PIP dag 1 & 2

Onsdag
Dagen började med sista dagen på jobbet. Både skönt och tråkigt då jag inte träffar Madde mer. Dagen i ära köpte jag fika till lunchen, och så en liten grej till Madde jag hoppas blir uppskattad =P
Efter jobbet blev det hem snabbt och göra sig iordning inför Putte dag 1. Blev lite förfest hemma hos oss, sedan drog jag, Linda och Catrine ner för att se Ulf Lundell. Trodde vi gick bra i tid för att hinna fram. Men när vi kom fram var det sjukt lång kö för att få ut sitt band! Vi stod i kö i 45 minuter innan vi kom in! Bättring Putte!
Väl inne slog vi oss ner i öltältet för att lyssna på Uffe som som tur var fortfarande spelade. Jag gjorde även en avstickare till Erik Hassle som spelade nere på Circus. Kom på lite väl sent att han spelade, så hann endast se de sista 4 låtarna. Men som tur var så var en av dem Hurtful! Och den var sjukt bra! Riktigt härlig stämning under circustältet, mycket folk och väldigt bra sång! Och är han inte för söt i sitt stora röda hår? =)



Sedan blev det upp till Uffe igen för att höra slutspurten. Träffade Maria med, så blev det ganska många vinare på ölområdet... Antagligen för många. Under Bob Hund hade jag och Micke fått nog och gick hem.

Torsdag
Morgonen efter var allt annat än trevlig. Det första vi hör när vi vaknar är att det hänt en olycka. Som tur var gick det hyffsat bra.
Sedan mådde jag bara sämre och sämre. Vet inte om det var vinet eller att jag endast åt en halv baguette efter jobbet. Antagligen en blandning av de både. Mådde inte bra förens 22.00. 23.00 drog vi till PIP, missade tyvärr Sonic Syndicate och A camp. Men hann se Hoffmaestro & Chraa och Thåström i alla fall.
H&C var nog det mest energiska band jag sett live! De studsade in på scenen viftandes med scarfar, och fick med sig HELA publiken. Det vanligaste är att endast de längst fram röjer. Här röjde hela publiken, längstfram till längstbak! Bilden visar i alla fall lite av det jag menar. Grym show!


Halv ett intog Thåström scenen på IP. Det var kallt och lerigt. Tror jag kände igen en av alla de låtar jag hörde. Visst, jag är inget Thåström fan, men han har ju gjort en del man känner igen i alla fall. Tyckte framträdandet kändes lite lamt. Visst hade Thåström själv energi på scenen och sprang runt, men publiken var ganska seg. Efter ca 4-5 låtar var det ganska många som gick därifrån. Och det var inget röj i publiken, möjligtvis de längst fram. Annars blev det vara lite tama applåder mellan låtarna. Hade förväntat mig mer. Efter en 30 / 45 minuter gick jag och Micke hem. Kan tänkas att de blev bättre senare? Väldigt lamt framträdande i jämförelse med H&C.

Nu ser jag fram emot dagens schema som börjar starka med Anna Ternheim kl 16 och fortsätter hela kvällen med Johnossi, Melody Club, Sahara Hotnights, Looptroop, Slagsmålsklubben och Timbuktu!
Och nu ska jag hålla mig borta från vinet och äta mat, så ska jag nog orka med lördagen med!

Ses i geggan!


Den mysiga Dalen scen. Här spelar Lasse Lindh.


Maria med vänner =)

Semester snart....

Sitter och laddar inför sista rycket på jobbet. Till veckan jobbar jag mån - ons, sen blir det semester fram till skolstarten! Ska bli skönt. Lite små nervös inför ny skola, men det blir nog bra när det väl drar igång.
Helgen har varit bra. Fredagen startades hemma på Micke och Carros balkong. Robin var hemma över helgen så han och Stina dök förbi med!
På lördagen åkte vi ut till Karlsdal för att åka båt och wakeboard, började självklart spöregna när vi kom upp, så fick börja med fika på altanen. =P Tillslut sken det upp och vi kunde åka ut. Riktigt härligt. Jag höll mig dock borta från brädan denna gång.. får bli lite varmare om jag ska testa igen =P Sen blev det hem och äta tacos.
Idag åkte jag in till Karlstad för att hälsa på Maria! Gick runt i lite affärer, hittade en favorittröja på Gina på rean, och lunchade. Tyvärr så började Maria jobba 15, så blev bara en kortvisit. Men hon kommer till Karlskoga och Putte till helgen så då ses vi mer!
Har varit en riktigt bra helg... nu längtar jag till på onsdag då Putte drar igång!!



