Ny kyl/frys?

Jag HATAR våra frys. Nyss när jag skulle kolla vad vi hade hemma var den helt igenfrostad. Det är stora isklumpar så man inte ens får upp översta lådan. Och tack vara all is går det ännu sämre att stänga den nu. Nu går den inte ens lite igen, utan är ett jätteglapp.
Funderar seriöst på om man måste köpa en ny... Inge kul alls att köpa, men kanske måste.
Hittade några hyffsat billiga på elgiganten. Fanns en i rostfritt för 3790:- och en vit för 3995:- På ikea var de dyrare och låg på ca 5000:- Nån som vet var mer man kan köpa billiga kyl/frysar? Det ska vara en sån som har kyl överst och en frys under med tre fack.


Dörrmatta + fat


Riktigt snyggt fat, både till ljus och frukt.. eller annat. Gillar verkligen designen på kanterna!  Vill ha...


En anna sak jag vill ha är en ny dörrmatta som är lite mer "stabil".  Den här är riktigt snygg. Skulle jag mycket väl kunna tänka mig i vår hall!

(Allt från PerlanLiving)

Sötaste Uggsen

Kolli in sötaste uggsen! Sånna skulle jag vilja pulsa runt med i snön i vinter (om det nu blir nån snö)
Vill dock inte lägg 900 spänn på ett par vinterskor om det nu ändå inte blir nån vinter...


Asos

Tisdag

Ledig idag.  Skönt! Men ingen sovmorgon fick jag för det... Tidigt imorse började det hamra och dunka. Lät som det var precis bredvid mitt huvud. + att 1000 fåglar skränade utanför fönstret.
Hamrandet lät så högt så jag ärligt trodde de var i vardagsrummet, så vågade inte gå ut och kolla utan att klä på mig först. Såklart var de inte i min lägenhet det lät utan hos grannen under. Tror det är elgubben som kommit. Väldans irriterande var det i alla fall, så klockan 8 gick jag upp på min lediga dag. Gick upp och la mig i soffan och tittade på The Voice. Mitt favorit morgonprogram som jag alltid tittar på innan jag går till skolan! Så lite possitivt var det ju att gå upp ändå =)

Sitter och tittar runt på Asos och Mango. Oj så mycket fint de har! Såg en svart tubklänning med rosa sidenband som var jätte snygg, så tror jag ska köpa ett rosa band till min svarta tub för att piffa upp den lite. Billigt sätt att få en ny klänning.

Få se vad jag hittar på idag... kanske baka lite? Eller.. hum. Nått ska jag väl roa mig med i alla fall. Senare ska vi i alla fall hälsa på Liam och sen blir det lite spelning. Blir nog en ganska soft dag. Tvätta ska jag göra i alla fall, ibland är det allt bra med egen tvättmaskin, även fast den tar plats.
Ha en bra dag!

Rosettklänning



Visst är den söt denna lilla svarta med rosett??!! En perfekt nyårsblåsa från Asos. 

Rapporten klar

Äntligen är rapporten klar! Jag & Ann-Sofie blev riktigt nöjda. Men ska tvinga Micke att läsa igenom den, sägs ju att man blir förälskad i sin egen text när man skriver på nått länge... =P
Så imorgon är vi lediga! Härligt.


Imorgon ska vi träffa Liam för första gången!!


God morgon på er!

Ny vecka och ny skoldag. Ska in och fixa det sista på rapporten.

Helgen var riktigt bra. Började med myskväll med Lisa. På lördagen så var Micke i karlsdal och la tak hos sin pappa, jag var nere på stan och köpte present till Johanna och Liam som kommer imorgon. Köpte även en lila skjorta, mössa med rosett, ögonskugga och aprikosrouge. När jag var klar hämtade Linda upp mig och vi åkte upp till karlsdal och hälsade på. Helen skulle ha fest för vännerna så vi hjälpte till att plocka lite dekoration utomhus, tittade på takläggningen m.m.
Helen hade köpt lösnaglar så jag fick hjälpa henne att klistra på dem. Super snyggt! Men lite små klurigt, skulle vara svårt att göra helt själv...
På kvällen var vi bjudna hem till Linda och Daniel där det bjöds på kräftor med tillbehör. Mums! En riktigt trevlig kväll! Morgonen efter gick vi ut och plockade svamp. Hittade massvis med trattkantareller!! Så nu blir det svampsås, svamppaj m.m.=)
På kvällen var det ljusparty hos Catrin. Beställde ett paket teljus och en body lotion som doftade ljuvligt! Mmmm... Catrin bjöd på kantarellpizza och sedan kaffe och äppelpaj. Gott gott! Bokade även in en kväll hemma hos oss frammåt oktober. Så måste komma på nått bra att bjuda på...

