Göteborg!!

Helgen i Göteborg var jättebra! Kl 7.50 hoppade vi på tåget i laxå mot Gtb. När vi kom fram var det shopping för oss tjejer som väntade, killarna var snälla och gick till hotellet för att lämna väskorna. Frammåt eftermiddagen möttes vi samman igen, åt lite glass och softade i en liten park.

Sedan gick vi mot hotellet för att göra oss redo inför kvällens VM i Speedway. Blev lite fördrink på rummet och sedan jättegod 4- rätters på en kinesisk restaurang. Efter det var började klockan närma sig sju och vi begav oss till Ullevi.Racett drog igång, och det gick riktigt bra för de svenska åkarna. Speciellt Antonio Lindbäck som just kommit tillbaka efter avstängning. Till semifinal kom tre svenskar, som alla möttes i samma heat. En av dem krachade och av de två kvar gick en vidare till final: Lindbäck.
Tyvärr vann han inte finalen, utan fick nöja sig med en bronsplats, vilket inte är fy skam det heller! Vann gjorde Emil från Ryssland som bara är 19 år gammal! Han var riktigt duktig och körde bra hela tävlingen.
Det var spännande genom alla heaten och väldigt kul att se på plats, mycket bättre live än på tv!
Efter finalen avslutades kvällen med ett maffigt fyverkeri!

Söndagen började med en god hotellfrukost. Sedan prommenerade vi ner mot hamnen längst avenyn. Vid hamnen hittade killarna + Elin ett militärskepp och ubåt som de utforskade, medan jag och mamma gick bort till Nordstan för lite sista shopping.

Efter någon timme möttes vi igen, åt lite mat och sedan var det dags för hemfärd mot Laxå.
Hemvägen åkte vi första klass, riktigt nice stolar med bord emellan. Men var sjukt varmt.

Hela helgen var det kanon väder, kändes inte som Sverige!! Kunde inte ha varit bättre.
Tack mamma och pappa för en jättebra och rolig helg! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0