Söndags update

Hemma igen efter en veckas semester. Skönt! Borta bra men hemma bäst =) Har varit en slapp dag, behövs efter en vecka med fullt ös. Har börjat tvätta upp våran ständigt megastora tvätt hög som är om möjlig ännu större nu med underställ, skidstrumpor m.m.
Måste iväg och handla lite med senare, när vi får tillbaka bilen. Har typ ingenting kvar i kylen och skafferiet. Var länge sen jag storhandalde, och det märks.

Hämtade ut HM paketet igår på konsum! Jag och Emma hade beställt massa fina grejer. Jag fick hem träningskläder, två tröjor, en köksmatta... och en bh!? Jag hade inte alls beställt någon bh. Och på fakturan + på påsen den ligger i står det "Blus vit 34". Vilket är det jag beställt. Men någon vit blus finns inte med =P Men pratade med mamma nyss, och antingen ska hon få ta den, eller så får jag skicka tillbaka den. Bh:n skulle egentligen kosta 129:-, men nu står det ju blus 99:- så då tjänar jag ju hela 30 kronor på att behålla den. Vilket kap! ;D he he
Synd bara på blusen. Men kanske finns i butiken.


Nu ska jag åka och handla! Är hungrig, så kommer väl komma hem med alldeles för mycket skräp!

Skidsemester i höglekardalen

Har varit på skidsemester i Höglekardalen (jämtland) med Mickes familj en vecka. Har i stortsett varit en bra vecka. Mestadels fint och milt väder, god mat och dryck, bra åkning, nästintill tomt i backarna och liftarna, trevligt sällskap! Men såklart kommer inget trevligt utan otrevligheter ;P
Som Helen uttryckte sig i gästboken; Herregud vilken vecka, nu får det verkligen räcka!

Lilla Tilde på 4 år ramlade i backen och bröt(!) benet. Hon fick åka hellikopter till Östersund där hon blev gipsad på hela benet. Och då menar jag hela, ända upp til ljumsken. Sen fick hon sova kvar där, men fick varken kryckor eller rullstol, så det blev att bära runt på henne resten av veckan.
Jag och Daniel skulle ta bilen dit. En biltur på ca 1 timme. När vi skulle hem på kvällen hittade vi självklart inte hem. (det var väldigt dåligt skyltat, typ inte alls... så var inte helt vårat fel ;P) Så vi irrade runt på öar i Storsjön i en timme, innan vi kom på rätt spår och kunde åka en timme till för att komma hem.
Sen när Mickes pappa skulle koka glögg drog han ur lite kontakter, bl a frysen. Som han inte märkte. När Helen upptäckte det, var alla mat för hela veckan upptinad. Så det vara bara att börja laga upp all mat för hela veckan. Inte så kul. Kanske inte behöver nämna att Helen inte var glad då...?

Sen var de en bil som inte startade, träningsverk och skoskav. Men det är väl sånt som hör till skidsemester!?
Men trots lite missöden, så har det varit en härlig semester!! =)
















nytt golv

Ska bjuda på lite tjuvtitt på hur golven blivit! Nu ska det bara sättas sockel runt om. Ska visa bättre bilder hur det blev när allt är klart.

Hallen före:


Hallen efter:


Vardagsrum före:


Vardagsrum efter:




Har fått tömma hela vitrínskåpet, så det gick att flytta. Tror jag aldrig mer behöver köpa glas....

Gästbok? så 2009...

Nu börja vi se slutet på det hemskt frustrerande projektet, som vi slitit vårt hår för de senaste dagarna. Det som krånglat mest har varit gästboken. Men idag beslutade vi oss för att helt enkelt ta bort den. Hoppas inte vår uppdragsgivare misstycker. Men det hela var inte deras idé från början. Och anledninge till att vi tagit bort den är ju (självfallet) inte att vi inte fick den att fungera (host), uta att gästbok känns ju såå 2009! Om inte 2005? Och det enda som kommer stå i gästboken är massa spam som de inte orkar rensa bort.
Så egentligen gör vi ju dem en tjänst med att ta bort den!
Fick i alla fall till det mesta i eftermiddags.. så nu har vi bara lite finslip (+ Mickes bildgalleri om han blir klar...)  kvar. Redovisning imorgon. Håll tummarna för att det går vägen!