Nej nu måste jag gå och göra mig fin. Ha en bra dag!

Myskväll med Lisa

Gårdagen var mys! Eller ja... började med ett träningspass med Linda. Var länge sedan jag var så svettig! Oj så jobbigt, men roligt!
När jag kommit hem så kom Lisa  på besök. Lagade god middag med fylld lövbiff, klyftpotatis och beirnessås. Jätte gott! Tittade på Monster till svärmor, Gossip girl och pratade massa tjejsnack... En jätte trevlig kväll, tyvärr gör man det alldeles för sällan! Måste bli igen Lisa snart =)

(telefonsamtalet var från somalia Lisa(!), mysko eller hur!)


Nu ska jag ner på stan och köpa present till Johanna och Liam, sedan kommer Linda och hämtar mig så ska vi upp till Karlsdal.
Ha en bra helg!

träning

Börjar bli klara med vår rapport.. har i stortsett bara slutsatsen kvar, och så lite finputs såklart! Och ska inte in förens onsdag, visst är jag och Ann-Sofie duktiga =)
Efter dagens pluggande tog Ann-Sofie med mig till Rönnisch utförsäljning. (Hade ingen aning om att de var från Örebro) Fanns massvis med snygga träningskläder, men det mesta i stora storlekar tyvärr. Men hittade i alla fall ett par gråa byxor och ett rosamönstrat linne. Så nu hoppas jag att Davids ringer så jag får inviga min nya träningsoutfit.
Ska iväg imorgon med och träna, Linda som tar med mig på ett pass med kondition och styrka. Ska bli kul!


På lördag är jag och M bjudna på kräftor hos Linda och Daniel. Mums! Ska bli riktigt trevligt!
Imorgon kanske jag ska träffa Lisa och Moa. Får se om de har tid med mig! =P Skulle vara roligt i alla fall...



arg dam!

Sitter och letar kurser för fullt nu. Har hittat en jag tror ska passa i Göteborg. Men hittade inte kursplanen så har mailat om den. Hoppas den stämmer bra och att jag kommer in!

Var en bitter dam på bussen idag! Hon borde ha gått på föreläsningen igår och fått reda på att man inte ska mata fel varg!
Man har flyttat en busshållsplats i örebro 50 meter. Damen blev så arg på chauffören för att han inte stannade på det gamla stoppet att hon gick fram till honom och skrek på honom om varför han inte stannade på gamla stället. Han förklarade vänligt att de har flyttat på hållsplatsen en bit och han nu stannade på nya stället(endast 50 meter bort). Damen fattade inte det(förhoppningsvis, annars var hon bara elak) och skrek jävla idiot till honom flera gånger och rusade ut ur bussen.
Stackars chauffören som bara var snäll och fick värsta utskällningen för nått inte han kunde göra nått åt, han gjorde bara rätt!



Idol ikväll... missade igår. Vad hände då??

Kurs-trixning

Nu ska trixas och fixas! Hoppas det går att lirka fram 15 poäng sociologi nånstanns! Nån som vet ett universitet som har 15 poängs(alternativt 7,5 poängskurser) i sociologi?? Jätte tacksam för svar!
Skulle vara skönt att slippa göra omtentan...

Typiskt...



Lämna mig inte!

Föreläsning av Lou Rossling

Har precis kommit hem från Degerfors. Pappa tog med mig på en föreläsning av Lou Rossling som skulle prata om motivation. Har väl aldrig varit på en bättre föreläsning! Hon pratade mellan 18.15  till 21.00 med samma energi, tiden bara sprang förbi... blev aldrig trist eller långrandigt som det annars lätt blir när någon pratar länge.

Är det bättre att ha rätt än att vara lycklig?


