Älskade mamma

Idag är det morsdag, så har varit och firat älskade mamma, hemma på vinbärsvägen. Mormor och farmor var också där, och mamma och pappa bjöd på grillat och fika! Lika gott som alltid!


Grattis igen världens bästa mamma!! ♥

 
 


Heja Sverige!

Vi vann!! Kan ni tänka er? Vi vann!!
Nästa år är Eurovision i Stockholm, så häftigt!! :D

Vi hade schlagerfest hemma hos Granlunds. Startade med partylite visning, sen grillat innan tävlingen började. Vi var väl ca 10 tjejer som trängde ihop oss i soffan på första parkett framför tv:n. :)
Oh så bra Loreen va! Rysningar!

Vid omröstningen kom även killarna ner och jublade över alla 12:or som kom in, och sen när segern var klar, skålade vi i champagne!! Fint ska de va ;) en riktig festlig kväll!!
Tack Linda och Daniel! Och alla andra som var där, för en rolig kväll! :)

Och grattis Cathrine som fyller idag!


Trailcombo

Idag har jag varit riktigt duktig! Jag och Linnea pallrade oss iväg på TrailCombo för första gången. Det är löpning blandat med styrkeövningsstationer i Aggerudsspåret. Var faktiskt lite nervös.. Är ju inte världsbäst på att springa direkt. Men kom runt! fast var sjukt jobbigt... riktigt jobbigt.
Linda var också med, men för henne var det såklart inga problem som den duktiga springare hon är! :)

Får se om vi vågar oss på det igen nu när vi vet hur fruktansvärt jobbigt det var?

Men kan ju behövas om jag ska klara av det där loppet i augusti :P

Grillning

Söndag igen, vart tar helgerna vägen!? Och idag har jag fått gjort 0. Hade planerat att jag skulle plantera mina tomatplantor och pelagoner, och gå nått varv med trimmern i trädgården. Men nej. Vad gör jag i stället? Jo jag sover middag ute i trädgårdmöblerna. Visserligen jätteskönt och behövde det verkligen. Blev ju visst lite sent (tidigt?) i går...
Det var grill-knytis hemma hos Johan och Malin. Var ett gäng med folk som grillade, åt, drack lite vin, dansade.. ja det var riktigt roligt!
Tack Malin & Johan för en trevlig kväll!

Nästa helg är det "Schlager-fest" hos Linda och Daniel. Ska bli riktigt kul med, men tror att det får bli lite tidigare hemgång då, så jag orkar med min trädgård med. Sånt man måste sköta om som villa-ägare :)

Nu läggdags inför en ny jobbvecka!


Missing

Vi har följt en ny serie i några veckor nu, riktigt bra och spännande. Idag var sista avsnittet. Allt slutade lyckligt, nästan. Precis i slutet får allt en vändning, en cliff hanger.

Spännande, jo visst. Om det inte var för det att jag precis läst att det inte kommer en säsong 2! Så nu slutade det bara helt.. sämst.

Så jag ska glömma de sista två minutrarna, och lotsas att de aldrig hänt. :)

En bra serie i alla fall!

 

 

Förövrigt så väntar jag nått så fruktansvärt till på onsdag då nästa Greys kommer ut, sista för denna säsong! Och så stört sjukt spännade!!


Kristiflygare

Röd dag idag, skönt. Har blivit helt jätte-mega-förkyld efter London resan.. så nu ligger jag och myser i soffan med Greys Anatomy avsnitt.
Har tänkt jobba hemifrån imorgon, skulle kunnat sjukskriva mig, för känner mig helt slut i kroppen, men har inte riktigt tid med det, har 1000 grejer att göra på jobbet.. och det är ingen annan som gör de åt mig. Men hemma slipper jag smitta ner resten av kontoret i alla fall.


I går var det kalas hos Niklas, riktigt trevligt, som alltid. God mat, vin och bad i deras ute-spa. (Ett sånt måste jag ha nån gång!) Martin berättade att han fått jobb med efter studenten, Grattis! Han kommer ikapp oss andra kusiner nu :P Och Ann ska med byta jobb, å grattis till henne med!

