Grattis pappa

Grattis världens bästa pappa!


Hälsokontroll

Idag var jag på Feelgood, företagshälsovården.
Och jag var frisk som en nötkärna!
Hade dessutom extremt bra hörsel, det bästa hon sett typ. Jag som trodde jag hade dålig hörsel..
Men jag har väl bara lärt mig sålla ut vad som är viktigt att höra och inte ;)
Jättebra sköterska med! Superlätt att prata med och hade mycket vettiga råd.


Idag var det även Ljusparty hos Cathrine. Hon ska själv börja som konsult, så var liksom som en start på det. Liten beställning gjordes också.. såklart :)
Fanns riktigt mycket fint i nya katalogen.
Vill även passa på att tacka så himla mycket för kalaset i lördags. Hela stora familjen var samlad, både min egna och Mickes. Som tur var fick jag hjälp av mamma och mormor med maten, tusen tack! Och massa tack för alla fina presenter alla!
Var en riktigt trevlig och rolig kväll!

Bättringsväg..

Fredag idag. Och jag är så uttråkad. Blir lätt så när man suttit i soffan och avverkat film efter film i 3 dagar, och sovit resten av tiden. Men nu framåt eftermiddagen börjar det ljusna. Kan väl inte påstå att jag är jättefrisk och hoppar runt.. utan är väl mer "bara" förkyld nu.

Vi försökte oss på att städa lite idag, eftersom det gärna gror igen lite när man bara tar fram saft, varmakoppen m.m. och sen inte orkar ta bort efter sig.. Gick väl hyffsat, men orken fanns inte riktigt. Kändes som ett träningspass att dammsuga golvet.


Nu återstår att se vad helgen har att bjuda på!
Förhoppningsvis något trevligt som inte är allt för ansträngande :)
Tror även det är dags att hoppa ur pyjamasen jag gått runt med i 3 dygn nu... En dusch vore nog på sin plats med.

Så trevlig helg alla!

Sjuklingar

Redan torsdag. Hänger inte riktigt med i dagarna efter långhelgen.

Påskhelgen var bra i alla fall! Vi åkte ner till Grebbestad och hälsade på Johanna och små-killarna. På fredagen var vi barnvakt. Gick riktigt bra. Sen på påskafton gick vi iväg till några vänner där barnen fick gå påskärring. På kvällen grillade vi hemma hos Johanna. Riktigt trevligt och gott :)

Åkte hem på söndag eftermiddag. Skönt att ha en dag hemma också. Den gick åt till att måla trappen och lägga i halkskydd. Ska visa sen!

Sen på tisdagen var det nog dagis bacillerna som slog till. På morgonen mådde jag ok. Men ju längre tiden gick mådde jag sämre o sämre.. Så fick sjukskriva mig igår. Och idag med. Igår runt 11 kom Micke med hem från jobbet o var sjuk... Så nu ligger vi båda två helt utslagna hemma. Inte kul alls! :( hoppas jag blir bättre till imorgon, skulle behöva jobba då..

Kanske dags att förflytta sig från sängen till soffan nu?


Trädgårdsmässa

Ännu en full helg över.
Fredagen inleddes i Sthlm med en workshop med jobbet ang mitt nyaste uppdrag. Var intressant.
Sedan tillbaka till Örebrokontoret för afterwork. Var ganska många kollegor med, musik, öl, vin, dans och charader! En riktigt rolig kväll! :)

Lördagen var jag inte så pigg.. men var bara att pallra sig upp och ta en dusch, för runt 12 kom mamma och hämta upp mig för att åka in till Trädgårdsmässan! Var riktigt trevlig och mysig mässa. Fanns massvis med fina växter och inspiration. Jag hade bokat tid med en rådgivare med. Det var bra och gav lite tips och öppnade mina vyer, men ganska kort tid och inte så lätt för trädgårdsmästaren som bara såg en halv taskig skiss och några mörka bilder. Men lite tips fick jag i alla fall med mig!
Kom även hem med lite blommor som jag planterat i krukorna på trappen idag!Trädgårdsinspiration

 

 


RSS 2.0