En väldigt tankvärd berättelse är om den gamla visa indianen som berättade för sitt barnbarn om att han hade två vargar inom sig som krigade. En ond, arg, otrevlig varg och en snäll, vis, omtänksam varg. Barnet undrade nyfiket vilken varg som vann?
-Den jag matar, svarade den gamle.


Hoppas att jag kommer ihåg det hon berättade även om ett år, så jag kan bli en bättre människa och bemöta andra på ett bättre sätt. För ibland så säger vi eller gör saker som skadar andra, utan att egentligen mena det, vi är inte medvetna om det, men tänker vi efter så kan vi ändra det. Bara vi är medvetna om det!

Är jätteglad att pappa tog med mig!

...

Skit!

Temakurs & dop

Har precis skickat in ett mail angående nästa kurs, ska skriva en rapport om ett visst tema. Hade tre teman att välja på, och det var först till kvarn som gällde så måste vara snabb. Tidigast att skicka sina val var 18.00, så hoppas jag får mina nu när jag var så snabb! hehe
Tror det kan bli en rolig kurs, men svår eftersom man måste skriva rapporten själv... mycket lättare om man jobbar i par som nu... men men... är väl bra att lära sig själv med.

I söndags var det dop! Jätte gulligt! Ellinor som döptes, och Ann och Martin blev faddrar. Sedan bjöds det på fika hemma hos Ellinor, super gott! Cissi är så himla duktig, tårtorna var snyggare än de man köper! (prinsesstårtor med rosor och blad m.m.) Ellinor fick massa fina presenter. Av oss fick hon en katt-sparbössa och ett halsband med hennes månadssten. Hon fick även nallar, halsband, kläder m.m.
Dop är sött!

Usb-armband

Ett armband som även är ett usb-minne! Fiffigt värre!! Då vet man alltid vart man har det.
Finns på Designtorget.


Djungelklänning



Snygg klänning som är lite afrika inspirerad. Skulle ju inte alls vara fel att ha i garderoben....Snygg modell, fina färger och fint mönster... Ja, hela klänningen är fin!

hemma-lördag

Blev en riktigt segdag denna lördag. Ganska skönt det med ibland. Bara vara hemma med älsklingen är ju aldrig fel!
Började med pizza med Micke och Carro. Gott! Perfekt när man inte orkar laga mat.
Men hann med att varit lite hälsosam också. Tog en långprommenad och rensade huvudet. Skönt! Vad gott det luktar nu ute.. och fint börjar det blir med alla färgglada löv.
Tog sedan ett härligt fotbad och med filning och insmörjning, sånt som man gör alldeles för sällan! Är ju så skönt.. Sedan blev det film med popcorn och en piña colada, mums!





Jag och Micke har ett vad, jag tror att jag vinner! Men hoppas att jag inte gör det på ett vis.... Har ju hört det rycktas om en inflyttnigsfest.. hehehe!

Ny lampa

Denna lampa är nu på väg hem till mig. Kommer passa super bra i vardagsrummet!
Like like like!

Mineral smink


Köpte mineral foundation igår. Sägs ju vara så bra så man kan sova med det, och att det nästan är bra att sova med det! Känns som att använder smink varje dag så kan man använda ett som är snällt mot huden!
Och borsten känns riktigt lyxig i gethår. =)

God natt!

Har just kommit hem från mamma och pappa där det bjöds på tacos, mums! Erik och Elin var också hemma, så det var kul! Har ju inte pratat med lillebror på länge ju! Tittade på Hål i väggen, hahaha, vilken rolig grej! Snygga trikåer de har med...=P
Var barnvakt tidigare idag med åt Linn och Tilde, gick bra. Åt Sibylla, spelade tv-spel och ritade. skoj!


Jag och Linn


och så här bra var Tilde på att ta kort:



Micke är på jobbfest, vilket man aldrig vet hur det slutar ;P så får se när han ramlar in i natt...
God natt på er allesammans!

Marklöpare!

Jag har äntligen fått reda på en av de saker jag länge funderat över! Nämligen vad buskarna som rullar i öknen heter. Ok, det är ingen viktig världsfråga, men en sak jag gått och funderat på flera år utan fått svar!
Men tack vara Simpsons(!) så hörde jag det idag, den kallas rysk tistel eller marklöpare. Heter även Salsola tragus, sodaört. På engelska heter den tubleweed. Så nu vet ni det alla ni som undrat! =)


Uppdrag barn



Vattenfall och childhood har just nu en insamling för
utsatta barn i världen. För varje blogginlägg som skriver om detta så går 20 kronor till insamlingen. Så skriv ett inlägg nu du med och var med och hjälp till! Alla bidrag behövs!
Gå in här för att hjälpa till!