Sitter vid lilla datorn nu, så nu kan jag lägga in bilder från kameran! Ska ta tag i det på andra datorn någon dag med... ska även hitta drivrutiner til toughpaden och installera photoshop. Men får bli någon annan dag.




Den bästa jag lyckades få till innan batteriet dog i söndags på min fotorunda..
Får nog ta en runda till någon dag.



P3 Guldgala

P3 Guldgalan igår var kanon! Såg ni? Det enda jag störde mig på var att de va världens lamaste publik. Det var väldigt mycket roligt folk med, t ex så var Timo som var programledare riktigt rolig. Men publiken var så lame så alla skämt sas till en helt oberörd publik. Inga skratt, knappt applåder.
I alla fall, bra musik spelades, och priser delades ut! Winnerbäck tog både hem bästa artist och Guldmicken! Det gillas! Konstigast var Fever Ray som vann bästa dance. Hon(?) hämtade priset utklädd i ett stort skynke över huvudet. Under skynket döljde hon(?) även ansiktet bakom en mask som såg ut som ett smält ansikte eler nått... Ok för udda artister. Men det hr kändes lite överdrivet.
Kent vann som vanligt bästa grupp. Ja de är bra, men tycker någon annan kan få vinna någon gång med. Nått nytt band. Som faktiskt tar sig tid att komma till galan och hämta sitt pris. 
Ok, det blev visst tre saker jag störde mig på.. =P Men resten var superbra! Speciellt Johnossi och Winnerbäcks framträdande!


Idag är det första lektionen i nytt skapande! Jag, Ingrid och Emma fick keramik. Det ska bli roligt =)
Nu ska jag packa mig iordning och åka ner till skolan för att fortsätta med projektet!
Ha en bra dag!


Projekt

Nu har jag beställt ett nytt batteri till Nikon från BatteriClub.se, så hoppas de kommer funka sen! Så har jag fått lite vägledning om hur jag ska fixa Olympus-problemet. Får jag ta tag i någon annan dag. Sen ska nog mina kameror fungera igen!

Har suttit en hel del idag med webb-projektet i skolan. Ska vara helt klart på torsdag. Lärar-Mattias flyttade i alla fall redovisningen till torsdag eftermiddag, så då har vi hela förmiddagen på oss med att finslipa. Kan behövas. För tillfället har vi en helt ofungerande gästbok, och ett bildgalleri som visserligen visar bilder. Men är skit ful. Så har inte heller företaget vi bygger sidan åt skaffat ett webbhotell, så har fått lagt upp det på en egen domän. Så allt måste ju flyttas sen med. Men får se när de fixar fram det. Plus bilder som de ska ta själva. Nu har vi bara exempelbilder.

Har även jobbat med båt-projektet idag hos pappa. Har sprungit upp och ner i källaren och testat om handdatorerna håller kontakten med datorn. Fungerade bra! Och när den inte får kontakt så sparas hytterna i en fil och skickas nästa gång den får kontakt! Super


Nu P3 Guldgalan!

kamera trassel

Jag har ett litet problem. Någon som vet om Win 7 har någon spec drivrutin som måste hämtas extra för att kunna koppla in en kamera =S Tänkte lägga in bilder till datorn, men det händer ingenting. Det står bara "One moment" i kamera. Typiskt. Får väl skaffa en kortläsare annars...

Har förövrigt otur med mina kameror i almenhet nu känns det som. Lilla Olympus kameran vill inte ladda in bilder, och stora Nikon vill inte ladda batteriet. Jag satte det på laddning i går kväll, och det är fortfarande inte fulladdat. När jag testar det i kameran (ifall det är liite laddat) står det bara CHRG. Antar att det betyder att batteriet måste laddas. För kameran är annars helt död.
Så nu har jag ingen helt fungerande kamera. Toppen.
Jag som har bilder jag vill visa er!

Vi har nämligen köpt golv idag till lägenheten! Grått skiffer till hallen och mörkt trä till vardagsrummet. Hallgolvet la Micke redan in i kväll, och det blev supersnyggt! Förstår inte varför vi inte bytt ut den fula, repiga, trasiga parkettliknande mattan tidigare! Tänkte ju visa lite fina före - efter bilder. Men får bli senare när de funkar.



