Börjat jobba

I går gjorde jag min första dag på sommarjobbet. Jobbar med Heidi, så det går jättebra! Lite orolig dock för nästa vecka då jag blir själv och ska hitta överallt inne på Björkborn... Sen kommer Madde, så då blir vi två i alla fall som kan irra runt =)

Sommaren har verkligen kommit för fullt nu, typiskt när man börjar jobba. Igår var vi nere vid näset och badade, var inte ens kallt i vattnet!
I helgen var det "familje-helg". I fredags var det grillning med alla syskonen Olsson, Johanna var hemma. Mycket gott o trevligt. På lördagen åkte vi upp till karlsdal och åkte båt ut med Olsson-family till en strand. Jättehärligt med egen strand! Åkte även ring efter båten, som var superkul! Provade även på wakeboard för första gången, men var ingen supertalang på det.. kom nätt o jämt upp och ramlade sedan direkt. Jag och Micke P får nog tjuv-öva lite så vi med kan!
Söndagen var soft, vilade hemma och mot kvällen åkte vi hem till mamma och pappa, åt mat och hade trevligt! En mysig helg!

Får se om det blir camping till helgen, om väderet håller i sig. Har köpt tält i alla fall! Hoppas


Bebis- Liam ska ut på sjön för första gången!

KarlskogaFesten

I onsdags var det fest i Karlskoga. Dagen började med att jag och Carro lunchade på stan och små-shoppade lite. Sedan blev det hem för att göra sig iordning inför kvällen. Gick ner med killarna till "Som hemma" och tog en cider. Sedan letade jag och Carro upp hennes föräldrar som satt i slänten i Ekmansdalen och lyssnade på Sten & Stanley. De hade med picnic med vin, ost, kex, melon och vindruvor, mys! Var jättevarmt så var härligt att sitta på en filt i slänten och lyssna på musik och titta på folk.
Måste berätta dagens roligaste!
Jag skulle köpa wok, så jag och Carro gick till bankomaten för att ta ut pengar. När jag står och knappar in på bankomaten hör jag att en kille börjar prata bakom mig. Tänker för mig själv att de är väl nån kille som raggar på Carro..

Kille - Är det någon som ska spela nu?
Carro - Ja, the Boppers tror jag...
K - Har de börjat än?
C - Nej.. tror inte det...
tyst en stund...
C - Jag känner igen dig...(funderar)
tyst...
Jag vänder mig om av nyfikenhet av vem det är hon känner igen.
Jag - Det är ju Idol-Lars!!!
Carro - Ja just, det är de ju!
Lars står och småler..

Sedan står vi och pratar en liten stund om det var mycket folk när han spelade, om vad vi skulle göra nu m.m. och sedan önskade han oss en trevlig kväll.
Lite små-kul konversation... undrar vem av oss han tyckte var lustigast; jag som häver ur mig Idol-Lars det första jag säger, eller Carro som inte kände igen honom ;P hahahahha
Jaja.. vi kommer nog aldrig träffa honom igen i alla fall.



Igår åkte jag och mamma till Örebro, Marieberg tillsammans för en dags shopping. Var en jätterolig dag, avverkade Ikea, Skopunkten och hela Marieberg och åt jättegod lunch på ett fik. Handlade massa "bra ha" saker på Ikea, bl a en ny taklampa, servetter, galgar, glas m.m... Sen blev det även ett par skor, en klänning och några toppar + solglasögon.
När vi kom hem blev det fika hemma i huset, och senare middag. Riktigt trevligt med lite tid hemma hos familjen!


Nu blir det lite städning och ikväll grillning hos Granlunds!
Ha en bra dag =)

Första doppet i sjön!


Igår efter jobbet (för de som jobbade) åkte jag, Micke, Carro och Micke till Carros stuga för att bada och sola. Det var jättehärligt väder, solen sken och det var jättevarmt! Blev till och med ett dopp i sjön. Kan erkänna att det var ruggigt kallt, men när jag väl kom i (efter väääldigt lång tid) så var det riktigt skönt. Har dock fått ont i halsen idag, vilket jag gissar på beror på badningen..
Micke o Micke hittade en kanot som de tvättade av och var tvugna att testa. Först testade de lite om den inte läckte, vilket den inte gjorde, sedan drog de iväg långt ut på möckeln och hittade en ö vi tydligen ska tälta på någon varm helg.