Städmusik

Har nyss städat klart hela lägenheten, går riktigt bra och fort om man har rätt musik till.
På tal om musik och städning så har jag och Madde en favoritlåt på jobbet när vi städar ;P 
Ta inte illa upp nu alla män som lyssnar, detta är städtanthumor!



För att jämna ut könshateriet så är nummer två på vår lista denna som handlar om att man inte kan lite på horor, eller nått sånt.. Grymt bra är den i alla fall! Lite konstig video... men låten är bra =) Enjoy!


Höstkollektioner ute nu

Sitter och tittar in H&M:s höstkollektion, finns hur mycket snyggt som helst! Vill nog ha det mesta där i... Och nu när det regnar ute får man lite höstkänsla och vill dra på sig mysiga stickade koftor. Sen tänker jag på att det bara är juli än.. och då känns det lite fel att köpa sånt.. Kollade även in rean på hemsidan, fanns en hel del snyggt där med! Kanske ska passa på att shoppa lite där innan allt tar slut.
Ska nog beställa lite ut Jotex katalogen som kom häromdagen. Jag vill ha ljusgröna kuddfodral och en matchande filt till, så jag kan få upp mina sommargardiner nån gång ;P Äch, grönt är ju fint jämt så!


Var med mamma på stan i tisdags, hittade äntligen en vit tavellist på Svenska Hem! Så nu ska jag bara fixa en tavla och lite bokstäver! Köpte även massa gulliga Hello Kitty saker till Linn som fyllde i helgen! =) Köpte för övrigt en jättefin dörrmatta jag tänkte ha i trappuppgången. Jag kom hem, klippte bort allt skräp och la den utanför dörren - Dörren gick inte att stänga!! Då var dörrmattshelvetet för hög! Gissa om jag blev sur. Så nu ligger den på balkongen istället...

 

Vad ska jag skriva?


Micke höll på att slänga hela lägenheten genom fönstret igår, om det hade gått. Taklampan i vardagsrummet ramlade nämligen ner, eller rättare sagt, fästet lossnade så den hängde bara i sladdarna. Undrar hur länge den hängt så utan att vi märkt... Funderar på om den lossnade när grannarna lekte Bumbibjörnarna där uppe?


Läste att Emma ska sluta som skådespelerska efter Harry Potter filmerna, synd, tycker hon är bra!

Spelschema för PIP



Här är spelschemat för Putte i Parken som drar igång på onsdag nästa vecka! Ska bli sjukt roligt!!

Släktträff

Helgen uppe i Hälsingland var jättebra! Tog "bara" sex timmar att åka upp, hehe.
Kom upp runt åtta, så på fredagen bjöds vi på mat och pratade ikapp de tre åren som gått sedan sist.
På lördagen åkte en del av oss in till Ljusdal där det var carneval. Det var ett tåg med spex genom byn, marknakd och tivoli. Hade tur med vädret, var rena rama utomlandsvärmen!


Moster Ann och Sanna på carneval =)


Michael Jackson- tåg till Thriller i ny tappning.


Den bästa! Pirater som delar fil med svärd ;P


Svininfluensan


Sanna var med och tittade på tåget.

När vi kom hem blev det lunch, för att sedan göra sig klar för släktträffen. Vi blev över 40 personer, tur att de var fint väder så vi kunde sitta ute! Marie och Johan hade förberett massa tävlingar och delat in oss i lag. Det var pilkastning, spikning, kubb, gåtor, minnestest, kast i hink m.m. Riktigt kul, men gick inge vidare för oss... Pappas lag vann däremot.
Efter alla tävlingar blev det mat och dryck. Sen fortsatte festen med riddarspel, kubb, pilkastning och massa annat skoj!


Uppdukningen


Karin kastar boll

Hjärngympa för fullt


Tänk tänk...


Prisutdelning


Riddarspel (Göte skulle köpa kubb, men kom hem med detta!)




