Brödrostradio

En brödrost med radio. Eller en radio med brödrost.
Hur smart är inte det då att slå ihop två prylar i en!?
Den är från OBH NOrdica, och visst är den snygg med?

Sista veckan som student

Idag börjar min sista vecka som student. Min sista måndag. Nästa måndag åker jag in till Örebro till nya jobbet. Läskigt, och spännande! Jag har pluggat oavbrutet i sjutton år, så det blir lite av en omställning.

Anyway, vädret är underbart! Solen skiner, det är 15 grader i skuggan, och klockan är bara halv åtta. Så hoppas på uppåt tjugo grader mitt på dan!?
Nu sista veckan är det fullt ös på skolan. Idag ska vi lämna in projektet till opponering, och det betyder även att vi får någons annans projekt att gå igenom. Och sedan ska det sista ändras på projektet efter nya förslag av opponenter.
Ska även fixa gestaltningen till anslutningsmiddagen helt klart. På torsdag har vi avslutningsfest på skolan, med middag och underhållninig. Och min klass har so sagt fått uppdrag att göra iordning matsalen. Vi  har tryckt massa dukar, gjort mobiler och annan dekoration. Så allt det ska göras klart och sättas iordning!


Mitt, Ingrids och Johannes tema är Marint, så har tryckt massa ränder, stjärnor, ankare, livbojar...
De blev riktigt snygga om jag får säga det själv! =)

Nu ska jag göra mig iordning !




Rädslan



Har fastnat lite i Andreas Grega för stunden.
Aldrig riktigt lyssnat på honom förut, men det är ju ganska bra...

Stilero



Hittade en webshop via en tidningsannons: Stilero.se.
De har riktigt mycket snygga inredningsdetaljer, som t ex krukor, skyltar, väggord, gardiner m.m.
Gillar ni den vita shabby chic / lantliga stilen så kolla in den här shoppen!


Fest!

Gårdagen var superkul!
Cathrine har fyllt 30 år och hon och Pär har gift sig, så då blev det fest! Det bjöds på väldigt god mat och vin, utmaningar och lagspel. Frammåt morgonkvisten blev övervåningen dansgolv, och kom inte hem förens halv fem på morgonen.. Det betyder bara en sak; en lyckad kväll!!

Och idag mår jag konstigt nog helt bra! Även fast det blev en hel del rödvin. Kanon!
Ska upp till Mickes mamma om en stund och fira morsdag. Min egen mamma jobbar, men var där i fredags och fick tårta! 


♥Grattis till mamma på Mors-dag!♥

Cafékväll

Igår var det terminens sista Cafékväll. Ungefär en gång i månaden anordnas en cafékväll på skolan, och det är de olika klasserna som tar hand om varsin kväll. Denna sista gång var det min klass (webb) och videoklassen som anordnade cafét. Det blev filmvisning av videoeleverna, glass, tipsprommenad med photoshoppade lärare, Guitar Hero tävling och Lips tävling. Hade även fixad fram fin fina priser i form av badminton-set, fotboll och vattenpistol!!  En lyckad och rolig kväll!

Hoppas att Lotta som alltid är så duktig på att foto lägger upp lite bilder snart jag kan sno ;P




Ett exempel på en tipsprommenadfråga.
Detta är min klassföreståndare, och han vi har i alla webb-ämnen.
Han är inte så elak som han ser ut.. hehe ;D


No one sleeps when I'm awake

Fredag. Helg. Endast en vecka kvar som student. Känns lite konstigt. Eller mycket konstigt. Slutprojektet är så gott som färdigt. Ska lämnas in för opponering på måndag. Ligger på min domän för tillfället ifall någon är nyfiken: saralarssons.se. Kom gärna med kommentarer, all kritik är bra =) Så är egentligen bara att byta domän och ändra cms:et när jag får tillgång till den rätta domänen kvar.



Ikväll blir det "avslutnigs-grillfest" med folk från skolan! Sista helgen innan avslutningen. Planen är att grilla, ta en öl och ha supertrevligt! Vädret verkar vara på vår sida med, så det kommer nog bli kanon!
Och nästa helg bär det av på camping med gänget på "klassresa" ♥
Kommer sakna dom...

Imorgon kommer nog också bli kanon! Är nämligen bjudna på kombinerad bröllop - 30 årsfest till Cathrine och Pär! Ska bli riktigt roligt! Ska bara lösa det återkommande problemet om vad jag ska ha på mig....
Kommer bli en riktigt bra helg känner jag på mig!