Ikväll är det fest i Karlskoga; Karlskoga Festen!
Det är några artister som kommer spela i Ekmansdalen, så dit blir det nog en sväng förbi ikväll.

Var på säkerhetsmöte på Björkborn imorse. Jag ska städa där i sommar. Verkar lite halvläskigt.. massa farliga pulver, sprängämnen och annat. Så ska få ha på mig specialkläder; skyddsglasögon, skor med stålhetta, flamsäkra kläder. Kommer bli super snygg ;P

Sommarpratare i P1

20 juni drog sommarpratarna i P1 igång med Ingvar Kamprad. Ni som liksom jag missade det i lördags kan lyssna när som hellst på sr.se. Det ska jag göra!
Andra sommarpratare som jag vill lyssna på i sommar är:

Juni
25: Malin Åkerman
Juli
2: Joe Labero
4: Lena Philipson
7: Nour El-Rafai
9: Malin Bayard
11: Jonas Björkman
18: Kristian Luuk
20: Madeleine Westin
25: Morgan Alling
26: Ola Salo
27: Petra Mede
28: Arash Labaf
30: Laleh Pouham
Augusti
1: Alex Shulman
5: Jerry Williams
9: Anders Lundin
14: Laila Bagge
15: Jan Guillo



Har en känsla av att jag inte kommer hinna lyssna på alla dessa på P1:s sändningstid kl 13.00... Speciellt inte när jag jobbar. Så blir nog att lyssna på hemsidan, tur att det går =)

Ut med båten

Igår kom sommaren tillbaka! Micke hade tagit ledigt, så vi bestämde oss för att låna Mickes pappas båt och åka ut för att fika och sola. Det var jätteskönt! Vattnet var dock kallt, så blev inget badande. Men bättrade på brännan i alla fall!

Kom på att jag inte sagt nått om Midsommar... Vi var hemma hos Linda och Daniel med Pär, Catrine, Madde, Mattias och alla barnen. Byggde midsommarstång, plockade blommor och klädde stången. Åt massa god mat i flera omgångar och sjöng snappsvisor. Det var en riktigt trevlig och lyckad dag, och till och med vädret sken upp och var fint!
Ska få bilder av Linda någon dag, då jag glömde min kamera hemma.

Sista lediga veckan nu innan sommarjobbet drar igång. Vilken tur att vädret blev bra, skulle inte kännts bra att börja jobba på första solveckan. Sen blir det jobb fram till Pip. Ska bli lite skönt att komma in i någon slags rytm igen.. och få något att göra.
Nu ska jag ta tag i tvätten, så får det bli balkongen mellan varven =)


Sommar hår


I sommar är det den "okammade" frisyren som kommit att bli trendig i Hollywood. Här är svenska skådespelerskan Malin Åkerman i snygg sommarfräch frisyr! Hon flyttade från Sverige till Kanada när hon var 2 år, och ändå pratar hon bättre svenska än Victoria Silvstedt som bott i Sverige hela sin uppväxt! Det ger respekt! Gillar henne skarp.




Vanessa Hudgens, Ashley Olsen, Eva Mendez och Malin Åkerman har alla snygga okammade frisyrer. Bekvämt! Så nu slipper vi styla håret i evigheter i sommar! Blir lite småsugen på längre hår när jag ser Vanessa, eller lite längre bara som Malin.

