Elins brudfrisyr





Här är bilder från i onsdags då jag var frisyrmodell åt Elin.
Temat var brud, och jag fick både uppsättning och sminkning.
Vad tycker ni? Själv tycker jag att Elin är sjukt duktig!

1:a advent = julstress

Idag är det första advent. 4 veckor kvar till jul =)
Var uppe och lämnade av bmw:n idag, så ska den fixas till och förhoppningsvis säljas till våren. Har fåttt låna Peggan av pappa o mamma nu som tur va, så vi kommer nånstanns!
Blev bjuden på första lussekatterna hos Mickes föräldrar, gott! Ska även få en påse av mamma som bakat =)
Har inte hunnit ta fram julsakerna än... känner mig så stressad! Har massvis att göra, och inget har jag hunnit i helgen... Får se om jag hinner i veckan.. men har så mycket i skolan med. Hatar att känna mig stressad!! Adventsstjärnorna MÅSTE upp i veckan i alla fall...
Julklappar måste man fixa iordning med.. visst det är kul att handla julklappar, om man vet vad man ska köpa... Får fundera på bussen, brukar vara ett bra ställe att tänka på!
Måla väggen ska jag göra med, och tvätta, byta sängkläder, slå in julklappar, torka golv och damma, fixa tröskel, stryka och byta gardiner, ge ner med saker i förådet, lägga undan kläder i förådet, fixa julbelysning på balkongen och så all annan julfixning....

Är det julstressen jag känner av??
Känner ni med av någon julstress??


Guitar Hero

Lämnade tillbaka Linn och Tilde för ett tag sen. Var roligt att umgås lite med dem. Tog med dem till Mc Donalds och stan. Micke köpte en tröja på Intersport och sen gick vi till ABC data och köpte Guitar hero! Så nu är vi inte de ända som inte har de längre..=P Blev Guitar Hero world tour med gitarr, skippade de andra instrumenten, känns inte som vi har plats med ett stort trummset någonstanns...Så kan man alltid köpa till sen om man känner för en till gitarr eller så =)
Så det invigde vi med Linn och Tilde! Spelade även lite dataspel och målade.
Vet inte riktigt vad Tilde fått i sig, men hon for runt som en Duracellkanin! Non stop... Blev nerbrottad av en treåring! Inte illa ;) Tur att Linn är av det lugnare slaget i alla fall!  Ändå gången Tilde satt still var när Micke och Carro kom förbi med hunden Shisa, då blev hon blyg och satt i mitt knä...hehe

Så nu sitter jag och Micke här hemma och spelar Guitarr Hero! Riktigt roligt med ett spel jag kan vara med på. Mitt mål är att låsa upp Coldplays Shiver som jag läste ska vara med.. =)
Någon som vet om man kan ladda hem andra låtar till spelet? Och hur man gör det i så fall?

Blir nog bara en mys-hemmakväll denna lördag. Har köpt lite räkor och vitlöksbröd, och så lite annat gott till senare! Skönt med lugna hemmakvällar ibland =) hade ju mitt roliga i onsdags ;)

Hoppas alla ni som läser också kommer ha en bra kväll!


Systemvetardagen ht-08

Systemvetardagen för denna termin är avslutad. En väldigt lyckad dag!

Dagen började med att jag mötte upp Elin utanför Bergslag (hade inget med systemvetardagen att göra). Elin skulle som sagt ha slutprov i uppsättning och jag var hennes modell. Temat var bruduppsättning. Jag fick en jätte snygg uppsättning, Elin lockade först håret och satte sedan upp det snyggt i nacken. Blommor fick jag i med =) Visar bilder när jag lagt in dem på datorn. Blev i alla fall jätte fint! Elin är så duktig!!

Efter detta skyndade jag vidare mot bussen mot Örebro. På universitetet började systemvetardagen kl 13.00 med föreläsningar. Johan Aderud, forskare på Universitetet blörjade med att föreläsa om sin forskning om Flow.
Efter det föreläste företaget ÅF om vad de gjorde hos dem och hur de arbetade. Och efter det berättade Sigma om sig.
Väldigt intressanta föreläsare, fick en bra insikt i företagen.
Jag fick även kontakt med chefen på ÅF som tyckte att jag verkade intressant som arbetskraft då jag var kvinna, bodde i Karlskoga och ville bo kvar! Pratade även med honom på sittningen då han erbjöd hjälp med c-uppsatsen, bjöd mig på bio med ÅF och tyckte att jag skulle söka jobb dit i sommar! =D Hur bra är inte det?!

