mulet

Grå och mulen dag idag. Passande.
En fin låt som kanske piggar up...?

Ska skriva på papper för jobbet idag i alla fall. Det är bra.

Hur kunde det bli så här...?

23 suger.





Jakten på den försvunna dippåsen

Någon som har sett denna dippåse?

Den försvann någon gång mellan gårdagen och idag. Påsen har efterlysts och det har pågått en skallgång genom hela lägenheten under kvällen.

Har Ni sett denna påse, kontakta mig gärna snarast.

...

Och jag som var så sugen på att dippa grönsaker...Typiskt!


kalas helg

Helgen har varit super! =) I fredags var vi i Örebro med skolan på studiebesök på NA och Strateg. Väldigt intressant och lärorik! Hann med lunch på asiatisk restaurang med, inte helt fel!
Väl hemma i Karlskoga var det släktkalas för mig och pappa. Mycket trevligt och roligt! Massa god mat som mamma ordnat, massa fina presenter.. allt var jättebra! Tack för en bra dag!
Lördagen var det upp med tuppen, eller nio i alla fall... för skolan hade öppet hus, vilket betyder att vi hade vanliga lektioner en lördag. Lite segt att komma upp, men sen så var det riktigt roligt. Satt och jobbade med våra projekt, men det kändes att det var lördag, och stämningen var på topp!
Efter skoldagen blev det "kalas" igen, jag bakade cupcakes och Emma och Charlie gjorde en tårta! mumsigt värre! Senare mot kvällen drog vi ut i skogen och grillade, jättetrevligt och mysigt! En bra kväll!

Och idag kommer Erik hit och fikar, innan har åker hemmåt mot V-ås igen. Senare har jag bjudit hit Micke och Carro på mat, perfekt avslut på helgen!
Så nu känns det helt ok att bli 23 år. =)


Och vet ni vad!? Jag har fått jobb!

Tjugotre

Idag fyller jag hela 23 år. Lite mer än när den här bilden togs... Men man kan knappt se att åren har gått.. ;P


fullbokat

Ibland hopar verkligen allting ihop sig. Från och med nu och till slutet av veckan är det en hel del inbokat. Men bara massa kul!
Bl a studiebesök, möten, kalas, öppethus, träning, sticknings café och sånt kul =)
Kommer inte ha långtråkigt i alla fall!


Imorgon måste jag pressa in en runda på stan med.. Såklart är jag ute i sista sekund som vanligt ;P Ska även försöka ta mig i kragen lämna in de satans skorna på omklackning som de har behövt i ca ett halvårs tid.. Hoppas det går att klacka om dem bara även fast jag antagligen gått sönder klackarna lite..
Boka massage ska jag göra med!!! Måste komma ihåg innan presentkortet går ut!!

Ska ha möte med T.A.S.S- killarna imorgon för att avsluta vårat arbete med deras hemsida. Måste nog kolla upp så allt är klart och redo för överlämning imorgon! Som tack för hjälpen så bjuder de oss på lunch, inte helt fel!
Här kan ni kolla in hur deras sidan blev.

Nu blir det att hänga tvätt och laga mat..  Yey!

Pump

Kom iväg på pumpen idag, fick med mig Charlie, Emma och Kajsa med! Mycket roligare när man är fler. Var sjukt jobbigt som vanligt, och kommer antagligen ha hemsk träningsvärk imorgon.
Ska försöka komma iväg 1 gång i veckan nu... pepp!


Nu ska jag fortsätta kolla på Cougar Town! Sjukt roligt, i klass med Christine faktiskt =)

Leta på ett bi

Har precis fixat till naglarna och druckit en kopp te. Lagom ansträngande en måndagkväll. Hade tänk gå på pump, men ville inte gå själv så hoppade det. Fy vad lätt det är att strunta i sånna där saker.. Men imorgon SKA jag komma iväg. Måste. Ska se om jag får med mig sällskap med, lite lättare då.

 

Hade en språk-disskussion i skolan idag. (inget ovanligt, händer nästan dagligen =P)
Ett populärt uttryck att prata om är "Leta på". Jag är en av dem som säger "leta på" när jag ska leta efter någonting. Sen har vi en grupp som tycker vi andra är helt knäppa som säger så, och menar att man bara kan säga det om man verkligen letar "på" (t ex på kroppen) någon/något.

Vem har rätt??

 


More than a gift




Tycker den här var lite rolig & söt ^^

Festival kollektion

HM har skapat en festivalkollektion inför sommaren! Den 20 maj kommer den finnas i Divided- avdelningen, och 25% av intäckterna kommer att gå till AIDS forskning!