Kubb

Idag träffades jag, Moa, Lisa och Marre nere vid näste för att spela kubb. Det blåste lite, men annars var vädret kanon. Riktigt roligt var det, har inte spelat på länge, men än satt de i lite i alla fall. Jag och Marre vann med 3 -1, även från den "svåra sidan" ;P haha Måste göras om!
Sedan följde jag med Moa hem, åkte till Elgiganten och ÖoB för att köpa fläckt och lite tavor till nya hemmer. Tyvärr kröktes bara spikarna när vi skulle få upp tavlorna, så det fick vi lämna ogjort.
När jag kom hem var fötterna alldeles skitiga efter alla äventyr, så det fick bli ett härligt fotbad och nytt nagellack på! Så nu är fötterna frächa igen, och med en somrigt rosa lack till midsommar =)

Läste dagens aftonbladet, det skulle inte bli nått vidare väder på midsommar. Ca 15 grader, målnigt och regnskurar.. Får hoppas de har fel! Klänning är ju trots allt ett måste på midsommar, och så ska vi ju inviga altanen hos Linda o Daniel, så då får de banne mig bli fint väder med!!

Vädret strular även till det för klädval, speciellt för de som planerat att åka bort, eller ska ut och dansa runt midsommarstång någonstanns.
Midsommar hör ju ändå blommor och sommarfärger till!
Färgglada klänningar, stora armband och kilklackar för att förenkla dansandet: Här är lite midsommar- inspiration:


Privileged


En ny serie har börjat på Kanal 5 på söndagar kl 19.00; Privileged.
Missade i söndags men såg reprisen idag. Verkar riktigt bra, något som jag ska försöka följa!

Ps. Lisa! Tips om kamera. Jag är väldigt nöjd med min Nikon Coolpix (förutom att batteriluckan pajjat=P, o de får jag natgaligen skylla mig själv för..) och kan verkligen rekomenrea en sån. Nikon Coolpix finns i flera olika modeller beroende på hur avancerad och dyr man vill ha. Men är det en billig du vill ha finns det en för ca 900 kronor, och det tror jag är ett jättebra alternativ till andra lågbudgetkameror utan känt märke!

Lördagsskoj

Lördagen blev jättebra! Började som planerat med Thai-mat! Kl 20 gick vi bort till Kupolen i regnet. Rosenström hade redan börjat spela. Var inte alls mycket folk där... Och nere i gropen där han spelade var det geggit och lerigt, så vi satt i öltältet o lyssnade. Efter en stund tröttnade vi på det och kände att vi kunde lika gärna gå hem imellan och lyssna på Rosenström på cd... Så det gjorde vi! Spelade Alias m.m. Vid elvatiden cyklade vi tillbaka till kupolen för att se Rydell & Quick. Det hade slutat regna så det gick att stå nere i gropen, riktigt bra konsert! Som förväntat av bandet =) Jag och Carro var tvugna att hälsa på Johan Palm med som stod i publiken, kändis-kåta som vi är ;P
Efter konserten drog vi ner till statt, då det var sjukt lång kö... O inte fick vi gå före med våra biljetter heller.. Som tur var så kom vi in Harry's vägen, som hade definitivt kortare kö! Inne på statt var det jättemycket folk! Måste ha varit fullt. Var riktigt roligt!! Träffade massa folk man kände.
Efter Statt var det efterfest hos Pär o Catrine. Linda och Catrine skjutsade mig o Carro på cyklarna. Och gissa var jag satt? Jo i Tildes barnstol!! ;P Inte illa va?! hahahaha Sen blev de bil hem i alla fall..


På onsdag ska jag på introduktionsmöte för sommarjobb.. Ska bli skönt att komma in i lite rutiner igen. Börjar verkligen tröttna på att sitta hemma.
Moa tog mig i alla fall ut på en timmes prommenad förut med söta vovven Vilma! Skönt att komma ut lite =)
Now what?

Tjejkväll

Ikväll är det tjejparty som gäller! Det är Carro, Linda och Catrine kommer hit ikväll. Först ska vi värma upp med lite Thai-mat, och klockan 20.00 ska vi stå redo på Kupolen för då börjar Björn Rosenström spela! Senare vid 23.00 börjar Rydell & Quick spela, och det får vi inte heller missa!
Så nu får vi hålla tummarna på att vädret blir hyffsat (inget regn tack!) eftersom scenen är utomhus... Men ska åka till ÖoB och köpa ett paraply i fall att.