Efter föreläsningarna fick jag följa med Martin i klassen hem för att byta om och göra mig iordning. Snällast! Drack lite äppel och kanel vin för att mjuka upp med. Innan vi skulle gå kom Nicklas med och tog sällskap till Njuta där sittningen skulle vara. Började med mingel, fördrink och tilltugg. Var lottdragning på bordsplaceringen, hamnade vid värsta Karlskoga bordet! hahah =P Middagen bestod av potatisgratäng och kycklingfilé, jätte gott. Fick även dryck till maten. Efter det var det kaffe och kaka.
Som på alla sittningar var det en del sång imellan åt med... och så var det en frågesport. Mitt lag använde sig kanske lite väl mycket av Google, men är man systemvetare så är man ;) Drack massa vin och vimlade runt. När Njuta stängde var vi några som gick vidare till Björgrottan eller vad det hette mittimot. Där blev det massa dans, cider i baren, tatueringar och en hel del fula kort.... Vilka jag inte sett än av Britta.. tveksam om jag vill ;) hahah
När det också stängde gick jag och Britta vidare hem till Martin på efterfest.. Blev väl ganska avskalat med massa vatten. Sen närmare morgonen blev det en välförtjänt sänggång...


En väldigt rolig kväll!!! Måste göras om...
Mådde dock inge vidare dagen efter, men det är en annan sak!

Fyllechaffis

Vad gör man en fredagnatt ensam hemma?
Några inne på msn i alla fall, tur! Sen får de kanske bli lite Gossip Girl.
Tänkte hålla mig vaken tills jag ska hämta upp fylltrattarna på stan... blir så trött om jag sover i mellan.


Var i skolan idag, gick bra. Skickade iväg lite mail, o fler måste skickas. Sedan hämtade Micke mig på busstationen så åkte vi till Daniel, Linn och Tilde. Bjöds på mat, spelade spel och la pussel =)
Sen fick jag börja aggera fyllechaffis.... och här sitter jag nu...=P hehe


Imorgon ska vi va lite barnvakt åt Linn o Tilde. Kanske ta en runda på stan?
Skulle behöva städa och röja hela lägenheten... Får hoppas jag får tid med det med. Får spunk på den nu!!



Möte

Hade första mötet med Å idag. Gick bra. Fick många bra tips och idéer. Så nu har jag och A kommit igång med frågor vi vill ha svar på och börjat med enkät frågor till företagen vi fått kontakt med. Börjar arta sig! =) Känns bra...

Informatikdag + provdocka

Imorgon händer massa kul!
Morgonen börjar med fixning på Bergslag. Elin ska ha slutprov då hon ska fixa en festfrisyr + sminkning så ska jag vara dockan. Sedan bär det av in till Universitetet där Sigma och ÅF håller föredrag om en dag på jobbet. Sedan på kvällen blir det sittning på Njuta. Ska blir riktigt roligt!

Återkommer om hur det gick =)

Tävling!

Elin har en ny tävling på G! det är denna produkt som kommer att lottas ut.
Vill ni veta vad den är bra för får ni gå in på Elins blogg och vara med och tävla! =)

Scones

Fick en inpuls att baka... Så fick bli Scones, för det hade jag alla ingridienser till hemma.
Gick ju jätte fort, så får se hur det kommer smaka.. =P Ser de inte tjusiga ut? haha

Så här gjorde jag:
  • 4 1/2 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 krm salt
  • 50 g margarin
  • 2 dl mjölk eller filmjölk
Sätt ugnen på 250 grader.
Smörj en plåt.
Blanda mjöl, salt och bakpulver i en bunke.
Finfördela margarinet i blandningen med fingrarna.
Tillsätt mjölk och arbeta ihop med en träslev.
Dela degen i två delar och lägg på plåten.
Skär varje kaka i 4 delar och nagga med gaffel.
Grädda i ugnen ca 10 minuter.