Avslutningsvis så var helgen mycket trevlig! Får hoppas det görs om inom nått år igen.

Drar norrut över helgen

Idag hämtade jag mamma och pappa på busstation, de har varit på kryssning till Riga på en "weekend". Med sig hade de köpt lite godsaker. Till mig hade de köpt med en passõa och en päronkonjak och till Micke en Kapten Morgan, så nu kan vi blanda massa goda drinkar!

Imorgon blir det hets-jobb, då Madde ska med en buss. Passar bra då jag och pappa ska åka norrut, först till Västerås och hämta upp Erik och sedan vidare mot hälsingland. Ska bli kul att komma iväg lite och träffa släkten. Ses ju inte så ofta. Lämnar kvar Micke i Charleswood för att hålla ställningarna ;P Nu blir det lite film och sedan natten!
Önskar alla en trevlig helg!



Beckhams nya reklam för Armani- underkläder. Häftig faktiskt.

Möckelns strand



Denna låt går för fullt på City radion just nu. Det är Frozen fire - Möckelns strand, ett lokalt band.
Tycker den är riktigt bra!

Muterade Hundkex

Jag har hittat muterade hundkex utanför Alfred Nobels museum. Dessa cyklar jag förbi varje dag från jobbet. Madde tycker jag är knäpp som tror de är muterade, men har ni sett sådanna stora hundkex förr?? ;P
De är ju säkert över två meter höga, jämför med bilen!
Jag tror det är Björkborn som muterar växter i alla fall.. he he he





Jobbet går förövrigt bra. Mycket roligare att jobba med Madde än själv. Efter den här veckan har jag bara en och en halv vecka kvar om jag har tur att få ledigt för Putte. Hoppas!
Idag ville jag gå på Harry Potter med Micke, men var slutsålt! Ska försöka ringa o se om det finns platser imorgon istället... Vill ju se! Ska se om Micke vill gå imorgon =) Kan va kul eftersom vi inte kommer ses i helgen.
Kanske ska gå ner till Konsm och handla lite, och hämta ut ett paket som kommit som jag är lite fundersam om vad det kan vara.. nyfiken!

20- års kalas

Söndag igen, fy vad helgerna går fort!
Igår hade Erik 20 års kalas. Det bjöds på grillat och jordgubbstårta, allt var jättegott!! Satt ute på altanen i regnet, var riktigt mysigt att sitta under det smattrande taket. Erik fick massa skojiga paket, och bordssmul-dammsugaren i form av en robot som han fick av mig testades ordentligt! Hela kvällen var riktigt trevlig! Det är roligt med kalas =)
Nästa helg blir det mer släktträff, då åker familjen upp till Hälsingland för att träffa släkten där uppe. Ska bli kul det med!

Jag och Micke packade iordning all tvätt i morse och bar ner till tvättstugan, då märkte vi att det var förra söndagen vi hade tvättid, så typiskt! Så fick gå tillbaka hela vägen ( vi har långt till tvättstugan =P) med tvätten upp till lägenheten och börja tvätta här istället. Det som blir kvar får Micke tvätta nästa helg. =P Typisk mig?
Så nu ska jag slänga in en till maskin, så ska jag nog läsa lite Martina Haag sen som jag fick med posten i helgen!


Lillebror fyller 20 år!  Inte så liten längre...


Lunch på Golf-restaurangen

Fredag idag och andra veckan på jobbet avklarat. Gick bra att jobba själv, hittade överallt!
Blev dock ingen kusten i helgen, husvagnen vi skulle bo i blev dubbelbokad. Känns trist, eftersom vi hade planerat för de här & längtat att komma iväg. Men men.. som plåster på såren sa Carro att vi kunde låna hennes föräldrars husvagn o åka till Lisebergs camping nån helg, låter ju inte helt fel det heller!! =)
Jag och Micke har två veckor ledigt tillsammans senare, v 32, 33, så då sa vi att vi kunde hitta på nått med... åka iväg någonstanns.. har dock inte klurat ut vad vi ska göra. Men det kommer.

Idag bjöd mormor på lunch på Golfrestaurangen! Var familjen och kusinerna från Sthlm, och det var jättegott! Kunde ha suttit kvar och ätit hur länge som helst om man inte blivit mätt...;P
Imorgon är det kalas för Erik som fyller 20 år på måndag! Bolaget- myndig! Ska bli kul med lite kalas, innan blir de lite fördrink hos Carro där hon ska hjälpa mig med håret, ska testa locktången på mitt korta hår, får se om de blir nå bra.