Herregud! Vad har vi gjort...!? =D haha



Trassel



Den här fina högen hittade jag i en låda. Fattar inte att sladdar kan trassla ihop sig av att bara ligga stilla.
Vet inte ens vad alla sladdar går till... Kanon.
De som säljer sladdar borde märka dom vad de går till. En bra affärsidé! Någon kan väl fixa det!?

Sveriges fulaste skål?

Idag hade vi sista keramiklektionen. Glaserade mina skyltar, så får se om några dagar hur det blir. Lite tråkigt, keramiken har varit rolig. Även fast det kanske inte riktigt varit min grej. Några grejer har väl blivit ok. Men vissa sjukt fula och misslyckade.

Som den här blåa "skålen". Det skulle bli en kopp. Men den tappade örat, så fick bli en skål. Och eftersom den blev ful i formen tänkte jag att jag målar den coolt så märker ingen att den är ojämn. Men oxid-målningen och glaceringen blev också ful. Så den blev helt enkelt ganska megaful. Ser ut som en femåring har gjort den.

Men den funkade att ha godis i. 






gräsänka

Sitter här ensam hemma i lägenheten. Tyst, trist, saknig. Men i alla fall lugnt.
Micke har åkt till Borås för att jobba, kommer tillbaka på torsdag kväll. Ska ligga ute på jobb i 4 veckor nu... Men så har det varit förr med, så det ska nog gå bra.
 
Har fixat en kopp te för att varva ner lite innan natten, behövligt. Har nämligen både tränat Body Pump och Fotboll/Vollyboll idag. Totalt tre timmars träning, det ni! ;D Riktigt roligt i alla fall! Länge sedan jag spelade fotboll, men lite satt kvar i alla fall. Vollyboll har dock aldrig varit min grej. Och nu har jag blåa bulor på armarna, och det göront bara jag rör dom. Misstänker att det kommer se ännu värre ut imorgon. Har jag tur lägger det sig under natten, annars kommer jag väl se misshandlad ut ;P



Har inte berättat om Ullareds - tjejtrippen!
Jag, mamma, faster Karin, kusin Cissi och Ann drog iväg neråt i fredags morse. Bodde i en jättesöt liten stuga som var alldeles lagom! Shoppade såklart, hittade massa bra saker. Och var inte allt för mycket folk heller så det blev olidligt. Så det var bra!

Jag har förresten världens bästaste mamma & pappa! Bara så ni vet ♥

Nu ska jag sova, klockan är 00.00, så får önska mig något först med!
God natt!

emergency

Lite bilder från showen Emergency!


Hela Emergency-Crew


Dansare


Jag på catwalken


Emma catwalkar


Fantastiska Emma som anordnade hela showen


Jag striking a pose


Dans


Jag & Emmsan


Erica och Ida i snygga guldiga outfits


Emma!


hehe ^^


Stora frisyrer va de...

Sjukt rolig kväll och en fantastisk show! 
Lånat en del av bilderna. Tack! 


Dålig bloggning..

Oj, såg att det var hela FEM dagar sedan jag bloggade. Illa illa. Men bättring ska det bli.
Hinner inte skriva ihop något fint och tjusigt nu, men lovar att det kommer.
Då ska jag berätta om min tjej-helg i Ullared och den fantastiska showen Emergency!

Missa inte ;D

Nu ska jag iväg och äta pizza by Granlunds.

emergency

 

Emma G-berg som läser fritidsledarutbildningen på skolan har som slutprojekt att anordna en Modeshow med dans. Den kommer att vara på torsdag kl 20.00 i Kga Folkhögskolas idrottshall, och det är fri entré.

 

Tycker alla som gillar dans och mode borde komma och kolla! Ganska övertygad om att det kommer bli en grymt cool kväll! Roliga danser, häftig show och riktigt grymma och speciella kläder.

 

Jag ska vara med i tre nummer. Både ren catwalk och mer "dansshow". (Ska inte dansa, så var inte rädda ;P)

Hade rep idag, gick riktigt bra.  Har också på onsdag på oss att repa. Provade även ut våra olika outfits, ska inte avslöja innan hur de ser ut, men riktigt häftiga. Inte vanligt mode här inte!

 

Så är ni sugna så är det bara att dyka upp och kolla på torsdag! =)

 


Solen har hittat tillbaka!

