Fick ett par jätte snygga diamant örhängen av Carro i födelsedagspresent igår! Tack tack!! Får se om jag träffar henne idag så kan hon få sitt paket..
Ska på ljusparty hos Mia idag. Ska bli kul. Får se om jag har råd att köpa nått bara, brukar va gansa dyrt sånt där.

Åh nu har jag fått Sims! Roooligt =)

Kuddar

Erkänn härliga kuddar! Skulle piffa upp vilken tråkig soffa som hellst! =)
Hittade dem på Frapp.se

image323image324image325

Skålar & fat

Snygga fat från Bengt och Lotta. Skulle vara jätte snyggt att duka fram kakor eller frukt med.
image319image320
Dessa skålar från Sagaform är helt underbara enligt mig.
image321 image322

3 X Coral

Har helt fastnat för färgen coral. Här är tre toppar från Forever21 i coral, vill ha alla tre!
Någon som vet vad det kostar att beställa därifrån med tull, skatt m.m.?
Riktigt snygg färg när man har snygg solbränna.
Tänk er till ett par vita jeans eller ett par vita eller svarta shorts till.

image316image318


image317

Grattis

Idag fyller Carro 19 år!
Grattis!

image315

Långhelg

Igår var det valborg, men ingen brasa såg man. Vi tänkte först åka ut till Lunedet, men så blev det inge fint väder. Så ska försöka åka och grilla idag istället i Karlsdal, så får hoppas på det.
Igår var vi hemma hos Moa o Niclas, även Carro och Micke var där. Blev en ganska lugn kväll.
Känns verkligen inte som det är torsdag.. kändes som det var fredag igår. Kommer bli en lång helg.
Måste bara ta tag i att plugga lite varje dag med. Har ju tenta nästa fredag.

Skulle va kul om man kom till Örebro imorgon. Ska lämna tillbaka en sladd till ClasOhlson och skulle även vara nice med en ny TV. Har ju bara våran på låns. Och Linn börjar tjata på att få en TV till hennes rum ;) Kollade idag på OnOff, Siba och ElGiganten efter någon bra 37 tums. Känns som en lagom stor tum till vårat vardagsrum. Hittade en med inbygd hårddisk som skulle va lite kul att ha. Men får väl åka in och kolla på bilden med.

Trevlig långhelg!


RSS 2.0