Detta är för två scones. Jag gjorde dubbelsats.


Jul på Cult Design

Snart är det första advent och ljusstakar och julstjärnor ska upp i fönstrena.
Att det snöar ute gör att julkänslorna kommer krypandes. Men tomtarna får vänta lite längre frammåt jul.. Men titta kan man göra! På Cult Design har de massa fina juldekorationer.


C-uppsats

Måndag igen och en ny vecka. Sitter hemma och jobbar på C-uppsatsen. A fick kontakt med Atlas Copco där de använder wikis i vissa projekt! Passar oss perfekt... så nu ska vi bara fixa lite frågor. De andra två företagen har inte svarat än...
Försöker läsa om data - information - kunskap. Tror jag börjar få struktur på det.. Så ska man bara skriva ihop nått bra om de...

I veckan kommer Åke hem med! Hoppas han har tid för massa handledning nu, för känns som vi ligger efter med det. Skulle verkligen behöva hjälp med att få en bra struktur på arbtetet, och om vi avgränsat oss bra... Får hoppas på en tid imorgon.
Veckorna bara flyger fram... Hur ska man hinna allt?!

Moa 21 år!

I fredags fyllde Moa år som sagt, så då var det fest i Fredriks lägenhet. Var riktigt roligt! =) Moa bjöd på champange... vilket inte var bra då jag blir så dålig av de ;) Fick lära mig allt om Sex and the city med... så nu måste jag väl se serien i alla fall...  Frammåt natten bar det iväg mot statt, skulle vara nån special Dj där... Men han var ganska kass enligt mig... Men var riktigt roligt där inne i alla fall! Träffade en hel del man kände igen!
Efter statt delade jag, Moa och Carro på en pizza.. alltid lika gott på natten =P
En väldigt rolig kväll helt enkelt!





Vinterjacka

Är i behov av en ny varm vinterjacka, då jag bara har ullkappan och skinnjackan nu, och de lät nog bli kalla att ha närmare vintern. Hittade en jätte snygg vinterjacka på Nelly.se i märket Woolrich. Den ser precis ut som jag tänkt mig, lite längre, figurnära modell... är bara ett fel med den.... den kostar 5699 kronor. Och det passar inte in i min budget.. =P Får försöka leta upp nån liknande budget variant...


Pumps


Hittade den här snygga pumpsen på Ellos. Lite business-women aktig. Super snyggt till ett par kostymbyxor, pennkjolen eller ett par tajta jeans!

Lördag 22/11

Första helgen hemma på länge.. Känns som jag inte varit hemma på jätte länge. De två senaste helgerna har jag varit borta, denna vecka var jag borta och veckan innan det var jag i skolan hela dagarna fram till kvällen... Så ska bli skönt att bara vara hemma nu. Fast inte är Micke hemma för det! Nej han är och köper en cross med Micke... så blev det med att umgås denna helg med... hehe =P
Det blir en vecka till i Norge i alla fall för honom! Det var som vi hoppats på då han i alla fall får en hel månadslön därifrån, vilket är dubbelt så mycket som han får från sverige. Sen tror han att han får komma tillbaka till Sverige, men är ingenting helt bestämt.

Igår fyllde Moa 21 år! Grattis! Nu har hon kommit ikapp mig ;) Men dröjer ju inte länge förens jag blir gammal igen....suck=P Blir födelsedagskalas idag för henne! Då ska jag nog ha på mig nya klänningen från London =)



På schemat idag:
  • Packa upp efter London
  • Städa hela lägenheten
  • Tvätta, tvätta, tvätta...
  • Göra ärenden på stan
  • Klura lite på C-uppsatsen
  • Sopsortera
  • Fest!

Får se vad jag hinner med...