Idag har vi blivit indelade i grupper till Disco-projktet med! I 4 veckor från och med nu ska vi på webb, video och musik göra ett samarbete. Tror jag fick en bra grupp. I alla fall på web/video sidan. Musik har jag inte riktigt koll på hur de är.. känner ingen jättebra ur den grupper. Men de visar sig =) Ska bli roligt i alla fall! Lite tråkigt att jag är borta en vecka.. men får lite på att de klarar sig ändå!

För på lördag åker ju vi till Fjällen! Ska bli roligt att komma iväg och åka skidor.

Har varit på första kso på länge med idag. Känns i kroppen, spec ryggen, att jag inte spelat på länge.. Men var roligt att komma iväg igen!

God Morgon!

Äntligen har Vakna med the Voice börjat igen på Kanal 5! Sitter bänkad framför tv:n med en kopp te, ska snart dra mig bort mot skolan.
Idag är det introduktion till Discoprojektet. Vi på webb börjar inte förens v 4, men musik och webb ska dra igång en vecka innan. Ska bli roligt med ett samarbete mellan linjerna!


Lite morgonmusik av Beyoncé:


Fotoblogg



Har hittat en bra fotoblogg! Det är Experts fotoblogg.
Där skriver de om olika objektiv. Hur man ska använda sin kamera. Tips på hur man tar bättre kort. Hur man ljusstätter. Bildredigering. Om allt man vill veta om fotografering helt enkelt!
Hittade den idag, men ganska säker på att det är en blogg jag kommer fortsätta läsa!
Tips till er som är fotointresserade!


Riktigt sugen på att fota nu! Får nog bli en sväng ut =)

Vintersöndag

Det blev fest i fredags. Som planerat! Micke c/o hämtade upp mig, köpte med lite mat och drog ner till de andra. Det blev Lips, massa musik, dans... fest helt enkelt! Var en super rolig kväll!! Slutade med att vi trakade bort mot Red Brick, där vi träffade fler från skolan. Träffade även två jag inte sett sedan 7:an typ! Var riktigt kul! (ok, den ena har jag haft en lektion med varje vecka i ett halvår.. men inte fattat vem det var ;P)


Lördagen började väldigt försiktigt. Mestadels sittandes i soffan. Hade en väldigt jobbig huvudverk. Kan inte alls förstå vad den kom ifrån... Kan omöjligt vara något jag druckt.
Som tur var släppte det frammåt kvällen, då vi var hembjudna på mat till mamma och pappa. Erik och mormor var även där. Alldeles lagom trevligt med god mat och sällskap!
(Tror föresten inte min mormor är riktigt klok! Tror inte det finns någon mer generös människa på jorden!)
När vi var på väg hem, blev vi inringda hem till Micke.P och Carro där vi blev kvar några timmar innan vi till slut kom hem.

Idag händer det nog inget speciellt mer spännande... Jag sitter vid datorn och Micke spela tv-spel. Funderar på att ta en prommenad med min Nikon för att få lite frisk luft. En vända till sjön kanske? Låter ganska lockande =)




Är det fest?

Sitter hemma och väntar på att Ingrid ska ringa.
Blir förhoppningsvis fest ikväll med folket på skolan. Om det inte ballat ur redan där nere ;P Får hoppas hon ringer snart med en läges update.

Idag har jag lärt mig spela piano! Jag kan hela två låtar med två händer: blinka lilla stjärna och Broder jacob! Inte illa! Har lärt mig lite olika skal-övningar med.. Det är faktiskt ganska svårt, speciellt när man ska göra olika med två händer.. Men jag har en skillad lärare, så jag ska nog få kläm på det där! =)


Cider inhandlat - check!
Duschat - check!
Festkläder - check!
Smink - check!
Håret fixat - check!
Smycken på - check!

Så nu är det bara festen kvar..


Snopet

Jaha, redan hemma igen. Åkte till träningen för 30 minuter sen. Så när jag kom fram var det inställt. Ändå hade jag lämnat mitt nummer så de kunde ringa ifall de inte blev nått. Så nu är jag hemma igen. Jag som verkligen var sugen på att träna! Typiskt.
Jaja... fick ju alla fall tanka, och boka in nya pass. Så lite nytta gjorde jag ju.

Istället för träning blir det ego-mys! Har gjort iordning ett stort glas Chai The och lyssnar på musik! Härlig torsdag det med! Får ta igen träningen nästa vecka.