Igår var en himla trevlig dag. Åkte upp till Valåsen för att träffa Ann, hoppade in hos farmor och farfar en stund med och fick lite kaffe och pratade lite. Sen när Ann tvättat fönstrena klart åkte vi ner till Som Hemma och fikade. Ett besök på systemet blev det också. Sen upp till Valåsen igen där jag stannade kvar hela kvällen och blev bjuden på jättegod mat! Blev lite TV och massa prat. Mycket trevligt! var väldigt länge sedan jag träffade dom... När jag fyllde år senast tror jag.

Nej nu får jag nog sätta igång och städa.. Micke stack till Daniel för att bygga altan och lämnade massa skit överallt... och så kan det ju inte se ut när jag får finbesök!

Ha en trevlig fortsatt helg!


Äventyrs-digitalkameror

Jag funderar på att byta ut min Nikon Coolpix, då den har börjat gått sönder lite här och var. Just nu är jag inne på att köpa en äventyrskamera, det vill säga en digitalkamera som tål att ha med på äventyr. (Stöttålig, vattentät, köldtålig)
Det finns lite olika sådana kameror på marknaden. Här kommer en liten översikt på några av dem:

Olympus Mju Digital Tough 6000

(Finns i flera färger)
Bästa pris: 2825:- (Digiswe)
Högsta pris: 4120:- (ABC Kontor)

10 megapixel
3,6 ggr Optiskzoom
Brännvidd 28-102
5 ggr Digitalzoom
Autofokus
2,7 tum LCD skärm
4 x vidvinkel
Videoinspelning
Bildstabilisering
Vattentät till 3 m djup
Stöttålig 1,5 m
Dammtålig
Snötålig
Vikt 149 gram
63.4x95.3x22.4 mm

Panasonic Lumix DMC-FT1

(Finns i fler färger)
Bästa pris: 3890:- (Supermix)
Högsta pris:5620:- (CompX)

12,1 megapixel
4,6 ggr Optisk zoom
Brännvidd 28 - 128
4 ggr Digital zoom
Autofokus
2,7 tum LCD skärm
4,6 x vidvinkel
Videoinspelning
Bildstabilisering
Vattentålig på 3m djup
Stöttålig 1,5 m
Dammtålig
162,5 gram
63.1x98.3x23 mm

Canon PowerShot D10

Bästa pris: 3395:- (Inet)
Högsta pris: 4686:- (Dagspris)

12,1 megapixel
3 ggr Optisk zoom
4 ggr Digital zoom
Brännvidd 35-105
Autofokus
Manuellfokus
2,5 tum LCD skärm
Bildstabilisering
vattentålig
Stöttålig
190 gram
66.9x103.6x48.8 mm

Ska försöka läsa lite olika recensioner om dem, och se vilken som verkar passa mig bäst. Just sådanna här tekniska informationer säger ju inte alltid så mycket om hur kameran fungerar på riktigt.

Studenten '09

Denna toppentjej tog studenten igår! Grattis Elin!!



Vid halv två gick jag och Ann till Bergslagsskolan för att möta upp mamma, Erik, Carro och Elins släckt. Två sprang alla studenter ut på skolgården, släppte upp ballonger och sjöng för fulla halsar, för att sedan rusa ut i publikhavet för att leta efter sina. Älskar att se alla som är så glada, det bara sprutar glädje om alla studenter!
Efter en hel del letande hittade vi även Johan, Martin hittade vi på vagnen. Efter utdelning av blommor, gosedjur och kramar bar det av ner på stan för at se vagnarna. Erik och jag åkte sedan hem och gjorde oss klara för alla studentstopp. Första anhalt var hos Martin, hann med en fördrink, sedan iväg till stopp nr 2 hos Johan. Där han vi med få en fördrink, se lite paketöppning, och sedan iväg igen.
Sista stoppet var hos Elin där mat väntade! Var en jättegod buffé med massa smaskigheter, till efterrätt bjöds det på kaffe, likör och tre stora jordgubbstårtor! Festen fortsatte hela kvällen, och frisörelever droppade in efter hand. Kvällen bestod av vin, likörer, öl, jordnötter och massa massa allsång!
Var en riktigt trevlig kväll!!
När studenterna gick till statt gick jag och Micke hem.. och stackarn fick gå upp till jobbet idag! Vilket jag är riktigt glad för att jag slapp....