Hemmakväll

Igår hade jag och Micke hemmakväll framför Idol. Riktigt synd att Anna åkte ut.. gillade henne skarpt! Men jag tror att hon kommer lyckas på egen hand nu i alla fall...
Alice och Kevin var bra som vanligt, båda har jätte bra röster.
Blev possitivt överaskad av Johans framträdande. Jag har varit lite tveksam på honom förut. Men I'll stand by you gjorde han jätte bra!
Min favorit under kvällen var helt klart Robin! När han sjöng Stings Fields of gold gick det rakt in i hjärtat. Underbar låt och underbar sång! Kolla in klippet och njut =)





Tittade också på CSI- avsnittet från i måndags. Ni som följer det vet säkert att det var ett väldigt känsloladdat avsnitt då Warrick blev skjuten till döds. Känslosam som jag är satt jag och grät flera gånger under avsnittet. Och självklart blev jag sedan mobbad av Micke =P Synd att han inte finns med i serien längre... Men han fick ett fint värdigt sista avsnitt i alla fall!



London i bilder











Hemkommen från London

Igår kl 1 på natten kom jag och Moa hem till Karlskoga. Knepigt det känns att ena dagen vara mitt i London och gå runt, och bara några timmar senare är man hemma i Sverige igen...
London var fantastiskt! Så himla fin och mysig stad, även fast den är stor. Gillar Notting Hill, ser verkligen inte ut som man är i en huvudstad där...
Vi bodde i Paddington. Hotellet var väl sådär, men får väl vad man betalar för. Badrummet var det minsta jag någonsinn sett...
Hittade förvånandsvärt bra i London, var inte så svårt att läsa av tunnelbanekartorna. Åkte ändå fel lite då och då ... Men man kom rätt tillslut! Och lite sightseeing har ju ingen dött av. =)

Onsdagen var utcheckningsdagen. Så packade iordning alla väskor och drog iväg mot Liverpool Street där tåget skulle gå ifrån till flygplatsen. Där lämnade vi av vårat bagage och lovade att vi hade packat dem själva och inte hade bomber med oss ;) Sedan åkte vi in mot Oxford street för sista shoppingen. Handlade lite presenter till Micke och ett linne från Topshop och vita knästrumpor på Accessorize... Som jag inte hittar nu!! Vet att jag packade ner den påsen, men den finns ingenstanns... funderar på om vi slängde den påsen av misstag när vi fick övervikt på flygplatsen.. Hoppas de kommer fram! =( men tveksam...

I alla fall... på eftermiddagen åkte vi in med tåg mot Stansted. Incheckningen gick sådär... hade 5 kilos övervikt, så det var bara att försöka packa om och slänga saker som vi inte behövde. Hårspray, bodylotion och liknande fick kastas... Sedan packade vi över massa till handbagagen.. så de inte gick att stänga. Jag fick även ha på mig dubbla stickade tröjor..heheh Efter en hel del ompackning vägde väskan 15 kilo! Då var det bara att försöka checka in igen. Då var mitt pass borta(!). Så det var bara att riva upp alla saker ur väskorna igen och börja leta. Paniken steg när vi letat igenom allt och inget pass hittats... Frågar i panikens hetta om personalen på RyanAir har sett de... O då ligger det hos dem bakom disken!!! Vilken tur... Men man undrar ju varför de inte gav tillbaks det? Jaja... det viktiga var i alla fall att passet var återfunnet =)  Sedan flöt allt på bra och vi kom med planet till Sverige!



Tack Moa för en jätte rolig resa!
Var åker vi nästa gång?





Blogging from London

Sitter i en mataffar i London och skriver.. hehe Jag och Moa tog en rundtur for att se oss omkring och hittade det har stallet for 1 pund i timmen som vi va tvugna att testa!

Idag har vi gatt runt pa Oxford street och shoppat. Har hittat en snygg randig klanning med svarta knappar, svarta jeans, massa koftor, underklader, trojor, sjal... o sma saker! Vi var aven i Notting hill och shoppade. Fikade pa Starbucks. :)
Nu pa kvallen akte vi in till Picadilly Circus och tittade pa reklam vaggen..hehe. Tjusigt! At mat pa en kina restaurang och drack en pint ol!

