längtar!

Måndag och back in town. Helgen i Sälen var bra, kunde varit lite bättre väder.. men så kan det va. Känns som jag varit borta längre än en helg.. Skönt att vara hemma igen i alla fall.
Skolan idag gick bra, blev klar med Flash-slutprojektet (om jag inte kommer på nått mer flashigt att lägga till), sen hjälpte Charlie mig att färga håret. Hann även med att "laga" en massakerad kudde.. Blev också Pump efter skolan, så får se hur det går att till skolan imorgon.. =P Får väl krypa fram i värsta fall...


Längtar tills imorgon nu!!! Inte till den muntliga övertalningspresentationen som man nog skulle kunna tro, nejdå. Utan till trippen till Örebro efter skolan! Då åker nämligen jag, Ingrid och Erik till storstaden för att kolla på Kent live!!! Ska bli sjukt kul!


 

Ska kolla klart på repriserna av förra tisdagens serier, så blir det sova sen så det blir imorgon fort!
Natti


Regn

Idag har det inte blivit någon åkning alls.. Regnar det inte senare så kanske jag och pappa åker ut en sväng.
I morse var det helt igen dimmigt. Såg inte många meter framför sig. Det började även regna, och har gjort fram tills nu. Nu har det mer eller mindre övergått till snö, och Erik är ute och lär Elin åka skidor.
Istället för åkning har det blivit lite shopping, har köpt ballerinas, träningsskor, örhängen och nagellack. Lite roligt måste man ju få ha när det inte går att åka skidor eller snowboard! =)
Har kollat in nybuggda Experium med, väldigt stort. Och mycket folk en dag som denna. Där finns nämligen aktiviteter som bowling och badhus.

Imorgon bär det av hemmåt igen. Så då kan det lika gärna regna mer, så all snö försvinner!

En rolig vecka som väntar med Kent konsert och påskfest!!!

Sälen

Sitter uppe i Sälen och har det riktigt bra! Har precis spelat kort, och snart är det dags för bastning.
Har åkt massa snowboard idag, har varit riktigt skönt väder med sol, dock lite dimmigt i morse, men det gick över. Eftermiddagen bjöd på prommenad, afterski och kall öl i solen. Inte helt fel!
Imorgon hoppas jag på mer sol och massa åkning!
Ha en underbar helg, för det ska jag försöka ha =)

Ingen framtida keramik expert...

Sitter och kollar på Greys, inspelat från tidigare ikväll. Funderar på att ta en kopp te... Varva ner lite =)

Idag var inte min dag på Keramiklektionen. Har gjort två fyrkatiga skålar, skulle skrapa dem jämna idag. Då lossnade alla väggar på skålen. Så nu är det bara 10 lösa bitar. Igen. Precis som jag började. Men gick lättare att skrapa i alla fall. Så får jag försöka limma nästa vecka. Hoppas på det bästa ;P

Har för övrigt börjat fått läxor helt plötsligt. Har inte haft nått alls nästan förut.. och nu är det massa! Har fått inläsning + presentations uppgift i Kommunikation, bild + text och skrivövning i Visuell Kommunikation, och slutuppgift i Flash med animation och sidbyten. Säger kanske inte så mycket.. och är inte direkt tenta-plugg. Men mycket för att vara ovan. Men man lär sig mycket. Det är alltid kul. =)


Har förövrigt fortfarande massiv träningsvärk. Måste sett ganska lustigt ut när jag och Ingrid stapplade i trapporna.. he he



Imorgon drar vi iväg till Sälen! Ska bli härligt =) Pratade med pappa förut som redan är där.. och vädret och backarna var helt ok! Gött
Note to self: Glöm ej Jägern!

Nu ska jag fixa lite te och fortsätta kolla på tv, Natti !





träning

Har hemsk träningsvärk från igår. Då vet men att man jobbat! Men der är bara på't igen, ikväll blir det både Body Balance och bandy. Härligt

Sitter och kollar gamla foton.. Oh vad långt hår jag hade! Kan inte håret växa liiite fortare?
En bild från -04.. jättelångt hår... ge mig.


Dags att byta om till träningskläder! Trevlig kväll =)

Väder


Har kollat upp vädret i Sälen inför helgen.. Ser ju inte toppen ut, men ok. Hoppas dock på lite sol, och det där regnet skippar jag hellst!
Åker på torsdag över helgen, ska bli riktigt härligt! Skulle vara underbart med sol, så man även kan sitta nedanför backen med en öl och sola! Nice


Har förövrigt gått över 1000-inlägg! Whoho! (eller är det dags att lägga av då..? =P)


Tilde


Idag fyller den här sötungen 5 år!
Har varit på födelsedagsfika idag, trevligt!

