Sommar

Halva sommaren har gått... men den har ändå inte kommit igång. Hörde idag att den tydligen inte ska komma alls iår.. Valde rätt sommar att inte vara ledig på i alla fall :P

Ledsen för svin dålig bloggning här, men det är så himla mycket hela tiden. Mycket på jobbet, mycket med huset och massa uppbokat. Så bloggen har faktiskt fått hamna lite på sidan av. Och är rädd att det kommer vara lite si och så under sommaren.


På jobbet är det fullt ös nu. För mig, resten av kontoret är sten-dött. Det är Go Live om 3 veckor, så jag och två finnar sliter med det sista.
Just, jag har fått en sommarjobbare med :) Så himla skönt! Väldigt avlastande för mig, att kunna lägga alla enklare saker på henne.Hemma är det också fulls ös. Vi har börjat med att byta panel på huset. Hela baksidan har fått ny panel, så nu håller vi på med målning. Även räcket ska bytas så det grejar Micke med. Blir ett riktigt lyft!
Vi passar på att byta färg på huset med. Vi har ju rött tegel, och tidigare hade vi svart/brunt träpanel. Nu blir det ljusgrå panel med vitt runt fönstrerna. Tror de blir snyggt! :)
Har ni lust kan ni följa mig på Instagram med; saraliin.
Där kommer jag uppdatera lite oftare :)


Nu tar jag natt!

Midsommar bilder


Midsommar

Förra helgen var det midsommar. Jag och Micke åkte ner till Johanna och hennes familj i Grebbestad.
Midsommarafton börjar med sill-lunch hos Anna och Christian. Sedan gick vi upp mot en hembygdsgård där barnen dansade runt midsommarstången. På kvällen blev det grillat hos Anna & Christian igen.
Trevlig och rolig midsommar! God mat och trevligt sällskap :)

Hade hyffsat tur med vädret med, hotade med regn hela dagen, men just när vi var ute så var det uppehåll och ganska varmt!

Under helgen hann vi även med prommenader och glass på bryggan, båttur och lek med gullungarna!

Nästa gång vi åker ner är till Karnevalen.

Cazzi och Liam på midsommar


RSS 2.0