Igar var vi med och kollade pa Oxford street. Rekade for idag... At fich and chips! Tog aven en tur till Harrods och tittade runt. Hittade en jatte fin och stor ljuskrona for 51 000 kronor!!!! Tank er att ha den hemma...
Kopte aven ett varsit par Ugs, da bade jag och Moa fick jatte ont i fotterna. Sa nu gar vi runt i tofflor ute.. heheh Sa tjusigt sa..;)

Nej nu ar snart min timme slut! Hors igen pa torsdag da jag kommer hem!


London nästa

Hemkommen från Grebbestad för några timmar sedan. Det var jätte trevligt och mysigt där nere på kusten =) Liam hade vuxit jätte mycket sen sist vi såg honom! Blev en lugn helg med god mat, prommenad på bryggan och tv-mys. Blir alldeles för sällan man kommer ner...




Om 7 timmar är jag och Moa på väg till London!! eller till flygplatsen i alla fall... Tror jag hittar dit nu, hoppas det...
Sen imorgon är vi framme i England! Ska bli as kul! Resväskan är inte ens halvfull, så kommer få plats med massa shopping fynd =D

Hoppas jag packat ner allt jag behöver.. Ska bara packa neccesären så är jag klar. Glömmer jag nått går det alltid att köpa! Viktigast är pass och pengar i alla fall. Och flygbiljetten har Moa. Kameran är med också, den är viktig!
Nej nu ska jag packa iordning det sista!

London nästa!



Grebbestad

Ska snart åka iväg till Grebbestad och hälsa på Johanna, Niclas och Liam. Ska bli roligt =)
Liam är snart 10 veckor gammal nu, så ska bli kul att se hur mycket han växt! Han är ju så söt....


Ha en trevlig helg alla!

Precio & seminarium

Igår hade vi slut-seminarium av förra kursen. Det var opposition. Gick riktigt bra, Johan gav mycket bra kritik på mitt arbete och min opposition på Nicklas gick också bra. Nöjd!
Anders var också nöjd med allas arbete, och tyckte vi varit en bra grupp. Det va kul att höra!
Så nu är det bara att sätta igång med C-uppsatsen! Jag och A har iaf hittat några böcker som kan vara intressanta för vår undersökning, och har även tagit kontakt med två företag för att se hur de använder sig av sociala medier. Så på torsdag när jag kommer hem igen så har vi massa att göra!

Senare på dagen var det studiebesök på Precio. De berättade om företaget, hur en dag på jobbet var och svarade på allas frågor. Var riktigt intressant, verkade som en bra arbetsplats! Extra kul var det att de var en gammal kursare som hade fått jobb där och berättade hur det var att komma in som ny exad. Kul när man ser att folk man känner igen får jobb.


Kvällsro

Har just gjort mig en stor kopp te, mums! Köpte teet kvällsro, ett örtte som ska ge en lugnande verkan. Hoppas det funkar.. Har haft svårt att somna och koppla av den senaste tiden... börjar känna av en förkylning med..så skulle behöva lite lugn för att samla ihop mig.
Behöver verkligen samla mina tankar....


London närmar sig...

Bara 5 dagar kvar tills jag och Moa är i London.. =)
Var hemma hos mamma och pappa idag och åt mat. Hämtade resväskan då med, fick ta den största så vi får plats med allt vi ska shoppa ;) hehe
Vet bara inte när jag ska få tid att packa... Åker ju till Grebbestad i helgen.. och måndag morgon åker vi.
Alltid ska det stressa ihop sig. Tur att jag inte ska ha med mig så mycket.
Pappa fixade även en vägbeskrivning åt oss.. så nu hoppas jag vi hittar till Skavsta!
Har fått shoppingtips från webben och Martin som var där förra helgen... så vet var vi ska gå i London med =)
Längtar massa!


Datanörd? Ja visst!

Har mer och mer blivit fast vid datorn den senaste tiden...
Går inte en dag utan att jag sitter framför dataskärmen. För vem vet om det är inne nån rolig person på msn, nått nytt blogg inlägg eller nytt mail man fått!?

Men lite datanörd får man väl vara om man läser informatik!? =)


Live every second like it was my last one...

Har blivit förälskad i den här låten... så underbar.