Mellan skolan och kalaset åkte jag iväg med Ingrid på pump, har inte varit på det på ett år tror jag. Grymt jobbigt, benen skakade när jag skulle gå därifrån =P Får se när träningsvärken kommer... Har väl blivit lite starkare kanske i alla fall..?


Helg i Karlstad

Nyligen hemkommen efter en helg i Karlstad. Har varit och hälsat på Robin och Stina. En mycket trevlig helg med lite shopping, god mat, dricka och biljard! Kan väl inte påstå att jag var någon mästare på biljard... kan kanske vara tequilans fel? Men roligt var det i alla fall! Fick träffa deras katt med, Napoleon,  jättesöt och mysig =) Verkar som alla skaffar djur... vad ska jag skaffa mig? En guldfisk kanske? Ungefär vad jag orkar med...=P

Blev en slapp-söndag i soffan hos R & S, tills vi kände att vi kunde köra hem. Då blev det snabb besök hos Granlunds med fika först, och sen till pappa på mer fika.
Nu blir det soffläge igen framför nån film... lagom jobbigt en söndagkväll!

Hundbebis

Har hälsat på det sötaste man kan tänka sig idag!!

Lite småkär blev jag allt... =)


Crossing the Rubicon

Crossing the rubicon

En utstickande låt, från The Sounds annars mer rockiga album.
Men så underbar...

 


Mango

Visade igår kläder från spanska Mangos kollektion, och nu fick jag precis ett mail om att Nelly.com börjar sälja kläder från Mango! Det gillas skarp, gillar mycket av deras kläder. Så får nog kolla in på Nelly om det kan finnas något kul.. =)



militärt mode



Mangos vårkollektion innehåller, bland mycket annat snyggt också, en del militär- inspirerade kläder. Grönt och beigchte (eller hur det stavas?) och mönstrat, gillar det!

Canon mugg



Är det inte den häftigaste muggen ni sett?? Det är Canon som skapat en kaffemugg som ser ut som objektivet Canon L-optik 70-200mm. Tyvärr finns de bara att få tag på i Canada...

Stieg Larsson maraton & mustasch

I fredags var det som sagt Kärlek på schemat. En föreläsare pratade om relationer, kärlek, förhållanden och allt där omkring. Väldigt duktig och intressant att lyssna på. På eftermiddagen hölls seminarier kring olika ämnen man fick välja på. En kul och annorlunda dag.

På kvällen var det fest inplanerat. Gick iväg till Kajsa där det var förfest! Där laddades det upp med musik och bål! Mycket skoj =) Sen knallades det ner till Wickan och Mustasch. Mycket folk, hög musik, röj. Nice! En riktigt bra kväll!


Början på lördagen spenderades sovandes. Tror jag sov till två... nästan rekord? Men då mådde jag hyffsat ok med, så kanske är det som ät botet mot bakfylla? Sova halva dagen?
När jag väl vaknat till och frächat upp mig blev det ut på prommenad med Emma och Ingrid för att få lite luft. Och hämta filmer hos mamma o pappa. Nämligen Stieg Larsson maraton inplanerat!!
Kvällen bjöd på melodifestival, pizza och Stieg Larsson filmerna 1, 2 och 3! En hel del tv... och på slutet var det svårt att hålla ögonen öppna. Men tror sista filmen var ganska ok. Inte lika bra som ettan, men hyffsat bra. Lite seg på sina ställen, vilket gjorde det svårt att hålla sig vaken 2 på natten...
Men nu har jag i alla fall sett alla filmerna! Äntligen!

Söndagen har varit väldigt söndagig = seg. Blev i alla fall besök hos Micke och Carro... Annars har inget spännande hänt.
Nu blir det att ta nya tag till en ny vecka! =)



Kent

Kent

Conventum Arena, Örebro

30 mars

=D



Utgång



Fredag och helg! Idag i skolan är det temadag: Kärlek. Är föreläsningar och seminarium hela dagen. Ska bli kul med lite annat än vanliga lektioner.
Sen ikväll blir det Wickan och Mustasch!! Förfest hos Kajsa! Ska bli riktigt roligt, hoppas på en del röj. =)

Nu ska jag göra mig redo för en prommenad mot skolan. Ska få sällskap av Madde dit med, yey!
Ha en bra dag!