Sjung om studentens lyckliga dagar...

God morgon! Eller förmiddag kanske... När börjar egettligen förmiddagen?
Jaja... i dag är det den stora dagen för alla födda 90' i Karlskoga. Nämligen studenten!
Klockan 14.00 går de ut på Bergslag, så då ska jag vara på plats. Ann kommer hit vid ett så ska vi ta sällskap dit bort.
Elin tar ju nämligen studenten från Friörlinjen för er som missat det!!

Tyvärr är vädret just nu mulet, grått och trist. Antagligen kallt också... Tycker så synd om dem! Det ska vara sol på studenten... så är det bara! Så nu får det skynda sig att skina upp!

Måste planera in min dag med.. ställde faktiskt klockan på 9.00 så jag skulle ha tid till allt... O så hamnade jag vid datorn tills nu... =S Bra Sara! not.
Jag ska duscha, äta frukost och lunch.... så tänkte jag gå bort till Ekeby blommor och köpa en blomma... Det borde jag väl fixa på tre timmar? Blir kanske bara en pytte frukost så jag orkar äta lunch sen...?  O så välja vad jag ska ha på mig och gör mig respektabel. Sen vid 16.00 ska jag bort till Elin där det blir mat! Ska bli en riktigt rolig dag faktiskt! Ne,j bäst att jag sätter fart!
Ha en jättebra dag alla! Och Grattis alla som tar studenten!!
Vi ses på bergslag vid 14!


Jag på min student för 3(!) år sedan!


Lisa och Moa, oh vad roligt det var!!

Emma för Burberry


Kan ni se vem det här är?
Nej, knappt jag heller... även fast jag vet.
Det är Emma Watson, som spelar Harmionie i Harry Potter filmerna.
Här gör hon en kampanj för Burberrys höstkollektion och visar att hon är lika duktig som modell som skådespelerska. Jag gillar bilderna!

Zebra!

Leopardmönstrat har varit på tapeten ett tag, och det nya djungeldjuret som har kommit är Zebran.
Riktigt snyggt mönster tycker jag. Själv har jag införskaffat en zebra-sjal!



Paris söker bästis



Ett nytt program har börjat på trean, där Paris Hilton letar efter en ny bästa kompis. Programmet började förra veckan. Deltagarna får tävla om vem som passar bäst in i Paris vardag, och får tävla i att festa och liknande.
Ganska underhållande faktiskt...! Har ni tittat?

i-lands problem

Idag har det inte regnat! Det kanske blir fint ändå i morgon... hoppas på det. Har problem med att komma på vad jag ska ha på mig imorgon... Kommer det vara varmt? Kallt? Regn? Sol?
Tänkte ha mina vita jeans.. somrigt med ändå långbyxor... Sen kom jag på att lingonvecka + vita byxor kanske inte är en bra idé? Så nu är jag helt nollställd igen... Jaja.. får gå igenom garderoben och hitta på nått bra.


Den här skulle inte vara fel att ha på sig:


Men i värsta fall får de kanske bli det här:

Bal på Kupolen

Igår var det bal på kupolen för alla studenter i Karlskoga - degerfors .

