Solen har hittat tillbaka!

Äntligen har solen hittat tillbaka till Karlskoga. Den har varit försvunnen nu ett tag, så nu är det härligt att den är tillbaka! Hoppas den stannar.
Var extra tidigt uppe i morse för att vara en lördag morgon, anledningen var en sväng till Secound hand. Drog med mig Ingrid, Emma och Charlie, alltid trevligare med lite sällskap! Var fullt med folk, och hittade ett fint silverfat och en glasskål. (i glas, inte till glass - om man inte vill förtstoss...)
Blev även en sväng till stan, kollade runt lite och tog en fika på Smakbiten där vi även fick sällskap av Kajsa c/o. Mycket trevigt! Var så varmt så vi kunde sitta ute med, det gillas!

Gårdagen i Kristinehamn blev trevlig. Åt god mat på en restaurang och efter det bowling. Hemma i stan igen blev det vin uppe hos Malin, och Micke fick naglarna fixade, som han hade råkat lova Malin på fyllan. Så där försvann väl hans vuxenpoäng direkt ;P Trevlig kväll i alla fall!

Får se vad denna lördagkväll bjuder på... Något lugnt hoppas jag, inte vidare sugen på att festa i alla fall... Det visar sig väl. Har i alla fall fått ätit sushi! Och det var Micke idé (!?) Nam nam =)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Örebro på lördag kanske??

2010-05-16 @ 19:07:46
Postat av: Sara

På lördag är jag i Ullared, så det går ju inte... =(

2010-05-17 @ 22:22:10
URL: http://saraliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0