Highheels

 

Paketet från Nelly kom äntligen igår! Och i paketet låg skor! De passade perfekt, och var ännu snyggare än jag vågat hoppas! Oh, nu tycker jag snön ska försvinna så jag kan använda dem!!


Eclipse




Can't wait!

<3



5 år

keep on walking


I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I never stopped believing
I know what I should do, just let the light guide me through

...

En favorit på lördag. Pepp-låt!


Inte bara en väska

Jag tror jag är kär.


Shoeaholic

Har för mig jag tidigare bloggat om att vi hittat Kenzas skokollektion på Kängan i Karlskoga. Mycket snygga skor!
Tyvärr så var de inte gjorda för min smala platta fot...

Kenzas kollektion

 

Ingrid tipsade även om en internetbutik som säljer väldigt mycket snygga skor: have2have.se


Vi har förövrigt beställt skor förra veckan från Nelly.com. Har gått en vecka och väntat på paket.. men inget har kommit än.. Har de inte kommit imorgon får jag nog ringa och kolla med posten om de tappat bort dem!

Skor är nog något som man aldrig kan få för mycket av... Finns alltid tillfällen för alla skor. Snygga upp en outfit, eller klä ner. Skulle vilja ha en stor garderob för bara skor... Drömma går ju....

 

Typ denna skulle duga:


Spännande snö

Först måste jag säga att jag älskar TV-tisdagar. Desperate HW - Cougra town - Christine!
Inte helt fel.

Dagen har varit "spännande" på flera vis. Började när jag och tjejerna drog in till stan för att inhandla biljetter till Mustasch på fredag. Då blev jag för första gången stoppad i en poliskontroll! (har haft körkort sedan -05.. så det var väl på tiden..) Kan väl säga att jag blev lite smårädd när jag såg de gula västarna..  Men det var bara blåskontroll så det gick ju bra =)

Sen följde jag med Micke till frisören. Han hade jättelång hår och såg ut som en svamp. Och han såg bättre ut då än nu när han klippt sig. Elin får ordna upp det hela om två veckor. Tills dess får han gå runt i mössa.

När vi skulle hem kom vi inte in i carporten. Snön på taket hade rasat ner framför öppningen.
Så vi fick åka hem till mamma o pappa och låna en snöskyffel...



Men vi hade inget i jämförelse med denna granne...
Tror han kommer ha det svårt att ta sig in på sin plats.. ;P hehe




Påtal om snö har Emma c/o byggt en mycket tjusig snögrotta!



Nu är det natten =) Sleep well!

Kent covers

Har nyligen upptäckt en ny bra sångerska. Carolina Wallin Perez.
Hon sjunger Kent covers, och gör dem på sitt eget vis. Hon har en väldigt vacker röst, och jag vill bara höra mer och mer!
Och gissa vad!? Hon kommer till Pip!

Utan dina andetag (live):



Pärlor:



Länk till Spotify
Carolina Wallin Pérez – Pärlor Och Svin

Nokia n97 mini


Jag har hittat mobilen jag vill ha. Nokia N97 Mini.
Den har allt jag vill ha! Den har en bra kamera; 5 mpx, autofokus, blixt, 14x optisk zoom.
Den har inte enbart touchscreen, utan även tangentbord.
Den är enkel att surfa på och har wifi.
Liten och smidig.

Vill ha..
När jag förnyar abonemanget.. då!

Vår i luften

Solen skiner, termometern på balkongen visar 25 grader(!?), snön droppar av från taken... Börjar likna vår! Och jag gillar de! Underbart väder.
Tyvärr är jag super-mega-förkyld. Så att ta en lång härlig prommenad är inte vad min näsa skulle gilla just nu. Men är det lika fint väder imorgon så tror jag att jag ska trotsa förkylningen och gå till skolan. Lite frisk luft har ju ingen dött av. Känns inte så kul att sätta sig i en bil när det är jättefint väder ute.



Helgen gick väldigt fort. I fredags var vi hos kusin Martin som fyllde 17 år. Trevligt!
Lördag var det rep inför söndagsens konsert, och på kvällen kom Linn som sov över hos oss! Det blev en mysig kväll med tacos, massa godis och popcorn, melodifestival och film.
Söndagen fick Micke och Linn klara sig själva, och jag repade hela dagen, och kl 15 var det konsert. En musiksaga för barn. Kom en hel del barn, och de verkade nöjda. Lite lång föreställning kanske... för i slutet började det krypa i benen på publiken. Inte så konstigt när medelåldern låg på 7 år kanske...
Konserten gick bra i alla fall. Jag var utklädd katt för er som missat det ;P Vilket Linn och Micke hade väldigt roligt åt..