Jag åkte hem till Erik igår för att hjälpa honom tvätta Cadillacen som han och Elin skulle åka i dit på dagen, sedan blev det lite tvätt av egna bilen med när jag ändå var i farten.
Tog även med mina lycktor från balkongen, men det fanns ingen sprayfärg på ÖoB där jag letade så får måla som nån annan dag..
Efter tvätt blev det en liten motorcyckeltur med Erik till stan där han skulle köpa stattbiljetter. Var roligt, gick jättefort! Var faktiskt första gången jag åkte med Erik.. har bara åkt med pappa innan.
Sen blev det tillfixning av Erik! Han blev så stilig så i kostym!
Kl 17 åkte vi med Cadillacen bort till Elin för fotografering. Blev först foton utanför huset, sedan var det så lång tid kvar tills det var dags att åka, så då tog vi en sväng till Strandcafét och fotograferade lite där med. Blev massvis med fina kort!
Började regna där i vevan med... så då åkte vi hem lite snabbt och hämtade paraplyer ifall de skulle behöva gå ut i regnet. Sen släppte de av mig så jag kunde gå upp till resten av alla släcktingar och vänner som väntade på balgästerna. Där träffade jag Mia, Madde och lite andra jag kände!
Åhhh vad alla var fina!!!! Alla tjejer hade så himla vackra klänningar och frisyrer.. och alla killar var så stiliga i kostym! Och de kom åkandes i lemosiner, amerikanare, sportbilar, häst och vagn.. ja alla möjliga olika fordon! Det är så roligt att se alla när de är så uppklädda! =)
Och för dem väntade en bal på kupolen med god mat och dans... för oss andra var det bara att gå hem till vardagen igen... Men ack vad gör väl det ;P hehe

Här är ett smakprov på hur fina de var! Mer kommer sen..
Nu kommer Carro för en runda på stan!



Helgen

Har just kommit hem. Har spenderat mesta delen av dagen hos Linda och Daniel. Micke har hjälp till att bygga altan, och jag har mest varit lite sällskap till Linda. Blev bjudna på jättegod fläskfilégratäng och ananaspaj!
Sedan bra det iväg till karlsdal för att hämta Cadillacen som Erik och Elin ska ha imorgon till balen. Var och sa hej till mamma och pappa med och droppade av bilen. Tänkte tvätta den, men det får Erik göra imorgon ;P Om jag är snäll kanske jag åker dit och hjälper honom imorgon.

Igår var jag hemma hos mamma och pappa så gott som hela dagen. =) Köpte lite blommor till balkongen och åkte sedan till mamma för att plantera dem. Blev riktigt fint, årets blommor går i det rosa temat, får visa en bild när jag ställt iorning allt. Ska även måla om lycktorna jag har på balkongen eftersom de har börjat rosta. Svart eller vitt? Vad tror ni..?? Kan inte bestämma mig riktigt....
På kvällen blev det examensfika med jordgubbstårta, och mormor kom med! Lite skolavslutning för mig och Erik. Blev omvänd ordning med grillat efteråt, jättegott!
Fick sommarpengar av mormor och examenspresent av mamma och pappa med!! Fick champange och presentkort på hudfixaren! Härligt! Så nu ska jag försöka bestämma vad jag ska ta för behandling, lutar åt en helkroppsmassage...! Perfekt present!! Tusen tack!!


Taylor, nya favoriten!?



Detta, Taylor Lautner, kommer att bli den nya flickfavoriten till hösten!
Det är han som spelar Jacob i New Moon, han är även med i Twilight men har bara en jätteliten roll där. I New Moon är det Jacob som kommer vara i fokus!
Får se om hysterin kommer gå över för Pattinson och överföras på Lautner? Eller kommer Pattinson fortsätta vara favoriten? Det får vi se till hösten!

Första dagen på resten av mitt liv

och vad gör jag då? Jo tvättar! ;P så roande.

Min älskling jobbade över igår, och när han kom hem hade han med en examenspresent ! Hade jag verkligen inte räknat med.. hade inte ens nån tanke på det.
Fick två svarta Mine glas till min samling! Alltid roligast att få presenter när man abslolut inte förväntat sig det!

Idag ringde de från KSAB, så ska komma dit och prata om sommarjobbet någon dag! Känns bra att ha jobb för sommaren i alla fall. Så får vi se vad som händer till hösten.

Nej nu blir det att gå ner till tvättstugan en snabbis, sen lunch!

Examen!

Idag tog jag examen. EXAMEN!
Fattar det knappt själv, 3 år till av mitt liv har gått, fort med.
Förstår inte var dessa år har tagit vägen.. tog ju nyss studenten!