Den här låten får mig att längta tills imorgon, då det vankas festligheter!



I’m going in for the kill
I’m doing it for a thrill
Oh I’m hoping you’ll understand
And not let go of my hand
...



Julgransplundring

Skolan har dragit igång på riktigt nu. Känns bra. Mycket att göra, men det är bara kul!
Ska slutföra projektarbetet, vilket vi ligger riktigt dåligt till med. Vi är sex pers i gruppen.. och jag började lägga in sidan i dreamweaver idag. Har inte direkt gått i något rasande tempo. Så har desto mer att göra nu.
Har även fått ett nytt ämne; livsåskådning. Trodde det skulle vara supertråkigt och segt. Men tror faktiskt det kan bli ganska intressant.

Igår kväll var det julgransplundring i skolan. Det var tävlingar, fika.. och dans runt granen. På något vis så hamnade jag i den där dansen i alla fall. Men var faktiskt ganska roligt. =) Blev även innebandy efteråt. Kändes verkligen att jag legat på latsidan under ungefär hela december.
Så nu ska jag försöka ta tag i det där med träning igen. Ska iväg ikväll på Body Balance förhoppniongsvis, om de hittar en instruktör. Ska i så fall boka in lite fler pass nästa vecka... Har fått med mig sällskap nästa vecka med, alltid lättare att komma iväg då!


Nu har Micke och Carro kommit hem från Thailand med! Var hemma hos dem en stund igår, åt mat och kollade på bilder. De var inte lite bruna... närmare pepparkakor. Tack för fina presenter! =)




Måste berättade det mest klockrena samtalet på länge!
Mellan Johannes i klassen och en av våra lärare:
(Johannes kommer in sent till lektionen, han har flyttat sängar)

Johannes: Ursäkta att jag är sen.

Lärare: Gick det bra att byta sängar?

Johannes: Jadå.

Lärare: Hade din gått sönder?

Johannes? Nej, det var Christoffer som skulle ha ny säng.

Lärare: Ja, men förstår jag att den gick sönder!

(nämnas kan göra att Christoffer är ca två meter lång och inte smal som en pinne)
Vi skrattade ganska gått åt det länge efter. Dock inte Christoffer... ;D






Jag har fått en ny kompis!

Första skoldagen

Första skoldagen avklarad. Gick alla tiders. Hade kanske inte förväntat mig något annat heller i och för sig. Kunde dock inte sova i natt.. Var väl nervös att försova mig när jag väl hade en tid att passa ;P
Hade en ny i klassen med! Eller nej.. men man kunde tro det! Micke hade både klippt sig, rakat sig och skaffat glasögon, så han var inte lik sig alls! För många ändringar på samma gång för att man ska känna igen honom ! haha Men snyggt blev det ju. Var i alla fall roligt att träffa klassen igen!!
Imorgon ska vi ha julgransplundring i skolan med. Vad nu det innebär. Tänker inte dansa runt någon gran. Visar sig.


Fick ju som sagt cykla till skolan idag. Kändes ganska bra i början! Inte för kallt, soligt, och ljust. Men såklart tjärvar min cp-cykel ihop i vanlig ordning. Växlarna funkade inte alls, så det gick mega-super-dunder segt att trampa. Fanns ingen chans i världen att fixa en uppförsbacke. Platt mark gick trögt. Nerförsbacke gick faktiskt helt ok! Så kan ju säga att jag fixat årets första träningspass! =D
Snälla mamma och pappa var i alla fall här förut och hämtade våran bil för att ladda upp batteriet, så får jag låna deras imorgon! (Ja.. jag är nog ganska lat trots allt...)


Kollade på Mästarnas mästare förut. Är ju hela två Karlskogingar med! Klart man måste kolla då! Och Knape har jag ju haft iIdrott på gymnasiet, så lite kul att se.
I alla fall! Åsa Sandell, boxare, är även med där. Tycker hon är riktigt grym! När hon var 28 (!) år BÖRJADE hon att boxas! För motionen. När hon var 39 (!) år åkte hon över till USA och blev proffsboxare!! Hon började sin karriär när andra slutar sin! Tycker jag är ganska mäktigt!