På lördag är det planerat att grilla hos Johan och Malin, ska bli trelivgt! Hoppas bara att förkylningen släpper och inte blir värre tills dess.


Nu ska jag fortsätta titta på världens bäst sjukhus serie!Måste bara få lägga upp en bild på lite ögongodis från serien med... :)

London Weekend

Hemma igen efter en härlig långhelg i London med de bästa ♥
En riktigt bra födelsedagspresent!

Vi har tittat på turistattraktioner som Big Ben, Buckingham palace, Piccadilly circus m.m. Har även gjort ett besök på Madame Tussaud och hälsade på kändisar.
Blev även en hel del shopping, gissa om jag och Carro blev glada när vi upptäckte att Forever 21 öppnat i London!? Så där blev det endel shopping, blandat med New Look, Primark och La Sensa.

Åt även massa mat och drack en held del öl, prommenerade i parker och strosade runt i Notting Hill.
En riktigt härlig och rolig resa!


Doch slutade den lite sämre än vi önskat. Expresståg mot flygplatsen var inställda så blev försenade till flygplatsen, hann inte checka in så stackars Micke P fick sortera vår resväska med allas neccesärer, innan han hann klart lyfte planet med oss kvar i London. Vi var dock inte ensamma, utan i sällskap med en hel bunt med fler recenärer som haft problem med tågen.
Så fick boka nya biljetter och hotell en dag extra, låter roligare än det var. Flygplatshotell och middag på flygplatsen. Men hade ju gott sällskap i alla fall! :)
Några flyg till Skavsta fanns inte heller, men hittade som tur var ett till Västerås, och så har jag världens bästa bror som lånade en bil av snälla Rille och Mimmi och skjutsade oss till Skavsta! Du är bäst Erik!

Ingen riktigt resa utan lite kaos, i alla fall inte med oss ;)

Packa??

Det är inte alltid det lättaste att packa. Speciellt inte när jag inte ens vet vad jag packar till...
Har packat kläder och förberett neccessären i alla fall...
Vad ska jag mer ha med??

Min hjärna är helt tom.. eller snurrig rättare sagt.


ipoden kanske, och vart är den? Behöver den laddas?
Tidning? Bok? Nej hinner jag läsa??
Ohh... förvirrad!!!

Och skor!? Vad ska jag ha för skor!?!

Snart...

Snart är det dags för min födelsedagspresent.. Längtar!

Jag och Carro har fått en överrasknings-resa i födelsedagspresent av våra kära sambos :)
Vi fick endast reda på att vi skulle ta ledigt en torsdag och fredag, för att vi skulle någonstanns..
Sen har jag lyckas luskat fram att vi ska till en stad i Europa, och att vi ska flyga dit. Men det är det. Sen är de knäpptysta!

Så gissa om jag är nyfiken!?
Valborg

Valborgsmässoafton firades enligt några års tradition hos fam Granlund tillsammans med fam Linder och Micke & Carro.
Eldade massa skräp och grillade älg-burgare, riktigt trevlig kväll! :)


Lady GAGA

Fick biljetter till Lady GaGa i sommar!!!

Första konserten tog slut på 20 min, och jag lyckades inte få någon biljett.. Som tur var bokade de in ännu en konsert dagen efter. Och nu lyckades jag knipa två biljetter! Lycka!!


Tyvärr bara två dock.. skulle egentligen ha fem, men gick inte.,, Tog kanske de två sista eller nått? För när jag skulle boka fem först gick det inte, sen testade jag med två och det gick. Sedan tänkte jag ta tre till, gick ej, och sedan två till, men det gick inte heller... sen var de slut.. Sorry! :(


Party party

Nu har det varit födelsedagsfirande i två helgen. Riktigt roligt, men tar på krafterna. Börjar ju bli till åren nu ;)

Förra lördagen hade jag släktkalas, som tidigare nämt, och nu i lördags hade jag fest för vännerna.
Jag och Micke P hade tillsammans. Hade hyrt två badtunnor som vi ställde på gården, och det blev riktigt lyckat! Tack så jättemycket för en rolig kväll!! ♥


 

 

 

 


RSS 2.0