Snygga dataväskor

Finns massvis med snygga väskor för bärbara datorer! Själv lånar jag en vanlig enkel svart av pappa för tillfället. Så kanske dags att skaffa en egen? De här ser ju faktiskt ut att rymma mer än bara datorn med, så att det räcker med en väska till skolan.


De här är från Golla.


Det här är Hey Gringo.

Söndags mys!

Nu var det några dagar sen jag skrev... får skylla på att jag haft mycket att göra! Imorgon har vi opponering på projekten vi gjort.. får hoppas de är snälla mot våran rapport! Sen blir det att dra igång att undersöka Informatikstudenter internetvanor! Ska bli intressant.

Söndags kväll var mys! Micke var först i karlsdal och hjälpte sin pappa, jag pluggade lite. Sedan på kvällen så träffade vi Moa och Niclas och åkte iväg till Katrinedalskrogen och åt god mat! Riktigt mys. Sedan åkte vi till Saga Bio där vi såg Arn. Var riktigt bra, bättre än ettan till och med. Värd att se... ska inte avslöja nått nu så jag föstör! =)



I måndags var jag på stan i Örebro med Lisa och tittade runt. Allt lika kul att träffa Lisa! Jag letade skinnstövlar i varenda affär där tror jag... är ju så dyra!! Nästan alla låg på 1500 kr... och det känns lite väl saftigt för min plånbok som får bidrag på 2500/månad! Efter mycket sökande så hittade jag ett par på Wedins för 1000kr. Så slog till! Så äntligen har jag ett par skinnstövlar! Mamma ska komma hit idag och vara smakråd, ifall jag ska lämna tillbaka dem eller inte... är ju ändå tusen kronor... Men tror jag behåller dem. Passade bra till både kjol och byxor och är enkla så jag kan ha dem flera år frammåt!
Hittade även en söt blåblommig klänning på Cubus som jag ska ha på dopet på söndag!


Jag och Ann-Sofie har kommit på en idé till C-uppsatsen nu! Ska klura lite på de.. men är riktigt bra! Ska bli så kul....!



Lila!

Har piffat upp vardagsrummet med lite lila färger nu inför hösten. Vissa saker har visserligen allltid funnits där, men lite nytt har kommit till med! =)
Roligt att kunna ändra lite färger efter smak och årstid...

Kräftskiva, barnvakt och shopping

Har varit en härlig helg... började med en liten shopping tur på stan. Hittade två vanliga långärmade tröjor i plommon och petrol, en svart kofta och hårklämma på Lindex. Och en grå stickad t-shirtpolo på HM som jag ska ha tröjorna under. Var ett litet hål i den så fick halva priset =) Och var inte alls svårt att laga!
Sedan bar det iväg hem till mamma och pappa som vi skulle hämta upp till kräftskivan. Testade exprimentet med LP-skivorna. Var svårare att få snyggt än vad jag trodde, men ska prova igen på ett annat vis. Ni får se hur det blev när jag testat igen!
Åkte sedan iväg till Keereweers där det var kräftskiva. Åh vad gott det var! Massa olika goda pajer, bröd och ostar. Och så massvis med kräftor och räkor! Mums!
Oj vd Ellinor växer för varje gång man ser henne. Så söööt! =)

Igår så hjälpte Micke sin pappa att lägga tak, och jag var barnvakt åt Linn och Tilde. Var roligt, gjorde nyckleringar och armband =) Senare kom Helen, Jonas och Micke och det blev Taccos. gott!

Idag blir det lite pluggnig... ska kolla lite på projektet som ska vara klart på onsdag, och kanske lite c# om jag får tid...
Nej, bäst att sätta fart!


Morbror x3

Fick ett kort på Liam idag!! Oh så söt han var!!!
Micke har nämligen blivit morbror igen, =)
Den 7 september, på Lindas födelsedag så föddes han, och hade jätte mycket svart hår!
Längtar tills jag får se honom....


Attans

bananer!!!!!!