Äntligen har solen hittat tillbaka till Karlskoga. Den har varit försvunnen nu ett tag, så nu är det härligt att den är tillbaka! Hoppas den stannar.
Var extra tidigt uppe i morse för att vara en lördag morgon, anledningen var en sväng till Secound hand. Drog med mig Ingrid, Emma och Charlie, alltid trevligare med lite sällskap! Var fullt med folk, och hittade ett fint silverfat och en glasskål. (i glas, inte till glass - om man inte vill förtstoss...)
Blev även en sväng till stan, kollade runt lite och tog en fika på Smakbiten där vi även fick sällskap av Kajsa c/o. Mycket trevigt! Var så varmt så vi kunde sitta ute med, det gillas!

Gårdagen i Kristinehamn blev trevlig. Åt god mat på en restaurang och efter det bowling. Hemma i stan igen blev det vin uppe hos Malin, och Micke fick naglarna fixade, som han hade råkat lova Malin på fyllan. Så där försvann väl hans vuxenpoäng direkt ;P Trevlig kväll i alla fall!

Får se vad denna lördagkväll bjuder på... Något lugnt hoppas jag, inte vidare sugen på att festa i alla fall... Det visar sig väl. Har i alla fall fått ätit sushi! Och det var Micke idé (!?) Nam nam =)

Vuxenpoäng

Idag har jag samlat på mig massvis med vuxenpoäng!
Dagen började med att jag lunchade med Mia och Jenny på Strandkanten, väldigt trevligt! Kändes ganska vuxet att sitta och luncha bland massa affärs människor...

När vi lunchat klart hämtade jag upp Micke för att göra ett besök på banken. Kollade upp hur mycket vi kan få i lån vid ett eventuellt husköp. Mycket vuxenpoäng där!
Sedan drog jag med honom i diverse heminredningsaffärer och drömde mig bort om hur jag skulle vilja inreda ett helt hus... Lite mer poäng väl? Blev även en sväng till Bergslagscenter för att köpa blomjord och plantor, och det är väl också värt endel poäng!? Ännu mer poäng ramlade in när vi hoppade in på Greeks för att kolla in snygga kylar och frysar. (ok, anledningen var kanske främst hemmabiosystem, men det slutade med att vi gick runt och drog i frysdörrar istället)
Ganska många vuxenpoäng på en dag väl!? Inte illa.

Och ikväll ska vi till Kristinehamn med Johan och Malin, för att bowla och äta mat. Ska bli väldigt trevligt! Och det drar ju inte direkt ner poängen att vi har bokat bord på restaurang!

Jag kanske växer upp någon gång jag med =)
Ha en trevlig kväll, för det ska jag ha!

Långhelg

(Bild från Kajsa)

Mitt inne i en långhelg. Sista lite längre ledigheten på länge.. Vad jag vet nu i alla fall. Får se om man blir ledig något i sommar.

Bara tre veckor kvar i skolan nu, paniken växer! Är lite rädd för att börja jobba. (Okej då, ganska mycket..) Nytt ställe, nya människor, nya uppgifter. Allt nytt!

 

Men som min kloka mamma sa idag: Du var rädd när du började gymnasiet, du var rädd när du började högskolan, du var rädd när du började på folkhögskolan... Och det har väl gått bra!?

 

Och ja, allt gick ju bra. Så det ska nog det här med gå....

 

I onsdags var det som en fredag, så på kvällen var det festligheter hemma hos Kajsa. Mycket trevligt! Blev även en prommenad ner till Red Brick i regnet. Man var inte direkt fin i håret när man kom fram ;P men det sänkte inte det goda humöret! Blev en riktigt nice kväll =)

I fredags fick jag straffet för mina synder, och hade den värsta huvudvärken på väldigt länge. Kunde knappt röra mig för hela huvudet kändes som det skulle sprängas. Men så går det när man dricker både öl, vin och drink. Inte bra att blanda, och varannan vatten! Att man aldrig lär sig!?

Nu får det bli lugnt resten av helgen.


Watch out? Jag tror det är någon med klockan...

Vann nyss en aktion på Tradera av denna tjusiga klocka! Har funderat länge på en vit plastklocka, och av en slump hittade jag den på tradera idag när jag kollade efter digitalklockor.
Jag var enda budgivaren, så blev ingen priskamp heller =)




Annars har jag hittat en annan klocka med som jag inte skulle säga nej till...
Ruggigt snygg digitalklocka. Lite små nördig, men det får man vara om man är systemvetare tycker jag!


Design laptop




HP har kommit med en ny mini- laptop som är designad av modedesignern Vivienne Tam. Den är utsmyckad med fjärilar och har en guldig färg. Den är inspirared av den kinesiska kärlekshistorien "Butterfly lovers". Riktigt snygg!
Den är på 10,1", liten och smidig alltså för att ha med sig överallt, och blogga t ex! Har till och med kallats för den nya digitala handväskan.