Vardag igen

Sista dagen på jullovet. Har ju räknat ner ett tag. Och nu är dagen här då det är sista dagen.  Har varit ett vääldigt långt jullov. Tre veckor går inte så fort som man kan tro. Även fast jul och nyår varit inräknade i det. Ska bli roligt att komma tillbaka till skolan imorgon! Både att få in rutinerna och att träffa alla igen! =)

Lunchade med Mia och Jenny idag, som jag nämnde tidigare. Var jättetrevligt! Var länge sedan vi sågs nu. Spec Jenny som jobbar helt tvärtimot mig. Blev bjudna hem till hennes nya hus med! Ska bli spännande att se hur hon fått det.

Har även hunnit städa bort julen här hemma idag. Julgariner, adventsljusstakar och stjärnor - borta! Skönt. Hade inte ens hunnit fått upp några tomtar i år. Så blev inte så mycket att plocka bort. Kanske nått att komma ihåg till nästa år ;P
Missar årets första kso idag. Bilen startar inte - igen! Blir så trött på den där skitbilen! Det betyder även att den inte kommer fungera imorgon när jag ska till skolan. Så jag får väl cykla. Ska kanske inte klaga. Det är inte jättelångt. Och jag har dubb på cykeln. Och jag behöver motionen. Så kanske till och med är lite bra att bilen inte startar. I alla fall för min kondition. Får klä på mig ordentligt bara. Och hoppas på varmare än -20!

Falk

Falk filmerna har börjat gå på Tv nu. Jag har redan sett alla, och tycker de är riktigt bra. Tror dock att en viss Frank Wagner gör filmerna lite bättre... ;P
För själva Falk ger jag inte mycket för.. tycker han spelar en ganska egoistisk person, och någon dunder skådepelare tycker jag inte heller han är.
Men tänkte att jag måste lägga upp en bild! (Lite extra till Linda)
För visst är han ganska snygg?! ;D

På tal om Linda! Hon har nu startat en egen blogg som ni kan kolla in här!



Klockor

Jag slog till och köpte mig två nya klockor när jag var i Västerås! Har länge sagt att jag vill köpa en ny klocka... då den jag använde blivit missfärgad. Hade tänk köpa någon liknande. Alltså en med metallarmband. Dock hittade jag ingen sån, så fick bli två andra.
Den ena är typ lika stor som min egen hand och den andra är knallgrön!
Tycker det är roligt att köpa lite annorlunda klockor när de ändå är på rea, då kan man istället för att köpa en dyr köpa flera billiga!

Så får vi se om jag någongång hittar den där metall som jag länge letat efter...





Sista helgen på lovet

Söndag kväll. Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Det mest ansträngande är en prommenad till pizzerian. Vilket kändes som en ganska stor ansträngning.

I fredags var jag och Micke bjudna till Linda och Daniel på spelkväll. Var väldigt roligt! Spelade ett nytt spel - Google Eyes. Man var indelade i lag och skulle utföra olika uppdrag, rita eller svara på frågor. Och då ibland skulle man ha på sig roliga glasögon som gjorde att man såg helt konstigt! (och såg konstig ut) Kan lova att det bjöd på en hel del skratt!!
Blev kvar över natten som vanligt. Vi tycks aldrig komma hem på natten när vi är där... undra vad det kan bero på!? Vinet kanske... ;P Tur att vi har våra egna tandborstar där! haha
Kanske tur att vi inte försökte komma hem. Bilen sartade inte dagen efter i alla fall. Så tog typ halva dagen innan vi lyckades ta oss hem. Aldrig kan en bil fungera normalt.

Lördagen var vi bjudna på 30 års fest till Nyberg. Började med lite förfest hos Johan, där vi skjöt luftgevär! Och gissa vem som var bättre än Micke!? (som ska ta jägarexamen) he he he Trodde knappt jag skulle träffa tavlan. Måste vara en naturbegåvning ;D
I alla fall. Efter allt skjutande blev vi upphämtade av Per, så var vi hos honom en stund innan vi tillslut gick till 30-års kalaset. Var riktigt trevlig. Kul med nytt folk. Lärde känna Johans Malin med, vilket var kul! Blev en oplanerad utgång på (!) Harrys (!) på natten. (Ja ni läste rätt! Jag är nu så gammal att jag kommer in på Harrys!) 
Blev lite dans och träffade en hel del kändisar. I stort sett en bra kväll!