Håkan var ju värd det... =(

Men Filip och Fredrik är ju med bra.

Vem kan slå Filip och Fredrik?

Sitter och tittar på Filip och Fredrik. Väääldigt spännande! Är även en liten kamp här hemma... Micke hejar på Filip & Fredrik och jag hejar Håkan! Så får se vem som vinner ;)

Imorgon ska det tvättas, 7.00. usch o fy. Men när jag är klar ska jag unna mig en runda på stan. Ska köpa en fin mapp till skolan, och titta på lite annat hinner jag ju med också!
På kvällen blir det kräftskiva! Ska bli gott och roligt! =)

Jag ska få LP-skivor av pappa! Måste testa en grej... kan visa om det funkar =P
God natt på er!


Hjälp!

Behöver hjälp!
Jag funderar på att beställa ett halsband med brickor med text på. Jag vill ha två brickor men vet inte vad jag ska skriva på dem... =/
Först funderade jag på Sara & Mikael, men sen funderade jag istället på några fina ord istället, typ kärlek eller nått sånt.
Nån som har nått förslag??

Armband med budskap

KyssJohanna har massa snygga armband med fina budskap på.
Skulle inte sitta fel på handleden!
Fastnade speciellt för de med Miracles och Forever.



Inredningsmagasin

Visst är det härligt att få sätta sig ner och bläddra i ett nytt, fint, blankt, magasin med massvis av inredningsinspiration!? Idag när jag väntade på bussen hem så köpte jag med mig Plaza Interiör. Fanns massvis med bra i den! Sugen på att köpa ett jättestort hus bara för att få inreda det!! ;) Särskilt kök har jag en förkärlek till.(Ok, jag älskar alla rum, men just nu funderar jag på kök) Älskar att sitta och fundera på vad jag skulle vilja ha för kakel, skåpluckor, vitvaror, färger m.m.... Men lär ju dröja några år till innan jag behöver tänka på det på rikitgt. Men drömma sig bort är ju aldrig fel!?

Här är bilder på 3 olika kök jag mycket väl skulle kunna tänka mig. Tycker det är jätte snygt med köksluckor i vitt eller valnöt! Vilken skulle ni välja?

Kvänum Kök


Tibrokök

Tibrokök

Morrn Morrn!

Sitter och tittar på Vakna med the Voice och äter gröt med äppelmos, mums =)
Idag är det torsdag den 11 september. Jag och Micke har varit tillsammans i 3,5 år idag!
Men annars så kopplar jag det här datumet till otursdag. Wtc, anna lind... massa hemsk har hänt samma datum. Tror elva ska bli nya 13!

Nej nu ska jag göra mig fin till skolan =) Ha en bra dag alla!

Lila jacka



Snyggt med lila jacka i höst! Visst så funkar väl svart alltid bäst till allt, men skulle vara roligt med en jacka i fin färg att byta av med. =) Den här hittade jag på mango.

Fixing i vardagsrummet!

Hann med lite av mina måsten idag! Jag bokade en tvättid på fredag 7.00. Tidigt, ja vet! =\ men har så mycket tvätt så fick ta det som fanns närmast!

Hann även pyssla lite här hemma, det är ju så roligt! Böt bort mina vita sommargardiner med gröna blad, och satte istället upp fransgardinerna och ett par nya panelgardiner i grått och lila. Blev riktigt bra. Har lite lila här och var nu i vardagsrummet, som accentfärg när resten är svart, vitt och grått.
Böt ut löparen till en ny grå med lila och lime. Blev även lite omkastning av ljuslyktor, blommor och lite piffning. Så kul att fixa om lite ibland! =) Även fast det kanske bara är jag ibland som ser om jag flyttat om lite saker ;P hehe


Köpte dust it i tisdag när jag var på stan med mamma. Har inte hunnit prova det än, men får väl kanske bli på kräftskivan på fredag!?
Funderar även på ett serum som Elin gett tips på. vad tror du Elin? Är det nått eller bara bortkastat med pengar på mitt hår?
Nu ska jag kolla på Filip och Fredrik!

massa måsten

Nu är äntligen hemtentan inlämnad, en sak att lägga bakom sig. Däremot så fick vi en ny uppgift i dag. En mini rapport som ska vara lika utformad som 15 poängs uppsatsen, men mindre. Så nu ska vi bara komma på nått att skriva om...

