sthlm, sommarfest och morsdag

Lite pankare, men införskaffat massa nya fina kläder, efter en kanondag i sthlm!
Åkte iväg tidigt lördag morgon mot storstaden. Sedan var det full fart hela dagen i massa olika affärer. Tyvärr hittade vi inte till Urban Outfitters, som jag hade tänkt besöka, men det får bli nästa gång.
Fick med mig hela 3 klänningar (äntligen en långklänning!), lita andra kläder och lite annat smått och gott :) Hann även med en god italiensk lunch, och en fika med finaste Ingrid!
Efter en heldag springandes i affärer och onda fötter åkte bussen tillbaka till skogarna.
Tack tjejer för en supertrevlig resa ♥

I fredags var det Sommarfest på jobbet. Jag var med i festkommittén, så vi hade planerat och donat några veckor innan. Blev verkligen lyckat! Hade gjort om matsalen till en 'lounge', med vita linnedukar, blommor, stora palmväxter, en buffé med kallskuret och ett stort dansgolv! Hade även hyrt in bartenders som laddade med goda sommardrinkar! Kvällen startade med en boul- turnering, som var mitt ansvarsområde. Trots regn under dagen, höll det upp under turneringen, och jag tror alla tyckte det var roligt :)
Sen mat, skålar och drinkar, musikquiz och massa bra musik. (Typiskt bara att jag körde bil hem när det var öppen bar ;))

Söndag var morsdag. Var hemma hos mamma och fikade, och sedan hem till Mickes mamma på mat. Trevligt! Så storstädning här hemma med, det behövdes. Nu är det fönstrerna kvar, som får bli nästa helg.
* * *
Nu är det måndag igen. Men är en kortvecka, ska bli så himla skönt med långhelg! Behöver det. Mycket.
Dagen har vart bra, även för att vara måndag. Har lunchat med bästa Anna, alldeles för länge sedan!
Väl hemma var solen framme, så då var jag tvungen att sätta mig ute på baksidan. Bra läsning och en chailatte, underbart!
Nu slappa i soffan framför tv:n!

Stockholm

Nu äntligen är en Stockholmsresa bokad! På lördag åker vi på shoppingtripp till storstaden. Ska blir så himla roligt! Var jättelänge sedan jag var där.

Springa runt i affärer, fika, titta på folk, suga i sig av storstadslivet.


Har inte riktigt något speciellt jag letar efter... men skulle vara kul att hitta några snygga skor, eller långklänning... och klänningar till alla somamrens fester... och häftiga smycken... och och... !!!
Blir snurrig av allt jag vill titta på :D

Ska i alla fall bli väldigt roligt.
Kanske mindre roligt för min ekonomi... Tur att jag fick påfyllning idag :)
iphone5?

Jag tror jag blivit omvänd.
Jag har tidigare varit lite anti iphone. Varför vet jag inte riktigt.. eller jo. För att allting är så iphone hypat. Alla andra företag tillverkar iphone anpassade produkter. Högtalare, bilstereor, väskor, skal, pianon(!)...  allt anpassas till iphone.
Är ju bra för de som har iphone. Men det känns som det förstör lite för marknaden.

Men nu på senaste tiden har jag börjat tänkt om. Eller inte helt. Tycker ju fortfarande det är så. Men Apple gör 1 telefon om året. Max. Och de gör det riktigt bra.
Andra mobiltillverkare gör kasnke 10 eller fler modeller per år. Och knappt någon kan jämföras med iphonens kompetens. Det är inte så svårt att räkna ut att lägger man krut på att göra en enda mobil, blir den bättre än att dela upp det krutet på 20 olika modeller.
Och köper man en Sony Ericsson som är super het den dagen du köper den, kommer det en LG efter två veckor som är ännu häftigare och bättre.
Det känns som en iphone håller sig länge. Eller?


Nu har jag börjat predika för iphone. Det var inte meningen. Har en konstig hat/kärlek för den. Men har ju till september på att komma på om det är en iphone jag vill ha. För då kommer ju nya iphone 5.

