Winnerbäck



Nu är det bokat och klart! Det blir Winnerbäck i sommar igen för mig och Linda! Början på en bra tradition tror jag! =)
Konserten är i Örebro, Brunnsparken, så hoppas på soligt väder. Kommer även ett helt gäng till artister, som en ´mini festival! Ska bli riktigt kul, något att se fram emot.

Men nu först så är det ju Putte i Parken i helgen! Det ska också bli riktigt roligt.
Massa bra artister, och härlig stämning i hela stan. Bara solen skulle vilja komma tillbaka med...
Och något av det bästa är att tjejerna kommer hit! Ingrid kommer redan imorgon, och ska hämta mig från jobbet. Kommer bli en kanon helg =)


Slipat och målat

Jag är en dålig bloggare, jag erkänner! Men det är så mycket med allt nu.. är nästan aldrig hemma känns det som. Förutom när jag sover. Men snart lugnar det nog ner sig. Hoppas jag. Och då kommer det även bli bättre på bloggen. Hoppas jag.

Anyway, i helgen har vi varit i huset och jobbat hela dagarna. Mamma och pappa har varit snälla och hjälp till med! Vi har spacklat och slipat väggar och tak och trappa. Målat runt fönster och dörrar i vitt. Så nu börjar det vända. Det blir inte bara värre och värre längre. Det känns bra!
Och de där korten som jag lovat, de kommer. Ska bara hitta sladden till mobilen ;P

I går var vi även och kollade på tapeter. Bestämmde vad vi skulle ha i kök, hall och sovrum. Köpte även golv till de rummen. Bestämmde att vi skulle sätta väv och måla i garderoben. Det kommer inte synas mycket väggar i alla fall, då det ska in garderober på alla väggar, så känns onödigt att tapetsera för bara små ställen som det syns på. Måste även köpa matta dit in så småningom. Men vet på ett ungefär hu den ska vara. Grå och lurvig :)

Har inte kunnat bestämma mig för hur jag ska ha i vardagsrummet. Ska jag ha alla väggar vita? 3 vita och en mönstrad vit? 3 vita 1 grå? 3 vita en grå mönstrad? alla väggar ljusgrå? alla väggar mörka? Och om fondvägg blir aktuellt; vilken vägg ska den vara på?!
Blir tokig på mig själv. Kommer verkligen inte på hur jag vill ha det. Nått förslag?


Vad har hänt annars då? Ja det kan man fråga sig...
Jag har jobbat. Jag har varit ute och ätit med arbetskamraten Cissi. Jag har varit på Kalas hos Linn. Jag har träffat kusinerna från sthlm öve grillat hos mamma och pappa. Så ja, det har varit fullt upp.

Och på onsdag drar PIP igång!! Och Emma, Ingrid och Charlie kommer hit!
Ska bli riktigt roligt :) Kort vecka på jobbet med, bara mån - tis. Sen är jag ledig! Skönt!


Nu ska jag ta en dusch och försöka få bort all vit färg från armarna och håret =P
Fortsatt trevlig söndagkväll!

grattis bro

Idag fyller lillebror Erik år! Hela 21 år. Snart ikapp mig ;P Grattis till dig!!


Lugnt på jobbet nu. Nu är det verkligen semesterveckor. Tog bara runt tre samtal idag.. men då får man mer tid till kompetensutveckling. Så idag har jag lärt mig att installera en dator enligt rutinerna.

Efter jobbet blev det att åka till huset. Tog med någon mer flyttlåda med. Har redan flyttat ca 10 flyttlådor, bara från förråden, och då är de inte tomma än heller. Kommer kanske inte bli så svårt att fylla huset trots allt.
Anyway. Pappa spackade och slipade i sovrummet, oc jag och mamma målade hela köket + hallen med primer. Och så satte vi ihop några lådor till köket med. Så vi har varit jätteproduktiva idag! Duktigt värre =)
Lovade ju att jag skulle visa bilder, men orkar inte nu, får bli en annan dag när jag har mer tid och är mindre trött. Men det kommer. Snart.

Imorgon ska jag ut med några från jobbet! Ska på Björn Rosenström på Strömpis. Ska bli riktigt roligt =) Kul att göra nått annat mitt i veckan med. Men får bli lugnt, och hyffsat tidigt. Börjar ju jobba 7.00 torsdag morgon igen. Men de har ja klarat förr, så det ska nog gå bra!



Slut med det roliga och trevliga. Nu ska jag släppa ut mina aggresioner.


NÅGON IDIOT JÄVEL HAR SNOTT MIN CYKEL!!!!!

Sist jag såg den stod den på busstationen. I fredags. Så är väl någon full idiot som tyckte att han/hon inte orkade gå hem, och snodde en cykel. Tack för den. Känner du igen dig så kan jag gärna ta tillbaka den...
Finns dock en 0,001 % chans att jag glömt vart jag ställt den. Mitt minne är inte helt at förlita sig på.. ;P
Så ja.. det var ju kul. Not.