Hämtade ut paketet på posten med böcker idag. Tyvärr så var ju min skolbok slut, så var bara pocketböckerna som kom, få hoppas den andra boken kommer snart den med, så man inte kommer efter i läsningen.

Har massa saker jag egentlgen borde göra. Så jobbigt att ta tag i de bara =P
  • Boka tvättid
  • plugga
  • slänga kartonger och papper
  • byta bort sommargardinerna
  • plocka undan och städa
  • städa badrummet
  • rensa undan smutstvätt i sovrummet
  • öva på nya låtarna
  • storhandla
  • byta sängkläder
Usch, orkar knappt börja för att de är så mycket.... Men måste ju göras nån gång!

Hemtentans sista dag...

Sista dagen för hemtentan... Ska snart börja, har precis laddat upp med frukost. Gjorde halva igår, så har halva kvar tills nu. Så ska nog gå bra!
Vid 11 ska jag ner till stan med mamma och köpa dop present till Ellinor! För nästa söndag är det dop, gulligt! =) Hoppas vi hittar nått fint, men har lite idéer på vad vi ska ha.
Ska nog hoppa in på Knopp och köpa Dust It... Har funderat på det länge nu..får nog bli ett sånt. Sägs ju vara bra!
Var iväg och spelade för första gången på jätte länge nu igår... Kändes i kroppen, fick ont i både ryggen och armen! Var svin svårt, så blir nog att öva lite hemma... kanske. Om jag hinner =P

Nej nu är det bäst jag sätter igång med den där tentan så jag får det överstökat!
Hörs!

Ny vecka...

Så har en ny vecka dragit igång. Börjar väldigt roligt med en hemtenta som ska göras. Första "riktiga" hemtenta jag gör, men ska nog gå bra!
Helgen då... riktigt roligt!
Lördag morgon/för middag åkte jag och mamma in till Filipstads marken. Vädret var inte så bra, regnade en hel del och var kallt.. men är det marken så är det! =) Handlade strumpor, blommor till balkongen + inne (en köttätande!), 2 filmer(morgan pålsson och offside), nitskärp till Micke, renkorv, presentpapper + snören och en peeling grej som tar bort hår på benen. Ska bli spännande att se om det funkar. Trots regnet så var det en trevlig tur!
När vi kom hem tog jag en snabb powernap för att sedan göra mig festfin till Lindas 30års fest. Blev den svarta tubklänningen och plommonlila strumbyxor efter mycket velande.
Festen var jätte rolig. Mycket folk, både nya ansikten och gamla. God mat och dricka(förutom snapsen då!). Lite drama hörde väl också till en fest, men mestadels var alla på partyhumör!



Söndagen startades med jätte huvudvärk... men med lite alvedon blev det bättre! Blev en hel del filmer och pizza med Moa och Niclas. En härlig latar-söndag!

Mer kräftor blir det nästa fredag igen! Mums!! =)


Nej nu ska jag försöka mig på nästa fråga på hemtentan.. wish me luck!

God morgon!

Vad gör Sara uppe så här tidigt en lördag morgon tänker ni nog nu, jo det är nämligen så att jag ska med mamma till Filipstads marken! Det är en liten tradition vi har att åka dit varje år, köpa lite strumpor och blommor.. =) Ska bli trevligt! Men känner mig vääldigt trött nu, kom nämligen inte hem förens halv 3 igår natt. Anledningen?
Gårdags kvällen:
Vid halv sex kom vi till Linda och grattade. Blev presentöppning, smörgåstårta och fika. Trevligt! Frammåt 10 åkte vi till Eda som hade fest, där var det ganska mycket folk, både kompisar och hans släktingar. Jag skjutsade hem Moa som skulle jobba idag och hämtade Micke & Carro... Efter en stund sedan så åkte alla ner till Wickan där Lillasyster spelade. Var ganska pigg så följde med in jag med, var faktiskt riktigt roligt även fast jag var nykter bland alla fulla människor =) Spelningen var bra, Lite mer röj än på PIP! Träffade en hel del man kände, och vissa jag inte kände... hehe En främling kom t ex fram och sa att Carro skulle vara rädd om mig, för jag var så bra! Haha! Det syns lång väg hur bra jag är..glorian lyser ;P hoho Fulla människor är allt bra roliga ibland!
Och vad skönt det var att ta bilen hem! Kanske ska börja vara nykter jämt, så man slipper gå hem! Perfekt att bara gå till bilen och köra hem!