I can’t waste time so give it a moment
I realize nothings broken
No need to worry about everything I’ve done
Live every second like it was my last one
Don’t look back got a new direction
I loved you once, needed protection
You’re still a part of everything I do
You’re on my heart just like a tattoo

Lyssna här



Ögongodis



Satt just och tittade på senaste Gossip Girl...  Älskar den serien.
Chace Crawford som spelar Nate i Gossip girl gör det inte tråkigare att titta på ;)

Måndag den tionde

Är just hemkommen från Örebro. Började med föreläsning om uppsatsskrivande, trevligt att se alla igen. Men va kortvarigt eftersom det va sista gången innan C-uppsatsen ska va klar...
Efter skolan åkte jag och Lisa in till centrum där vi lunchade på Krämaren, sedan hoppade vi på bussen mot Marieberg. Målet var Skopunkten! Jag har länge spanat in ett par skor jag ville ha därifrån. När vi väl kom fram så var de såklart slutsålda i hela mellansverige. Suck! Just min tur. Men hittade ett annat par som fick följa med hem i alla fall.
När vi skulle in mot centrum igen så spöregnade det. Stod och väntade as länge på bussen, tills vi upptäckte att de stod att tidigaste bussen skulle gå om en timme. Oh nej! tänkte vi och knallade mot Marieberg för att fördriva tiden. Då möter vi bussen vi ska med! Chockade! Börjar springa tillbaka fort som tusan, och märker sedan att bussen stannar där vi kutar ifrån, var visst en busshållsplats där...smart! Jaja, går på bussen... och ca 30 minuter senare är vi i centrum igen. Jag åker aldrig buss till Marieberg igen är ett som är säkert!
Tittade runt lite på stan innan vi åkte hem mot Karlskoga. Hittade massa fina klänningar till sittningen på Gina och HM, men måste spara pengar till London, och kanske hittar jag en snygg klänning där!?


Ikväll ska jag ha en mysig hemma kväll med mig själv. Blir nog lite pasta med pesto, te, Gossip Girl och kanske en ansiktsmask och nagelvård?
Men först måste jag tvätta, städa och diska.... suck




Kom på att jag glömde säga grattis till Martin på namnsdagen...
så säger det nu om han läser. Grattis! =)

Helg i Ransäter

Helgen har varit jätte kul! Jag och Micke åkte in till Karlstad vid fredagslunch, där hoppade Micke av och hälsade på Robin och jag fortsatte till Ransäter för att hälsa på Ann. Där fick jag prova på livet på ett internat...
Fick rundvandring runt skolan och till middag bjöds det på tacos i matsalen. Kändes konstigt att äta i en skolmatsal igen..hehe Sedan blev det Coctailparty. Drinkar, massa dans och uppdragslappar var lite av det som bjöds på.
Roligt att träffa lite nya människor, alla var jätte trevliga!
På lördagen tog jag och Ann en prommenad runt i Ransäter så jag fick se byn och så. På kvällen blev det mys med film och kortspel. Ann gjorde även jätte god vegetarisk mat! Söndagen tog vi en ny prommenadsväng och tittade på Sagan om ringen, alltid lika bra!
Vid 5 åkte jag hem igen och mötte upp Micke i Karlstad så åkte vi hem tillsammans.
Det var lite av min helg, hoppas ni haft en bra helg med!



Firade Mickes födelsedag idag eftersom han är borta på tisdag...
Blev inte länge vi sågs den här helgen, men blir bättre nästa =)

Mickes present:


Första föreläsningen på länge imorgon. Ska bli kul fakiskt!
Började bli segt att bara sitta hemma och plugga...blir så osocialt, även fast msn finns.. om inte det funnits hade jag dött av uttråkning.

Hemma igen!

Kom precis hem från shoppingresa... Va segt att åka bil, men gick ändå bra.
Handlade en hel del julklappar till alla barn vi känner... är en del nu...=P
Blev även en julklapp till Micke! Fast sugen på att ta fram den nu... hehe Men får vänta. Får se om han får den när han fyller år istället om jag blir för otålig.
Handlade inte alls lika mycket denna gång som förra... Måste ju spara pengar till London!

Blev en trevlig resa!
Men nu är jag jätte trött.....blir tidig säng gång!

LONDON!