Kollektionen kommer innehålla kläder till både henne och honom, och även accessoarer.

Något att kolla in!!

Se hela kollektionen här.


musik helg

Nu är helgen slut, Igen! Helgerna bara rusar förbi. Borde vara fler dagar på en helg, så man hinner med allt man vill.
Denna helg blev ju mest musik. Hela fredagen var det rep, och även hela lördagen ängnades åt musiken. Hade genrep 1300, och sen konsert 1900.
Konserten gick jättebra! Artisterna var suveräna, stand-up av Babben var superkul.. Ja allt var jättebra! Lite synd att det inte kom mer folk, men så är det. Riktigt kul var det i alla fall, och stående ovationer känns aldrig fel =)

Efter konserten gick jag, Madde och Sandra till red brick som avslutning på kvällen, trevligt! Träffade även på Kajsa och Emil. När de gick hemmåt för kvällen stannade jag kvar och väntade in Micke, Micke och Carro som varit på statt. Blev natt-pizza och taxi. (Enormt bra för hälsan, speciellt i kombo) Nice kväll!

Söndagen fick inledas i en lång sovmorgon, inte helt fel. Sen blev det en härlig långprommenad i det (hyffsat) fina vädret. Så skönt att komma ut och få luft! På em va vi hos Astrid som fyllt 80+ och fika, och kvällen spenderades hos M & C framför en film. En film jag inte rekommenderar. Om man inte tycker om störda filmer med massa äckligt blod och mord i. Hemsk var den. The collector.


Måndag och ny vecka imorgon. Måste verkligen komma igång och göra någon slags prototyp på hemsidan. Har saknat lite inspiration... Mediaspelaren skulle va nice att bli klar med också. Massa att göra alltså! Men det är bra, då lär man sig mer =)
Ska nog försöka komma iväg på Pump imorgon med, bangade ju förra veckan. Och behöver nog den träningen.

Hoppas ni haft en bra helg!

Friday night.

Nyligen hemkommen efter ett långt rep.
Trött i kroppen, men huvudet är uppe i varv så vill inte sova än... Vet dock inte vad jag ska göra. Micke sover, gått igenom fb, läst bloggar.... Kanske lika bra att gå och lägga sig.
Skoj fredagkväll XD

Men vad gör man? 


update (ca 1 timme senare..)

Nej nu får det vara nog! Nu har jag läst mera bloggar, kollat igenom hela Nellys sortiment; utan att hitta något jag vill ha! vilket måste betyda att jag är alldeles för trött för det här.
Men nu är ju klockan elva i alla fall.. då är det väl hyffsat ok att lägga sig en fredag??

Tycker förövrigt allt börjar se snett och vint ut på skärmen...  sova är nog en bra idé.

God natt säger jag nu i alla fall. Jag orkar inte mer - faktiskt.


Wish me luck tomorrow!


träning

Idag blir det träning för hela slanten! Först Body Balance och sedan bandy. Har haft uppehåll två veckor över lovet och påsk, så det ska bli skönt att komma iväg igen. Jag saknar det. Och jag är dyng-slut när jag cyklat hem från skolan, då det mestadels är uppförsbackar. Träningen behövs!
Skulle vilja tycka det är roligt att springa. Det ser så härligt ut när andra springer. Men det är faktiskt skit trist! Kanske något man måste lära sig tycka om...


I helgen blir det spelning, spelning och mera spelning. Det är Stjärnkväll- konsert på lördag kväll, med Anna Sahlene, Babben Larsson och Nicklas Andersson. Och Micke Bäck band såklart =) Så imorgon kväll blir det rep hela kvällen, och genrep hela lördagen, och sedan konserten då. Ska bli roligt, och lite kämpigt. I alla fall för min rygg ;P Men är massa bra musik, rolig att spela och lyssna på =)

Nu ska jag slänga i mig lite smörgås, kräm och mjölk så jag fixar all träning!

Have a nice day <3

Campa



Någon mer som blir sugen på sommar och camping nu!?

Sommarvärmen visar sig några dagar, och man blir så sjukt sugen på sommar! (inte på själva somma-tiden, då allt slutar.. utan mer just sommarvärmen)
Har pratat om att åka på "skol-avslutnings-resa" när vi slutat.. Campa kanske!? Någon som är på?!
Är egentligen ingen jätte fan av camping, men why not?

Scarlett





Scarlett Johansson är nya ansiktet för MANGOs sommarkatalog.
Väldigt snygga bilder!
Gillar känslan över dem.

Wednesday.