Nej nu ska jag packa mig iordning för nu kommer nog mamma snart och hömtar mig!
Hörs!

Fredag

Så var det fredag. Denna helg kommer bestå av kalas kalas kalas!
Ikväll ska vi till Linda som fyller 30, släktkalas. Blir smörgåstårta, mums! Senare på kvällen om det inte blir för sent så ska vi till Eda som fyller 21.
Och imorgon så ska vi till Linda igen, fast denna gång kompisfest. Skoj skoj!! Blir kräfor som bjuds på då! =)

Var iväg igår med Helen och fixade presenter. Hittade allt vi hade tänkt.. Så ska bara slå in det sista idag. Får hoppas de blir glada!
Fick en hemtenta igår med. Har inte tittat så mycket på den än. Men hade väl tänkt att sätta mig lite med den snart... Tror inte det ska vara några problem. Har till på onsdag på mig, och inga lektioner fram tills dess heller.

Nej nu ska jag försöka fixa ihop några skivor till festen imorgon!

Smuts

Smuts
Katarina Wennstam
+ + + + +

Smuts är en bok man inte läser utan att beröras. Den handlar om trafficking, kvinnohandel, bordeller, sexköpare... Själva bokens handling går runt familjen Wahl. Jonas Wahl är en högt uppsatt advokat och Rebecca Wahl är journalist på en TV-kanal. Man lär känna dem och deras familj, kollegor och vänner. Man får följa dem och en rättegång om kvinnohandel som Jonas kommenterar om till ett Tv program.

Väldigt spännande och gripande bok. När man väl börjat i den så vill man inte lägga den ifrån sig.
Rekommenderar den varmt!

Miljön är viktigt!

Har just suttit och tittat lite på Oprah som hade tema om miljön. Väldigt intressant.. Finns massvis med konstiga ämnen i shampo, lotion, deodoranter m.m. som inte är bra mot vare sig oss själva eller miljön. Ett bra motto Sandra Bullock & Julia Roberts hade var att man inte skulle ha på sig nått som man ine kunde uttala.
Vad mycket vi använder som skadar vår jord... jag hoppas folk tänker mer på återvinning och liknande så att det blir bättre! Själv så återvinner jag glas, papper, kartong och liknande. Vi har det bra eftersom vi har en återvinningsstation intill vårat hus, samma ställe vi slänger vanliga sopor på. Jag försöker även använda min tyg-kasse ofta när jag går till konsum eftersom papperskassar är väldiga miljöförstörare. Andra enkla åtegärder är att byta ut glödlampor till lågenergilampor, och släcka när man går hemmifrån. Cyckla till jobbet/skolan istället för bilen. Finns massa med enkla medel!


Idol 2008

Har just suttit och kollat på Idol 2008. Drog igång bra, gillar faktiskt den nya juryn. Verkar bra och seriösa. Tycker därimot att man fick se dåligt med audition-försök... Har för mig man fick se mer sånt förra året, eller minns jag fel?
Jaja... blir nog bra det där.

Micke måste i alla fall vara världens bästa. Han hämtade nämligen mig från busstationen idag, eftersom det regnade! Sånna saker som betyder nått, när man ställer upp! =)
Sån tur att jag hittat en sån karl! hehe

Nej nu ska jag läsa lite i SMUTS, är i slutskedet nu så vill veta hur allt ordnar upp sig. Om det nu gör de...
God Natt!

H&M paket!

Har fått paketet från H&M nu!! Blev över förväntan. Stövletterna passade perfekt och hade en jätte snygg brun färg, tröjan passade också bra! Strumpbyxorna antar jag passar, de hade snygg färg i alla fall =)
Så nu är jag glad! =)

Hade nästan räknat med att få skicka tillbaka skorna... Men sån otur hade jag inte!!

Så bra...



Är helt förälskad i Melissa Horns låtar...
Tyvärr så gick de flesta inte att lägga in här, men den här får duga. =)
Måste lägga in en länk med en annan låt som också är så himla bra;
http://www.youtube.com/watch?v=4C3SR7ogW48
Lyssna på texten.