Så idag har vi varit väldigt sega... Får bli nya tag imorgon! Ska luncha med Mia och Jenny, det ska bli jättekul! Har inte träffat dom på länge nu.. Kanske dags att städa bort julen med?
Sen får vi se vad jag mer kan hitta på på sista dagen på lovet. På tisdag drar nämligen skolan och vardagen igång igen! Ska faktiskt bli riktigt skönt att komma in i lite rutiner, och träffa alla på skolan igen!



På väg hem...

Har nyligen satt mig på bussen som ska ta mig tillbaka mot Karlskoga.
Har varit väldigt trevligt och bra hos Erik och Elin!! Kom fram igår runt tre- tiden. Hade en mycket trelig och mysig hemmakväll med tacos, film och spel (som jag utklassade dem båda på ;P)
Dag 2 (idag alltså) startade med en härlig sovmorgon. Välbehövlig. Sov bättre i deras soffa än jag gjort på länge...  Sedan gjorde vi oss klara för en runda på stan där jag handlade upp mina julklappspengar. Men fick väldigt massa fina nysa saker! Till exempel en grön digital arbandsklocka! Efter shoppingturen blev det sushi-lunch, och E:na bjöd sedan på chailatte i lägenheten =) Mums! Var tvungen och köpa hem en pulverburk jag med!
Hann även med Super Mario- spel, varmamackor och Dart innan jag fick sätta mig på bussen hem!

Tack Erik & Elin för en väldigt trevlig vistelse =)
Får bli snart igen..!


Nu ska jag komma på nått att roa mig med i 1,5 timme till...

Västerås

Sitter på bussen påväg mot Västerås och Erik & Elin!
Är i Örebro nu. Så är en bit kvar.
Tur att ja har datorn i alla fall.. Så länge nu batteriet håller sig.
Sen får jag nöja mig med Chick.


Ska i alla fall bli riktigt roligt att hälsa på mina små E:n igen =)
Måste åka upp igen till dem sen när de flyttat med, och kolla in nya lägenheten!


Var hos pappa o mamma innan, jobbade med projektet.
Och vi fick det att funka!!! Så himla skönt!
Alla gröna pluppar lyser, och vi har kontakt med databasen, även trådlöst!!
Så nu är det bara den roliga programmeringsdelen kvar. =)
Så får vi hoppas att allt funkar på fredag igen när jag ska fortsätta..
Skulle ock inte fövåna mig om det lyckats pajjat helt utav sig självt tills dess.. Datorer har en tendens att alltid krångla.
Men nu ska jag inte tänka på det, för nu ska jag på minisemester till storstaden!


Vill ha mani

Har gått upp för en stund sedan och ätit frukost. Ganska nöjd med mig själv att jag lyckades gå upp klockan 9. =P Har mailat idt- killen och hoppas jag får hjälp. Sämst nog missade vi att lägga i sladden mellan handdatorn och datorn i lådan som jag tog med, så kan inte testa här hemma nu. Måste till pappa och hämta den först. Men de tar jag om jag får komma in med datorn till dom. Får se om de har tid med mig.


Har ni fått HM:s vår katalog?
De har så sjukt mycket snyggt i den. Vill beställa massa massa kläder därifrån!
Har hittat en vit tröja (den nedan fast vit), en vit blus, ett par skor, en blå top, tränings top, tränings byxor, matta, treggins, sjal, bh, handdukar, klänning, smink, armband.. hur mycket som hellst som jag vill ha!
Får nog kolla vad jag verkligen behöver, för kan inte betsälla allt. =)

Har nog fått någon slagt "vill ha" mani. Kommer på nya saker hela tiden som jag "Vekrligen Måste Ha".
Först är det de nya möblerna... Har kommit på att jag måste ha ett nytt vardagsrumsbord. (vårat håller verkligen på att ramla isär) och eftersom det jag hittat är vitt, så Måste jag ju faktiskt byta ut tv-bänken med eftersom den är svart, och jag kan ju inte ha flera olika färger på mina möbler... (!) ;P
Sen är jag ganska sugen på en skänk i vitt med istället för byrån i vardagsrummet.. Men det har jag inte lyckats övertyga Micke om än..
Sen i hallen så vill jag byta ut telefonbordet till en bänk med korgar under. Skulle passa in sååå mycket bättre! hehe
Sen har jag kommit på att jag vill ha en ny tavla över sängen. Den jag köpte förut passar inte så bra in. Vill ha en avlång istället. En som det står "Dröm vackra drömmar" på. Vet dock inte vart jag ska ha den gamla då... Nått får jag komma på. Annars kanske man kan sälja den? Den är ju riktigt snygg den med.

