Filip och Fredrik!!

Idag var det nätverksdagen på Örebro Universitet. Filip och Fredrik var stora höjdpunkten för dagen.
Jag och Ann-Sofie var i skolan till 8.50 då de skulle släppa de första biljetterna till Filip och Fredirks föreläsning. När vi kom dit var det redan en jätte lång kö... och vi väntade väntade och väntade.. När det bara var 5 pers framför oss så var biljetterna slut!!! Otur värre... Blev så arg.. för va massa som hade trängt sig framför, iriiterande.
Så, vi beslutade att ta en fika och vara snabbast på plats för nästa släpp vid 11.00. Visste att det skulle vara vid cafeterian så satt och väntade en stund. Sedan vid ca 10.00 började vi och några till med en slags köhög som snabbt växte sig lång. Väntade, väntade och väntade lite till... Tillslut så kom biljettkillarna och då stod vi nästan längtsfram i kön, så då fick vi äntligen de efterlängtade biljetterna! Lycka!
Kan lova att de var värt all väntan... Föreläsningen var jätte bra! De är precis lika roliga, virriga och svamliga som på TV =) De berättade om produktioner de gjort, hur de kommit frammåt m.m. En föreläsning som bjöd på väldigt mycket skratt! Minnesvärd



 

Förutom det så var även jag och A på en föreläsning som Drivhuset hade om att starta eget. Var verkligen intressant.. massa tankar far runt i huvudet nu om vad man kan starta för företag...!

Bestämde även ämne till C-uppsatsen. Riktigt nöjd med vårat val. Kommer bli jätte roligt!
Det vi ska skriva om är kommunikation med IT-stöd. Spännande eller hur!? =)

Kommentarer
Postat av: Maria

haha ja, låter jättespännande:P

2008-10-29 @ 11:00:53
URL: http://annelimariabrodin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0