Gissa vad!? För bara en liten stund sen bokade jag och Moa en resa till London!!
Ska bli så underbart roligt! Längtar...
Har pratat om de länge nu... och nu äntligen tog vi tag i de o bokade.
Bara ca två veckor kvar... =) hihi


Äntligen klar!

Skickade in rapporten nu... så nu ligger den i ödets händer..;) Eller Johans kanske som ska opponera på den... hehe Får hoppas han är snäll =)
Får se hur de går med min egen opponering... Ska ta en tidigare buss till Ann, nämligen 12.40... Så har morgonen på mig att skriva ihop nått... Får hoppas de går fort...Har iaf medelat A att de blir sen inlämning eftersom jag sitter på bussen klockan tre när de ska in. Jaja, de löser sig nog! Gör det alltid.

Ska bli riktigt kul att åka upp och hälsa på Ann i skogen! =) Ska tydligen vara ett coctailparty där på fredagen... Vilket påminner mig om att ja inte varit på systemet! Åh... typiskt!
Ska hur som helst bli kul att se hur hon bor iaf!



Imorgon blir jag upphämtad 4.00....usch så tidigt! Har ja tur kan ja sova i bilen..
Shopping är det som står på schemat!

Skriva skriva skriva...

Rapporten börjar närma sig sitt slut. Äntligen. Har slutsats och lite finputs kvar...
Har just kommit tillbaka från en välbehövd pluggpaus. Mötte upp Moa på stan där vi åt lunch på Melkers. Gott! Kollade även in lite parfymer...

Ikväll kommer Moa hit så ska vi försöka få ihop en London resa... Så sjukt sugen på London nu....
Vill gå i alla fina affärer, fika på mysiga caféer, gå runt i storstaden och titta på allt folk....
Och så klart shoppa shoppa shoppa!!!
Hoppas vi får till ett datum.

Nu är det inplanerat en Informatikdag igen! Ska bli roligt =) Hoppas på en lika trevlig kväll som förra terminen.. kanske till och med ännu bättre!?
Och samma morgon ska jag bli fixad av Elin, så kommer va festfin direkt! =) hhihi

President Obama

Obama blev USA:s nya president!



Gårdagen blev lång. Följde valvakan med Filip och Fredrik... Satt och hejjade på Obama tillsammans med Martin över msn.. Orkade dock inte hela valvaken... utan vid 4 gav vi upp och gick och la oss. Så nu när jag kollade Aftonbladet blev jag glad när jag såg att Obama vunnit!
Grattis till USA som fått en värdig president!

Valvaka?

I natt är det valvaka för presidentvalet i USA.
Filip och Fredrik ska ha vaka på Kanal 5. Tänkte kolla så länge jag orkar... Håller på till 6.30 imorgonbitti. Tveksamt om ja orkar va vaken så länge... Men får väl fösöka ;)



Hejja Obama!

Bilder från Halloween

Blev en hel del bilder tagna under lördagens fest... Mer bestämt 202 stycken...hehe
Här är ett urval... En hel del pose bilder, som det brukar bli av någon anldening...=P









Tisdag

Första natten ensam gick skit. Sov jätte dåligt... Hoppas de blir bättre i natt.
Sitter och försöker vakna till en repris av Färjan. Nästan så man saknar båten... nästan i alla fall..=P
Skulle spela in Simon & Tomas men valde fel kanal, typiskt!
Ska försöka bli hyffsad klar med rapporten idag. Får se hur de går....

Festklänningar

Ellos har fått in massvis med snygga klänningar till hösten och vinterns alla fester!
Skulle kunna tänka mig allihopa... Men frågan är när jag ska använda alla...
Finns flera på Ellos hemsida, men det här är mina favoriter!


Trött

usch så trött jag är... Men måste se Filip och Fredrik! Sen får jag sova....
Dålig början med matvanorna nu när jag är själv... Idag har min kost bestått av tre rostade mackor till brunch och sedan två smörgåsar och en Varma koppen nu på kvällen.
Får se till så de inte blir en vana! illa

Pratade med Micke förut. Han hade de bra borta i Norge.. De hade fått låna en dator + två Tv-apparater.. fast ingen av dem var inkopplade.. =P Men de hade en kokvrå iaf!