Skoldagen idag gick också ganska fort. Fick inte så mycket vettigt gjort. Blev klar med Flash upgifterna och gick på en gästföreläsning av Åse Fougner, som bl a har gjort dokumentärern Barnmorskorna som visades på SVT. Intressant. Får se vad morgondagen erbjuder.. =)

Hurtful


...
You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful
...
Erik Hassle
Han kan

Scenografi

Idag har varit en megalång dag i skolan. Började nio på morgonen med flash. Och kom hem nio på kvällen.
Visuella kommunikationen var som sagt uppflyttat eftersom scenografen Kristin Keffel skulle hålla gästföreläsning. 16-18 höll hon lektion med klassen, mixat föreläsning med eget praktiskt inslag. Sen kl 19 höll hon en till föreläsning för allmänheten där hon gick in mer på yrket. Väldigt intressant!
En lärorik dag =)

Imorgon blir det en sväng till Örebro med tjejerna. Igen. Har varit där tre helger i rad nu med denna. Första två med Carro. Så imorgon ska jag endast leta efter en väska. Inget annat får köpas. Förutom mat då..

I helgen kommer Linn hit med! Och ska sova över! Mysigt värre!! Ska försöka planera in god mat, godis och lite film-mys! Sist hon sov över va Tilde med också.. och fick lite hemlängtan. Blir lättare nu med bara Linn, hon är så pass stor att hon klarar sig =)



Lägga mig hyffsat i tid ikväll kanske?


Sent.

 

Det är sent. Ska snart sova. Lite småsugen på sushi. Den maten är beroendeframkallande...

Har ju inte visat sushin jag och Linda gjorde för några veckor sedan väl? Här är den i alla fall.. Visst ser det gott ut!? Tycker vi lyckades ganska bra!

Ska försöka få lite bilder från sushikvällen på lovet med av Erik!

 

Nu blir det nog natten...


hemmabio



Pratade ju tidigare om att jag ville köpa datahögtalare. Pappa kom med en mycket mer briljant idé: hemmabio.
Köpa ett hemmabiosystem. Sen köpa till bluetooth sändare/mottagare och koppla mellan hemmabion och datorn. Då är hemmabio, stereo och datahögtalare i samma system. Perfekt! Allt samlat på samma ställe + bättre ljud.
Så får nog bli det istället =)

Cougar Town



Denna vecka drar alla tv-serier i gång igen! I går var det Boston Tea Party, idag Desperate Housewives, imorgon Greys Anatomy.. osv.
Idag hade även nya serien Cougar Town premiär. Och jag älskar den!


Imorgon blir en heldag i skolan. Vanliga lektioner först. Sen är Visuell kommunikation uppskjuten till fyra. Och så föreläsning jag är sugen på vid sju. Lång dag.. Men det jämnar ut sig då Livsåskådningen är inställd på torsdag, och tjejerna drar in till Örebro istället =)

vardagslyx

Sitter i favorit fotöljen med en varm kopp te och skorpor och rån med marmelad, och bara är. Skön musik i lurarna och bara luta sig tillbaka. Det är vardagslyx. Måndagkvällar är heliga för mig. Måste få sätta mig med mitt te och bara varva ner för mig själv. Läsa bloggar/tidningar/tv/musik... i min takt.


Har nyss kommit hem från Bregårn' och rep inför helgens konsert. Känns ganska bra. Det mesta sitter, inte allt, men så är det. Har hämtat ut snyggaste scenkläderna med ;P hehe


Idag var det tillbaks till skolan igen efter lovet. Roligt att träffa alla igen =) Började med Flash idag, verkar lite klurigt.. Men man kan nog göra massa häftiga saker i det.



Upptäckte just att Boston Tea Party just började! Kan det blir bättre? =)


Förvaring

Det finns en "förvarings- serie" som jag verkligen fastnat för. Enkla vita trälådor med text på. Finns i massa olika utföranden; bullar, servetter, te, bröd, knäckebröd, öl, vin, snaps... Ja de mesta. Älskar dem!






Malin Åkerman



Malin Åkerman är Sisters ansikte utåt våren 2010, gillar de! Hon är jättefin och en naturlig skönhet. Och en väldigt duktig skådespelare. Älskade henne i The heartbreak kid, och vill se mer av henne.
Längtar tills jeansjackan och conversen kan åka på när jag ser hennes bilder!

RSS 2.0