Hurtig? Ja visst!

Gissa vad!? Klockan 9 i morse så var jag uppe, satte på mig träningskläder och gav mig ut på en spring/power-walk runda! Oj vilken dålig kondis jag har. var helt slut... men är väl bara att kämpa på några gånger så går det lättare sen. Ska försöka komma ut lite då och då... Får se om jag lyckas hålla det här nu ;)


Ramar

Skulle vilja ha några snygga ramar att rama in fina kort i. De här är från Zara home, jätte fina! Antingen i sovrummet eller i vardagsrummet. Gör foton lite mer speciella om de är fint inramade!



budget stövlar

Hittade budget alternativ på stövlar på Skopunkten. fast är då skinnimitation istället. Men kostar då 400 kronor istället. Ganska stor skillnad!


Skinnstövel

Vill ha en skinnstövel nu till hösten/vintern. Mina från förra året blev genom blöta så fort man gick i lite snö... Problemet är att de är så dyra. Hittade ett par snygga på La Redout för 1599 kronor. Det är två tredjedelar av vad jag får i månaden. Det + busskortet = 0 kronor kvar.. =P Så ja... känns som jag kan leta efter några billigare!
Men väldans snygga är de!!

Kanske kan få Micke att ge dem till mig i 3,5 års present ;) hahha


Motionera

Har kommit på att jag vill börja spring/power walka på mornarna när jag börjar sent i skolan. Men frågan är vilken rutt man ska ta? Kan inga bra ställen här... Vet massa bra där mamma o pappa bor, men det är ju långt bara dit. Nån av er som bor här ikring som har nått tips på var man kan springa? Lisa, Moa, Elin, nån av er kanske har ett tips??



Får se om jag orkar imorgon... =P hehe

Läppsticks djungeln

Har skapat en ny kategori - Böcker. Kommer ge betyg på böcker jag läst och liknande. - som det sämsta och +++++ som bäst.


Läpptifts djungeln
Candace Bushnell
+ + +

Handlar om tre vänninor mitt i karriären i New York. Deras kamp om att klättra i karriären bland alla män, om deras liv och relationer. Samma författare som skrev Sex and the City. Även den här har blivit en Tv-serie(lipsic jungle).

Läste ut den för ca 1 vecka sedan. Var en bra bok, mycket intriger i dreas liv. Men inte så spännande.. Skön läsning ch lättläst.

Hej alla morgonpigga!

Försat dagen i skolan är avklarad. Var en introduktion igår, blir nog en bra kurs =) Ska in nu igen, ska strax cykla iväg. En hel del böcker att läsa dock, inge kul. Men ska kolla begagnat idag, annars får ja beställa via internet.
Hoppas alla får en bra dag! Trots det mulna och trista vädret! ( i alla fall i Karlskoga!)

Hörs & Ses!

Förmiddagsshopping

Kom hem från stan för en stund sedan. Hittade 4 kalsonger till Micke, hans nitskärp gör nämligen hål på typ alla, så behövdes! Köpte även två nya löpare på Hemtex, var två för 99:- Så blev en svart med nått grenmönster till vardagsrummet och en lite höstfärgad och mönstrad till köket. Kul med lite nya detaljer! Såg även en snygg bordslampa där med svart skärm och silverfot som jag blev sugen på... Har ju en 25% kupong så ska fundera på saken lite.... Skulle nog vara snygg i vårat vardagsrum.
Var även på biblioteket och lånade lite kurs böcker. De hade tyvärr bara två stycken.. så får väl köpa de andra. Inte kul. Får kolla om de finns begagnade först.

Nej nu ska jag packa mig iordning så ska jag snart cykla ner till busstationen. Hoppas man inte kommer hem allt för sent..

God morgon!

Måndag morgon, 1 september, och en ny termin drar igång idag. Första skoldagen. Ska faktiskt bli ganska roligt att komma in i rutinerna och träffa alla igen. Många har jag inte sett sen i julas, bortsett från i korridorerna. Men börjar inte förens 4.. konstig tid, men men... Ska försöka hinna ner till stan sen en sväng. Ska även försöka hitta min C# på 3 veckor bok... måste ligga i förådet...

Nej nu ska jag hoppa in i duchen och sen äta en god frukost innan jag drar igång med allt som måste göras!

RSS 2.0