God natt på er!

Handledare

Fick inte Anders som handledare på C-uppsatsen! =( Typiskt... jag som tyckte han va så bra.
Nu fick jag en jag aldrig sett typ... Får hoppas han är bra med i alla fall.
LIte besviken blev ja nu...

Fika med mamma

Mamma var just här på lite fika. Trevligt!
Mötte upp henne så fick mig en prommenad med. skönt.


Fungerar inte att skicka sms nu.. En kabel som gått av. Hoppas de fixar till de snart!!


Morrn Morrn

Måndag morgon och en ny vecka.
Imorse åkte Micke till Norge. Han hade massvis med packning. Såg ut som han skuklla vara borta hur länge som hellst.. =P Men mycket kommer ju kunna va kvar över helgen. Blir nog bra hur som hellst. Är ju bara tre dagar han är borta! Värre har vi klarat av...


Gårdagen var hemma-mys! Tittade på Batman- the black knight. Riktigt bra!!
Åt tacos och drack första julmusten, gott! =)

Nu ska jag jobba med rapporten! Ha en trevlig dag!


Festligt

Gårdagen bjöd på festligheter. Mycket roligt!
Började med fest hos oss. Drinkar, öl, chips, musik och en hel del roliga bilder...hehe(Lägger upp några senare)
Frammåt kvällen droppade några av hemmåt och vi andra gick vidare till Statt. Var hur mycket folk som hellst ute, och det var jätte många som var utklädda! Roligt!
En väldigt rolig kväll. =)




Imorgon bitti åker Micke iväg.
Glad för hans skull, faktiskt!

Elin har lovat att ta hand om mig när jag känner mig saknig på Micke! Bäst!

Rosa Mp3-spelare

Det finns massvis med super snygga Mp3 spelare... Skulle jag köpa en nu så skulle det helt klart bli en rosa!
Här är några olika Mp3 spelare i olika prisklass och storlek.


Sony Walkman NWZ A816P 4GB

995:- på DustinHome

Stödjer: Musik, bild och video format.
2,0" LCD display
Batteritid musik: 33h
Batteritid video: 8h
Vikt: 53gram
Storlek: 44,5 x 88 x 9,6 mm



Sandisk Sansa Fuze FM 4GB
850:- på Dustinhome

Stödjer: Mp3, WMA, WAV, MPEG4
Färgskärm LCD
Radio
Batteritid: 24h
Vikt: 60gram
Storlek: 48 x 79 x 8 mm



Sandisk Sansa Clip 2 GB
475:- på DustinHome

Stödjer: Mp3, WMA
LCD-display
Radio
Batteritid: 15h




Apple Ipod Nano 8GB

1395:- På DustinHome


Stödjer: Musik, Bild och video format
2" LCD display
Batteritid musik: 24h
Batteritid video: 4h
Vikt: 36,8g
Storlek: 38,7 x 90,7 x 6,2 mm




Apple Ipod Shuffle 2GB
619:- på DustinHome

Stödjer:Musik format
Batteritid: 12h
Vikt: 15,6g
Storlek: 41,2 x 27,3 x 10,5 mm

Creative ZEN Mozaic 4 GB (finns även i rosa)
795:- påDustinHome

1,8" LCD display
Stödjer: Musik, bilder, video
Radio
Batteritid musik: 32h





Färgat hår? Tävling!



Har du färgat hår du vill skydda?
Kolla då in tävlingen på Elins blogg. Hon tävlar ut den här produkten + en nattmask.

Glögg

Det blev inte så osocialt som jag trodde igår. Erik och Elin kom  hem till oss och vi drack årets första glögg och tittade på film. Mys!
Malin hörde av sig nyss.. så blir nog roligt ikväll med. Var ju jätte länge sen jag träffade henne! Ska bli kul att ses =)

Är sugen på att gå ner på stan sväng. Går ju knappt utanför dörren när jag är hemma och pluggar... Måste ju hitta svarta klotljus! Är ganska roligt med att bara gå runt att titta utan nått speciellt att leta efter.
Men först får jag nog gå ner till Konsum och köpa frukost...

RSS 2.0