- Ett måste för fashionistas i farten. Roa dig, arbeta, koppla upp dig – med stil.

Du kan läsa mer om denna snygging här.

Camela Leierth


På Kent konserten nu i våras var det en jätteduktig tjej som var förband, som spelade väldigt fina låtar. Hörde aldrig namnet på henne, men googlade runt lite nu och hittade henne!

Camela Leierth

Hon har en låt på Spotify som ni hittar här.

tjejkväll

Gårdagen var kanon! (Förutom att min hals begränsade min röst en del..)
Emma och Ida dök förbi runt sjutiden, gjorde iordning jättegod tacos och drack Black tower, riktigt gott! Blev en riktig tjejig-kväll med vin, massa snack och musik! Nice


Dagen hitills har varit seg, som vanligt på söndagar. Har i alla fall tagit mig in i duschen och städat upp efter gårdagen. Men nu har jag hamnat i fotöljen med datorn i knät och en hel rad med Gossip Girl avsnitt att avnjuta! Låter som en alldeles perfekt söndag tycker jag. Ska nog även fixa lite mini-spa med ansiktsmask och fixa naglarna. Kanske ska dra till med ett fotbad med?
Sen tror jag det ryktades om pizza... det var länge sedan.
Förövrigt så har jag nästintill tappat rösten helt idag. Låter mer som väsningar. Och när jag väl lyckas få fram ljud låter det lite som om jag är i målbrottet. Hoppas det släpper tills skolan imorgon...


Nu ska jag slänga mig in i intrigerna på Upper East Side, New York igen!


Sara:
Tack =)
Jo jag tycker den fungerar fint! Kameran är bra och tar fina bilder både med och utan blixt.
Använder dock inte tangentbordet så mycket som jag trodde, skriver sms på skärmen ändå. Men till surf är det bra med tangentbordet. Bra att man kan koppla upp sig på trådlösa nät också.
Toughscreenen fungerar bra, möjligen lite seg att reagera ibland om man inte är bestämmd, men helt klart godkänd!
Och så är den ju väldigt snygg med =)

Söta ringar

Måste visa några super söta ringer som finns på Cocoo.se!
Det är ringar i form av muffins, tårtbit och en tekopp med bling bling på, hur sött som helst!



Fantastisk show

Igår kväll var jag i Valsverket och kollade på Mia Skäringers show Dyng kåt och hur helig som helst. Började med buffé innan showen. Blev lite besiken på maten, den var god, men allt var kallt. Kunde varit gott med något varmt med.. Men de gjorde inget i det stora hela, för showen var helt fantastiskt bra!
Hon blandade humor och allvar på ett otroligt sätt.. Ibland visste man inte om man skulle skratta eller gråta.
En show som alla borde se! Något av det roligaste jag sett!

 

Ikväll blir det tjejkväll, Micke och grabbarna är i Örebro på Metallsvenskan, så då har jag lägenheten för mig själv! Det blir vin och taco-mys! Inte helt fel =)

 

Var på stan tidigare idag. Var vårmarknad och fullt med folk. Köpte mig en byxdress(!) på HM för presentkortet jag fick när jag fyllde. Den var jättesöt, så jag hoppas jag kommer våga använda den i sommar!

Nu ska jag försöka bota min huvudverk och halsont innan tjejerna kommer!

Ha en jättebra lördag alla ♥


tränings sjuk

Igår var jag alldeles jätteduktig! Var nämligen och tränade i hela två timmar. Först en timmes Body Pump och direkt efter det en timmes Body Balance. Gissa om jag var trött när jag kom hem!?
Men det känndes väldigt skönt och hurtigt när det var gjort.

Idag känns det dock mindre bra. Kanske inte ska träna stenhårt när man har ont i halsen och börjar bli förkyld? För nu när jag vaknade var förkylningen riktigt hemsk. Näsan är heltäppt, halsont och hela kroppen känns mörbultad. Och jag får verkligen inte bli sjuk tills imorgon! Har projektmöte på morgonen, och sen massage-tid på eftermiddagen. Plus att det är Brännbollskväll på skolan på kvällen. Och har body balance och innebandy inplanerat med. Tror nog jag får stryka träningspassen om jag ska försäka friskna till...


