Automat

Äntligen kom jag iväg på ett Zumba pass! Har inte varit på Zumba sedan Thailand.. Har varit så fullt på Davids, folk har blivit zumba-tokiga tydligen.
Får se om det släpper lite.. står dock som reserv de närmsta veckorna.

Körde gammel-bilen dit. Och vad van man blir med automatväxel! Flera gånger glömde jag nästan bort att koppla! Får verkligen tänka till.


Helgen har varit bra! I fredags var vi några stycken på jobbet som åkte till Södra vattentornet på afterwork. Plockmat, undethållning och alkoholfri öl. Och väldigt trevligt sällskap såklart!


I lördags var det min och Lindas tur att stå för trerätters middag. Middagens tema denna gång var Hälsa.

Förrätt: Äggmuffins med choritzo och soltorkade tomater.
Huvudrätt: Lax i hummersås med pressad potatis och broccolimos.
Efterrätt: Choklad mousse med marinerade hallon.

Allt var väldigt gott! Kommer nog att göras om :)
Blev även lite extra middagsgäster, Micke, Carro och Wilma var också med. Så blev det såklart Melodifestivalen. Kvällen fortsatte sedan i musikens tecken och vi hade tävling i dansspel på Wii.
Gissa vem som vann ;)



På söndagen hade Linn simtävling, så den följde vi med och kollade på! Första gången vi var med. Och vad duktig hon är! Hon kom hem med en fin pokal, och tog guldtid på fjäril och rygg, och silver i bröstsimm. Nya Alshammar!



Någon mer än vi som kollar på Tretti dagar i solen? Får lätt ångest av det... Det går ju inte bra för nån av dom.. Får nog sluta kolla.


Nu natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0