Ja ni ser hur det håller på i mitt huvud!? Inte undra på att jag inte kan sova på nätterna!




typiskt

Nyligen hemkommen från Emma och pappa. Idag blev en ganska full dag, som jag misstänk.
Åkte till mamma imorse. Ringde om hjälp till IDT, åkte till IDT och fick hjälp. Åkte till Emma och umgicks. Åkte till pappa och visade vad vi fick att fungera. Vi satt och mixtrade med annat som inte fungerade. Och så slutade allt fungera. Typiskt.
Så nu måste jag ringa igen. Och hoppas jag får komma dit igen och få hjälp. De kommer tycka jag är tjatig och sämst. Hoppas bara de ser mig som nybörjare.

Imorgon blir det i alla fall först att fixa projektet. Sen Linda och sen filmkväll med Emma. En nice tisdag!
Not to self: Boka bussbiljett!!

full sista vecka

Måndag morgon, endast en vecka kvar på jullovet.
Jag var tidigare orolig för att vårterminen skulle komma att gå alldeles för fort. Jag är inte orolig längre. Dessa två veckor jag hitills varit ledig har kännts väldigt långa. Och vårterminen är ca 5 månader, så tror nog inte jag behöver oroa mig.


Den här sista veckan kommer nog gå fort. Har massa planerat.
Idag ska jag träffa Emma och projektet, imorgon förhoppningsvis Linda, på onsdag ska jag först jobba med projektet med pappa och sedan åka till Västerås och vara där till på torsdag. Sedan är det helg. Och sen är set ny vecka och skolan drar igång igen. Tveksam om jag hinner med allt jag vill istället...



Häromdagen tänkte jag vara duktig och plocka fram fiolen lite. Den låg dammig under sängen och oanvänd i flera månader. Så när jag plockade fram den hade alla strängar lossnat. Helt lösa. Hängandes.
Så jag fick helt enkelt åka och köpa mig en stämapparat för att fixa den! =) vilket jag tänk göra väldigt länge men aldrig blivit av. Så det var ju tur på sätt och vis.
En riktigt fräsig grej är det, som läser av vibrationerna istället för ljudet, så det gör inget om det är massa oljud runt omkring. Smart!




Nu ska jag göra mig iordning, hoppa in i duschen, åka hem till mamma och kolla på projektet och senare ner till Emma!
Ha en bra dag!



Photoshop magneter



Hittade dessa enormt coola (och lite nördiga) kylskåpsmagneterna på bloggen Lilla Gumman.
Det är magneter som är utformade som Photoshop!
Hur cool är inte det då!?
Går att köpa här.

God Fortsättning

2 januari idag. Känns som söndag, men är bara lördag. Härligt. Eller ja, har ju lov så spelar ju egentligen ingen roll vilken dag det är.
Kom hem för några timmar sedan från Linda och Daniel. Blev en helhelg där. Var inte riktigt meningen. Sorry Linda, Ni får väl våldgästa oss någongång.. ;P

Åkte i alla fall dit torsdag lunch. Åkte lite pulka ute i -15 grader, och hoppade sedan in i en härligt varm bastu! Mys
Sedan var det bara att fixa och dona innan resten av gästerna kom.
Åt jättegod mat och smällde fyrverkerier. Precis som det ska vara på nyårsafton! En riktigt rolig kväll!! När vi väl skulle gå och lägga oss var jag helt övertygad om att det blev en tidig sänggång för att vara nyår. Trodde klockan var något mellan 1 och 2. Bombsäker.
Morgonen efter sa de att klockan tydligen varit 5. Bra koll. Not. Måste ha varit roligt då!!


Dagen efter var seg. Som dagar efter brukar vara. Tv, film och pizza. Nice
Mycket längre än det kom vi inte. Varken jag eller Micke vågade oss ut och köra bil, så blev ännu en natt i Tildes säng. Men idag lyckades vi komma hem som tur va!
Mycket mer gjort får vi nog inte ändå... Soffan känns ganska bekväm faktiskt.
Imorgon får det bli nya tag!


RSS 2.0