London Weekend

Hemma igen efter en härlig långhelg i London med de bästa ♥
En riktigt bra födelsedagspresent!

Vi har tittat på turistattraktioner som Big Ben, Buckingham palace, Piccadilly circus m.m. Har även gjort ett besök på Madame Tussaud och hälsade på kändisar.
Blev även en hel del shopping, gissa om jag och Carro blev glada när vi upptäckte att Forever 21 öppnat i London!? Så där blev det endel shopping, blandat med New Look, Primark och La Sensa.

Åt även massa mat och drack en held del öl, prommenerade i parker och strosade runt i Notting Hill.
En riktigt härlig och rolig resa!


Doch slutade den lite sämre än vi önskat. Expresståg mot flygplatsen var inställda så blev försenade till flygplatsen, hann inte checka in så stackars Micke P fick sortera vår resväska med allas neccesärer, innan han hann klart lyfte planet med oss kvar i London. Vi var dock inte ensamma, utan i sällskap med en hel bunt med fler recenärer som haft problem med tågen.
Så fick boka nya biljetter och hotell en dag extra, låter roligare än det var. Flygplatshotell och middag på flygplatsen. Men hade ju gott sällskap i alla fall! :)
Några flyg till Skavsta fanns inte heller, men hittade som tur var ett till Västerås, och så har jag världens bästa bror som lånade en bil av snälla Rille och Mimmi och skjutsade oss till Skavsta! Du är bäst Erik!

Ingen riktigt resa utan lite kaos, i alla fall inte med oss ;)









































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0