Det var mini-julafton för mig och Micke idag. Vi hade hela 3 paket att hämta på posten! Micke fick sina crosskydd, och jag fick mina paket från Yves Rocher och Adlibris. Alltid lika kul att få paket! Och i Yves paketet var det massa gratispresenter med! (stegräknare, solskyddsfaktor och ansiktscreme!) Sånt gillar jag!




Så vad händer denna fredagskväll? Inte mycket verkar det som. Trist.

Snygg page på Ashley



Ashley Green
på en fotografering. Tycker hennes stil är supersnygg!
Gillar hennes frisyr jättemycket, snygg page med lite rockiga lockar, kanske jag får testa till helgen. Hennes klänning var också riktigt tjusig, enkel modell med paljetter, snygg blå!

Vackra texter på väggen

Jag har funderat ett tag på att köpa en tavla till sovrummet att hänga över sängen. De tavlor jag har fastnat för är de som är enkla vita med en vacker text skriven på. Elin fick en sån fin tavla i studentpresent av Emelie, vars mamma gör dessa tavlor själv och säljer på "Ojojoj". Så funderar faktiskt på att gå dit och beställa en tavla av henne!
Har även klurat lite på vad jag vill att det ska stå på tavlan. Carpe Diem är ett vanligt tryck... men det känns så krystat. Men har hittat ett annat latinskt ordspråk med vacker betydelse: Memento Viviere. Det betyder Remeber to live (eller mer ordagrant; kom ihåg döden).

stilero.se hittade jag även massvis med vackra text-schabloner. Alltså texter som man sätter direkt på tapeten. (Eller målar dit själv). Skulle också kunna vara en idé. Men har ju mönstertapet på den väggen jag ska ha det på så då blir det nog bäst med en tavla. Men schablonen ska jag fundera på till köket där vi har målade väggar!

Det går självklart att skriva sådanna här texter för hand
 på väggen med, om man är stadig på hand och har en bra handstil! Det blir både billigare och ännu mer personligt.

Texter som är vackra till sovrummet:

Och till köket:


Bilder från Stilero.se

Drömsemester

Jag och Micke har pratat om att vi vill ut på en långresa igen, antagligen nästa vinter. Nu har jag hittat drömresan! Har blivit inspirerad av mamma och pappas resa i vintras till caribien.
Det vi funderar på är att först flyga till New York, och bo där en natt, för att sedan flyga vidare till Dominikanska republiken och Semaná halvön. Där tillbringar vi två veckor(eller kasnke 1 och 1 vecka någon annanstanns?), flyger sedan tillbaka till New York där vi bor två nätter och flyger sedan därifrån hem till Sverige igen.
Skulle vara riktigt härligt! Är sugen på att åka utomlands nu, speciellt när de bara regnar här hemma.




Spacade möbler från FurnitureBox

Kollade in på FurnitureBox, fanns mycket snygga möbler. Roligt att drömma sig bort och fantisera vad man skulle vilja köpa..
Hittade en del roliga spacade möbler. Tror inte jag skulle vilja ha just de hemma hos mig, men häftiga är de!


Erdbeere

Ok, nu har de varit lite dålig update här.
Första veckan med jobb har gått bra. Heidi har lärt mig allt hon kan, så nu ska jag nog vara redo för att jobba själv!
Och nu är första helgen över och en ny arbetsvecka väntar. Spännande(?)

I fredags efter jobbet hade Micke köpt med jordgubbar, det är så gott! Invigde chocklad-fonduen som vi fick när vi flyttade in, och doppade jordgubbar i chocklad, riktigt mumsigt!!
Blev även över till jordgubbar med glass till igår!
Och när jag var hemma hos mamma o pappa i fredags fick jag en skål med deras egna jordgubbar, det är de godaste!!



Har fått upp nya lampan i köket som jag köpte på Ikea sist. Personeligen tycker jag att den är jättesnygg, men det råder det delade åsikter om. Micke jublade inte direkt när han såg vad jag köpt... ;P


Ris eller ros??

RSS 2.0