Återstår att se.


räkbåt

Ännu en härlig helg över. Den här sommaren verkar bjuda på massvis av festligheter. Lite redan avbockat, men fler blir det. Det är jobb-fester, 30 års fester, släktfester, shoppingresor, utlandsresor, så kan jag nog slå vad om att de kommer bli en hel del spontana grill- kvällar med :) Underbart


I lördags åkte jag in till Örebro för att åka räkbåt med kollegorna. Var supertrevligt! En mysig båt med massa räkor, gott vin och trubadur. Och härliga människor såklart :) Efter vi kommit i land igen drog vi iväg till Strömpis, nästan hela gänget. Det blev drinkar, "avskedstal" för Micke och Patrik och massa massa dans! En riktigt rolig kväll!


Söndagen var jag faktiskt pigg, om man tänker på omständigheterna.. :P Blev lite plock hemma, och en härlig prommenad med Madde. Sedan kom Micke och Carro och åt och umgicks, sedan åkte vi hem till mamma och pappa och hämtade en hel hög med matlådor, tusen tack!!60 års fest

Helgen bjöd på en hejdundrandes 60 års fest! Johanna och Jonas firade sina 30 års dagar med ca 100 gäster i en stor lokal och bjöd på mat, dryck och underhållning. En riktigt rolig kväll!

Festen hölls i Grebbestad, så var mycket nya människor. Jättekul! Kvällen bjöd på mycket dans, mingel, bål, allsång.. ja det mesta man kan tänka sig av en fest.

Tack Johanna för en kanon fest! :)Morgondagen var mindre livad, inte kul heller att åka hem mot Karlskoga heller.. men det är sura äpplet man får bita i... :P


Nu ska jag packa iordning mig och gå och sova, ska nämligen hälsa på älskade lillebror imorgon!

Vårruset

Imorgon ska jag och ett gäng tjejer på jobbet vara med på Vårruset i Örebro. Ska bli riktigt roligt! Vi har fått snygga lagtröjor av jobbet med, så vi kommer va så snygga :)

Har som mål att springa, har ju börjat springa lite nu innan. Som tur var har pappa peppat igång mig och dragit ut med mig i spåret. Men som den bra timing jag alltid har lyckades jag ju bli sjuk förra veckan, men testade att springa ca 3 km igår och det funkade... så jag ska försöka springa i alla fall, så får vi se hur det går!

Har laddat med skavsårsplåster på hela fötterna med, och ett zumba pass. Så det ska nog gå vägen. Runt kommer jag ju på ett eller annat vis. I värsta fall frå jag väl krypa över mållinjen.

Önska mig lycka till!! :)


Sjukling glass

Har legat hemma i tre dagar och varit sjuk nu, inte kul. Har max orkar röra mig mellan soffan och tv:n, för att byta film/serie. Men nu börjar det vända, lagom till helgen :)

I torsdags kom Micke hem från Jönköping, och gissa vad han hade köpt med till sin sjukling, om inte Star Wars glass!!! (Har blivit lite kär i Darth Vader efter den där reklamen vet ni...)
Det gjorde min kväll <3(Kanske ska ta och se de där filmerna med... :P)

Mustaschkampen

Nu har mustaschkampen dragit i gång på sina håll. Min kära sambo har till exempel haft sin mustasch ca 1 månad redan... han påstår att det är för mustaschkampen, men någon insamling har jag inte märkt av :P Ja, ni som sett kan ju döma själva vad ni tycker om den..
En lite mer seriös mustaschkamp har just dragit igång på Spiksmedjan (Outo kumpus IT-  avdelning i Dgf)
Vill ni stödja canserfonden med en hundring rekommenderar jag er att gå in på deras sida och lägga ert bidrag + röst.
Outo Kumpu + sponsorer skänker nämligen 500 kr extra, för varje röst som kommer in!! Så för varje röst och hundralapp Du skänker, så blir det 600 kronor! Inte så dålig deal va!? :)


Kolla in deras Facebook sida med instruktioner hur Du går tillväga och för bilder vem du ska rösta på:
http://www.facebook.com/pages/Spiksmedjans-mustaschkamp-2011/222890591058945

Gå sedan in på Canserfondens sida och lägg din röst:
http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=5211


Dans

Är lite småsugen på att börja dansa.

Det är roligt, och bra träning. Ska bara försöka hitta nån kurs som kan passa.

 


RSS 2.0