Södertälje

Förra veckan var lite hektisk. Först var jag i Stockholm två dagar på kundbesök och utbildning. Var helt ok, inte jättekul o åka själv, men gick bra. Träffade Ingrid på kvällen och åt middag, och så fick jag ju hotell frukost!
Åkte hem på torsdagen. Hade lite otur på vägen hem. SJ hade angett fel spår på mitt tåg, och när jag upptävkte att de rättat felet var det för sent och jag stod på fel perong. Jag var inte själv som sett fel i alla fall... Fick sällskap av en 13-årig tjej som skulle till K-hamn. Så var trevligt att ha någon att prata med på vägen hem.

Sen på fredag efter jobbet åkte jag iväg mot Södertälje för att hälsa på Ingrid. På fredagen var vi hemma hos henne och kollade på film, mys. På lördagen åkte vi in till Stokholm för lite shopping på Söder. Har aldrig gått runt på söder förut, men var jättemysigt! De har nästan alla affärer som centrum har, men mindre folk och fler mysiga affärer och caféer.
På kvällen gick vi ut på krogen, premiär i Södertälje för båda.
En riktigt bra helg! Gick väldigt fort bara..Gammalt kort sen Ingrid var här på besök sist.

Sjuker

Idag har Micke varit hemma, min lilla sjukling. Hoppas han blir bättre snart, och att han inte hinner smitta mig!


Den här veckan blir det mycket resande. På onsdag ska jag till Stockholm till en kund och gå utbildning om ett nytt system, och ska vara kvar till torsdag.
Sedan på fredag efter jobbet ska jag åka tillbaka igen nästan. Ska till Södertälje och hälsa på bästaste Ingrid! Ska bli jättekul och se hur hon bor nu, och catcha upp sedan sist!

Idag testade jag på att göra amerikanska pannkakor, bra sjukling-mat. Blev jätte goda, så kommer göras om. Dock blev Micke mer illamående efter.. Hoppas det inte var för min matlagning utan för mat i sig :P


Nyfixat ljusfat, kändes på tiden att ta bort mossan som varit kvar sedan advent. Ett tag sen... :)
Blev nöjd, lite olika ljus, stenar och silver fat.


Söndags mums

Den här helgen har rusat förbi. Kan inte påstå att jag är utvilad efter tre dagars spelande.
Veckan blir nog intensiv på jobbet med, nytt projekt som drar igång på riktigt och utbildning i Sthlm planerad.

För att ändå få lite helg feeling blev det efterrätt idag, en av mina favoriter: chokladpudding! Å så lite bär till. Mums!

Nu får vi ladda inför en ny vecka!
Vårblommor

Det har kommit upp söts små snödroppar i rabatten! Säkert vårtecken.

Älskar våren, det blir ljust och folk börjar visa sig ute, man slipper tjocka jackor, solen visar sig längre, sköna promenader.. Härligt!


Kvinnligt nätverk

Igår hölls en nätverksträff för kvinnor i IT branchen på Elite hotell i Örebro, annordnat WinIT, ett nätverk i hela Sverige.
Det började med lite välkomstcider, och sedan hölls två föreläsningar.
Den första av Sogetis marknadschef(?) som berättade om hennes väg i karriären, om hur man ska ta sig fram och våga ta plats.
Sedan föreläste Mia Törnblom om självkänsla, att ta plats och våga. Har ju läst massa om henne, men hon var till och med bättre än jag trott! Rolig, energifylld och väldigt inspirerande!
Blev sugen på att läsa hennes böcker med.

Nu ska man bara försöka få in allt det här i sitt liv, och praktisera allt bra de sa. Inte det enklaste. Låter så lätt när de säger det, men att i verkligheten ta till sig det och göra det, är en annan sak. Men ska försöka mig på vissa bitar i alla fall!

Efter föreläsningarna bjöds det på dricka och lättare tilltugg. Det var trevligt, inte så mycket för själva nätverkandet kan jag tycka efteråt (om jag nu jämför med Sigmas egna nätverksträff vi hade tidigare..), men föreläsningarna var ritkigt bra!

Får tacka för en trevlig kväll! :)


Hallbord

Härom veckan köpte jag ett nytt bord till hallen.
Mamma hittade det på blocket, en annons utlagd av Lilla skafferiet, en liten burtik i Västerår som renoverar gamla möbler.

Tyckte att det var gulligt, och passade perfekt i vår hall! Ska dra fram telefonen dit med så småningom, just nu står det i "skräprummet" så vi aldrig hör när det ringer..Kärlek


Idag har jag och Micke varit tillsammans i 7 år.
♥♥♥

Och vi har många fler år framför oss,
det ska firas med god mat och film!

Spa-dag på Loka

Gårdag har spenderats på Loka brunn spa tillsammans med mamma, faster kusiner, mormor, farmor och tant Sophia! Riktgit härligt och mysigt!
Åkte dit som en present till mamma som fyllt jämt. Tur, så man får komma iväg på lite lyx!
Jag lyxade till men en härlig Decleor- ansiktsbehandling. Jättehärlig! Sånt man borde unna sig oftare än man gör..På kvällen var det Melodifestivalen som gällde! Som för de flesta andra svenskar. Micke och Carro kom hem till oss, killarna lagade tacogratäng medan jag och Carro intog TV-soffan.
Jag tyckte det var riktigt många bra låtar med iår. Flera som jag tyckte kunde vinna faktiskt. Inte till vanligheten. Och Loreen var en klar favorit, så hoppas det går bra i Europa med.
Micke och Micke höll dock inte med och röstade på låten Mirakel med Ranelid ;P

Somebody that I used to knowUnderbar låt.
Tänker på när vi åkte snorkeltur-båten i Thailand när jag lyssnar på den här. Vinden i håret, doft av hav, flygfiskar som hoppade runt båten och trötta efter en heldag med snorkling.

Dock är inte videon så vacker.


Brasa

Har varit en intensiv helg, så nu tar jag igen mig på en filt framför kaminen i vardagsrummet. Mysigt!

I fredags var det tjejfest hos Malin, jättetrevligt! Micke var på hockey med jobbet, så de dök förbi med senare.

I går åkte jag och Carro först på en shoppingrunda, stan & loppis. Jag skulle ha en sportbh, kom hem med lite nya kläder istället.. Bl.a. Ett par orangea jeans! Men ingen sportbh.
Och Carro hittade en jättefin byrå på loppis som ska målad vit!
Sen hem, göra sig i ordning, och sen till Woodys och äta mat, och sen vidare till Mathias som hade inflyttningsfest.

Jag är inte så bra på det här med två dagars, så rätt trött idag.. Börjar ju bli till åren ;)
Men ska iväg på en promenad med Madde idag i solen, så då piggnar jag nog till!


Trevlig helg

En vecka i festligheters tecken. 2 dagar med firande av mamma; hemma + Restaurang Gastro. Och nu i helgen tjejfest och inflyttningsfest.
Roligt! Men kommer nog vars sliten på söndag.. Men det är en annan dag!

Önskar alla en trevlig helg!Lekt med bilder i Instagram som får inleda helgen, Puss! :)


RSS 2.0