Idag hade vi examinationsseminarium på Projektarbetet. Vi var i det gamla kårhuset, ett fint gammalt hus lite ovanför området. Alla fick presentera sina projekt och sedan utfördes en opposition. Det var riktigt intressant och kul att se hur det gått för alla och se själva slutprodukten.
Vi fick jättebra kritik, opponenterna och lärarna hade mestadels bra saker att säga, och det andra var bara små tips. Lärarna tyckte till och med att våran dokumentation var föredömlig, och att vårt gränssnitt var en dröm att arbeta med! Inte illa det!! Riktigt nöjd med det vi åstakommit, och jag har lärt mig massvis på denna termin, både tekniskt och just det att få komma ut på ett företag och komma in i arbetssättet på en arbetsplats. Jag har lärt mig mer rent programmeringsmässigt, både kodandet, lösa problem, arkitektur, databas m.m. Visst, jag har inte blivit något proffs, men med tanke på att jag bara läst jättelite programmering, och ingen riktig c# så är jag nöjd med hur jag utvecklats! En riktigt bra avslutningskurs.

Till seminariet hade de flesta av oss tagit med fika, Jenny hade med frallor och kaffe och jag, Ann-Sofie och Johan hade bakat. Så blev avslutningsfika med tårta och kaka!
Lite sogligt att det var sista dagen på universitetet, och som jag säkert träffar de flesta av mina klasskompisar! Jag och Ann-Sofie sa i alla fall att vi måste ses! Hoppas verkligen vi håller det.

Så var ännu en del i livet slut. Hemsk det känns att säga det. Mitt "liv som universitetsstudent" är härmed slut.





Jonas och Helen var här nyss på "examensfika". Bjöd på kaffe, tårta och glasyrmuffins.
Fick en avslutningspresent, en svart Kosta Boda: Mine skål, jättefin! Jättesnällt av dem att komma även fast jag inte direkt "firar" min examen. =)

Göteborg!!

Helgen i Göteborg var jättebra! Kl 7.50 hoppade vi på tåget i laxå mot Gtb. När vi kom fram var det shopping för oss tjejer som väntade, killarna var snälla och gick till hotellet för att lämna väskorna. Frammåt eftermiddagen möttes vi samman igen, åt lite glass och softade i en liten park.





Sedan gick vi mot hotellet för att göra oss redo inför kvällens VM i Speedway. Blev lite fördrink på rummet och sedan jättegod 4- rätters på en kinesisk restaurang. Efter det var började klockan närma sig sju och vi begav oss till Ullevi.



Racett drog igång, och det gick riktigt bra för de svenska åkarna. Speciellt Antonio Lindbäck som just kommit tillbaka efter avstängning. Till semifinal kom tre svenskar, som alla möttes i samma heat. En av dem krachade och av de två kvar gick en vidare till final: Lindbäck.
Tyvärr vann han inte finalen, utan fick nöja sig med en bronsplats, vilket inte är fy skam det heller! Vann gjorde Emil från Ryssland som bara är 19 år gammal! Han var riktigt duktig och körde bra hela tävlingen.
Det var spännande genom alla heaten och väldigt kul att se på plats, mycket bättre live än på tv!
Efter finalen avslutades kvällen med ett maffigt fyverkeri!









Söndagen började med en god hotellfrukost. Sedan prommenerade vi ner mot hamnen längst avenyn. Vid hamnen hittade killarna + Elin ett militärskepp och ubåt som de utforskade, medan jag och mamma gick bort till Nordstan för lite sista shopping.





Efter någon timme möttes vi igen, åt lite mat och sedan var det dags för hemfärd mot Laxå.
Hemvägen åkte vi första klass, riktigt nice stolar med bord emellan. Men var sjukt varmt.

Hela helgen var det kanon väder, kändes inte som Sverige!! Kunde inte ha varit bättre.
Tack mamma och pappa för en jättebra och rolig helg! =)

New Moon Trailer



Trailern till New Moon två har precis kommit ut... Och måste säga att det ser riktigt spännande ut, även fast jag vet vad som ska hända. Nu längtar jag till 20 november då den har premiär!

RSS 2.0