Nej nu ska jag packa iordning mig för imorgon, och gå och sova.

Rivit tapet

Idag har jag fått hjälp av mamma och pappa med att riva tapet i huset. Vi + Erik var även där hela kvällen igår med och rev tapeter. Så nu är vi klara! I alla fall i de rum vi vill vara klara med.... Lugnar oss med vardagsrummet lite.
Så nu får jag åka iväg och kolla på nya tapeter någon dag! =) Fast först måste det ju spacklas förstos... inte lika kul.
Har fått låna en ångmaskin av Cissi och Niklas med, hur smart som helst! Håller ångaren över tapeten, och så släpper den! Bara att skrapa bort. Varför har man aldrig använt en sådan förut?!

Erik tog emot köket idag med. Inte lita kartonger... =P Förstår inte hur man ska veta vad som ska sitta ihop med vad, och hur. Och med vilka kartonger man ska börja..
Ska ta lite kort imorgon så kan ni få se hur det ser ut nu i huset.


Såg dock att vitvarorna (svartvarorna?) inte kommer förens 28 augusti.. Och vi ska vara ute ur lägenheten den 1 september. Det kan bli tajt. Men får behålla den gamla kylen så länge.. och fläkt och diskmaskin går ju att klara sig utan ett tag. Lite miss i planeringen... =P


Imorgon kommer Micke hem igen, och då ska väl köket börja ta form. Spännande spännande!
Nu ska jag ta en dusch och tidig sänggång. Det behövs idag.
Kanske får tvinga i mig en alvedon med trots allt.
God natt!

Besök hos Jenny

Idag har jag och Mia varit och hälsat på Jenny, äntligen har vi båda kommit dit med en inflyttningsblomma. 10 månader efter hon flyttat in. Bra jobbat ;P
Var i allla fall väldigt trevligt, och Jenny bjöd på god mat och fika!


Mycket på jobbet idag med. Trodde det skulle bli lugnare den här veckan när folk börjar gå på semester, men det verkar det ju inte som om det fortsätter som idag. Men det är bra när det händer nått. Hellre fullt upp än inget att göra. Håller även på att installera om min dator, så förhoppningsvis ska den fungera igen snart :)
På onsdag är det afterwork på nått uteställe i Örebro. Får se vilka som ska dit och om jag hänger på. Ser ut som det nu i alla fall.. Kan nog bli trevligt!


Imorgon ska jag till huset med mamma och pappa, ska dra lite tapet och så. Är bara 8 veckor kvar till flytt. Och har massa som helst ska hinna bli klart tills dess. Men är ju inte hela värden om allt inte hinns med heller. Går ju att bo där ändå.

Nu ska jag leta badrumsmöbler :) God natt!

En lång vecka

Oj vad dålig update det var här... nästan en vecka sedan. Men har haft fullt upp.

Den här veckan har det varit mycket på jobbet, mesta hitills. Trodde det skulle bli lugnare o lugnare.. men det verkar som alla vill få saker fixade innan semestern. Men blir nog lugnare när semestern börjar. Men det är kul när det händer mycket, då lär man sig massa och tiden går fortare.

I ondsdags träffade jag Charlie! Kändes som det var 100 år sedan skolan slutade, men ändå som det var igår vi träffadas... Var i alla fall väldigt roligt! Åt mat på stan, och mötte sedan upp en annan tjej och gick till bion; Eclipse!
Tredje Twilight filmen. Den var riktigt bra. Bättre än jag förväntat mig, och den bästa av alla tre! Nu vill jag se nästa... och den här igen... =P Efter bion gick vi till en bar och tog ett par öl och pratade massa minnen! En superbra kväll!



Har även beställt ett kök på Ikea. Var massa val man inte tänkt speciellt på som skulle tas.. vilket slags spishäll, ugn och micro man ska ha... mått och vinklar. Det mesta hade vi bestämmt och målat upp hemma i alla fall, och det var nog tur. Tog ändå flera timmar. Blev nog bra tillslut i alla fall! och dyrt.. Kunde aldrig tänka mig att en bänkskiva skulle kunna vara så dyr... =P

Och idag har vi beställt kyl/frys, diskmaskin och fläkt på tretti.se. De hade inte svarta vitvaror på Ikea, så fick beställa på annat ställe. Men verkade riktigt bra, bra priser och ingen frakt!
Så i veckan så kommer köket, och bänkskivan lite senare. Så är det bara att bygga ihop sen! Ska bli roligt!


Idag har vi även sålt lägenheten! Redan samma dag vi lade ut den på Blocket ringde det, och vi som trodde det skulle ta lång tid att sälja.. hehe
Så det känns skönt att ha det fixat med!




Annars idag var vi på beachen och softade! Linda och Linn ringde och frågade om jag ville hänga med, och i den här tropiska värmen går dete knappt att göra annat! Riktigt härligt =) Mer sånna här dagar.
Igår var det också så här underbart väder, så de blev det ett dopp i Carros stuga efter jobb i huset, och sen grillning hos Granlunds. Mysigt värre


RSS 2.0