Idag är det Keramik igen. Ska bli kul och se hur min tekopp (som tappade örat och blev en skål) blev när jag målade på den med oxider. Hittade även en skål jag drejat förra gången som jag glömt bort ;P Så den ska glaceras i någon tjusig färg med =)
I eftermiddag ska vi få prova på screentryck på Visuella kommunikationen. Vår klass har fått i uppdrag att gestalta avslutningsmiddagen, dvs pynta och inreda matsalen. Vi ska då trycka egna dukar med screentryck i temat Sommarminne. Ska bli roligt faktiskt... Bara jag kan komma på nått bra tills i eftermiddag. Funderar antingen på Sommarkväll eller Marint-kust tema. Får se vad man kan hitta på.

Nu ska jag fixa till mig lite och sedan ta en promenad ner till skolan.
Ha en bra dag!

30 secounds to mars

De mest spelade just nu på min Spotify.

Sjukt bra.

Lyssna här.

Ni måste. Får inte missas.

 

 


boxning

Sitter och laddar inför en timmas boxningspass med Ingrid nu snart, ska bli riktigt roligt! Peppad till tusen. var länge sedan jag var iväg på det nu...
Massa träning inplanerad i veckan; boxning, pump, body balance och bandy. Får ligga i nu inför Beach 2010 ;D


Har kollat in nya Spotify med, verkar riktigt bra! Gillar funktionen att man kan lägga in egan låtar från datorn.. Speciellt bra om man är musiker själv och vill dela med sig av sin musik. En annan bra funktion tycker jag är att man kan se sina vänners spelningslistor! Roligt och enkelt sätt att hitta ny musik på. =)



Nu ska jag åka iväg och slå ur mig alla mina undantryckta aggressioner! ;P


avatar

Gårdagen var alldeles lagom hos Granlunds. Grillade och åt jättegod mat. Eldade en brasa. Spelade lite spel. Drack lite öl. Ja, en väldigt trevlig kväll helt enkelt!

Den här söndagen har också varit bra, härligt väder, så cyklade ner till Emma och Ingrid en sväng som bjöd på jordgubbspaj och satt ute och solade.
Sedan blev det en kväll hos Micke och Carro, kollade på Avatar. Lika bra andra gången! De hade köpt den på Blue Ray, så var jättebra kvalitet vilket gör filmen ännu bättre och snyggare. Måste vara en av de bästa filmerna enligt mig! Den har både handlingen med kärlek och spänning, och det övernaturliga fantasy-aktiga. Måste nog köpa den jag med =)

Imorgon är det skolvecka igen. Känner mig lite smått stressad med att bli klar med allt.. Är bara fem veckor kvar tills skolan slutar. Och sista veckan ska ju allt vara klart. Så blir bara fyra veckor kvar att jobba... =S Hur ska jag hinna!? Både sluprojekt + portfolio kvar. Plus båtprojekt. Som visserligen inte behöver vara klart då, men kan ju vara bra att ha de mesta fiaxt tills jag börjar jobba på ett nytt jobb med massa nya saker att lära sig. Som jag på tal om det är väldigt nervös över... vilket inte minskar stressen.
Ska bli skönt och välbehövt med en dryg timmes massage på torsdag. Och massa träningspass inplanerade med, skönt!
Nu är det läggdags för att ladda upp inför en ny vecka!


Bara för att...

...Joel Kinnaman är så snygg, lägger jag upp den här bilden.


Valborg

Igår var det Valborgsmässoafton, det firades hos Carro som fyller år idag, Grattis! Blev grillning och Wii-spel. Mycket trevligt!

Valborg firades även i skolan på dagen med brasa nere vid sjön, körsång och tal. Resten av dagen var både bra och jobbig.
Vanliga lektioner på förmiddagen, sen blev det att umgås det sista med E innan avresan mot Götet. Hans mamma kom även i torsdags för att hämta upp honom. Så i torsdags drog vi iväg ett gäng till Red Brick för att ha lite avskedsfest, väldigt trevligt och roligt, om än för en inte så rolig anledning.
I fredags efter skolan blev det att säga hejdå, hann även med en mini-sightseeing av Karlskoga för hans mamma.
Skolan kommer inte bli sig lik.. kommer sakna honom. Det kommer vi alla. En av mina bästa vänner som flyttat... Inte så kul...
Men Ingrid har ju aldrig varit i Göteborg, så vi måste ju åka dit och hälsa på!


Nu snart ska vi till Linda och Daniel och grilla, blir kanske en sen valborgsbrasa med. Ska bli riktigt trevligt!
Ha en fortsatt bra valborgshelg!

RSS 2.0