Onsdag idag. Och jag var tvungen att googla hur wednesday stavades ! Sånt man antagligen lärde sig på mellanstadiet!? Tycker i alla fall det var ett ganska svårt ord...XD

Funderar på om solen gjort mig liiite blondare? Hade stora problem att installera ett program igår på datorn. Hittade inte ens Anteckningar. Som tur var fick jag lite online-hjälp så det löste sig tillslut!
På tal om sol har jag börjat fått massa fräknar efter jag suttit i solen. Kan inte påminna mig själv om att jag fått så många förr om åren?! Kunde de inte kommit när jag var liten och det är gulligt? Inte nu när jag är 20+.


Anyway. Ny dag. Mera sol. Underbart! Tyvärr har vi massvis med lektioner idag, så blir nog bara en snabb visit ute i solen på lunchen =) Fast har ganska roliga lektioner, så det gör inget. Har iofs oftast roliga lektioner !



Lisa skickade en låt igår; underbar!
Erik Hassle och Ellie Goulding som gör en cover på Robyns Be mine.

Beauty

Denna vackra skapelse har jag köpt till mig själv i tidig födelsedagspresent!


älska våren!

Jag älskar våren! Det börjar bli varmt, solen skiner, vindarna blir varma... underbart!
Hade "eget arbete" på eftermiddagen i skolan. Passade då på att ta vara på solen och det fina vädret. Satt ute hela eftermiddagen i solen och softade. Det är livet! Inte helt fel att vara student ibland =)

Grillade för första gången i år på balkongen igår kväll med! Det är inte heller helt fel!


Ska börja med slultprojektet nu.. Har just nu noll ideér på hur sidan ska se ut... Hoppas att inspirationen infinner sig snart...
Ska snart iväg och spela, kanske får inspiration då när jag är mitt i musiken. Är ju ändå en musiksida som jag ska göra. Måste ju även gå hand i hand med Jon-Olovs musik och stil. Tänk tänk tänk

Nej nu ska jag försöka göra något vettigare än att blogga... kanske =)

solsken

Underbart väder idag! Blå himmel, solsken och värme. Sommarvärmen är mer än välkommen.
Ska snart ut på en prommenad med Lisa, ska bli riktigt trevligt. Både pga det fina vädret och sällskapet. Har inte träffat Lisa på väldigt länge, så det ska bli kul!


Gårdagen var kanoners! Tog en cykeltur bort till Volvo där det var Hus & hem-mässa. Drog med mig Emma och Erik som bor i närheten, tyckte därför de gått och väl kunde hålla mig sällskap där ;P Dock var inte mässan speciellt spännande. Inte om man inte bor i hus i alla fall. Var mest utställningar med värmepumpar, grillar, låssmedar och sånt hus-aktigt. Hittade i alla fall en fin murgröna att ta med hem =)
Efter mässan bjöd Emma på lunch, så blev det lite pacman och kortspel innan det blev en prommenad hem. Eller rättaresagt till Micke och Carro =)

Senare mot kvällen blev det en sväng ner på Red Brick med skolfolket. En väldigt trevlig kväll!! Bra avslutning på Påsklovet. Imorgon drar allvaret igång igen... med slutprojekt och allt.
Note to self: Skriv klart synopsisen!!

Nu ska jag hänga tvätten och sedan dra ut i solskenet!

Mexico

Sushi-kvällen blev lyckad! Massa god sushi, och super stark wasabi som satte sig ända uppe i ögonen. T.o.m. så starkt att det blev lite tårar från en deltagare ;P Men gott va de! Sushi är verkligen beroendeframkallande, har man väl fastnat för det är man sugen på det 24/7.
Efter maten blev det två filmer. Två filmer som visade sig vara ganska kassa. Såg först 2012. Besvikelse. Seg, lång och rörig, dåliga effekter... Kass helt enkelt. Sen såg vi Populärmusik från Vittula. Lite bättre. Men en konstig film är det. Slutade med att Emma antingen sov eller spelade Snake genom filmerna, och jag ock Erik pratade och kommenterade filmerna hela tiden. Sååå bra va de.. ;P


Fredagen bjöd på massa olika skoj saker. Började med att Carro hämtade mig och vi åkte till ett litet hus där en dam sålde egengjorda saker. Mycket snyggt fanns det! Köpte med mig en kruka i vitmålad trä.
Sedan ringde Sten och pratade projekt. (Vilket påminner mig om att jag ska maila honom idag!)
På eftermiddagen blev det en tur ner till skolan för att jobba lite med det Sten och jag kommit fram till. Snyggade till kartorna lite.
Sen prommenad ute i solen, för att sedan åka iväg till Granlunds för Mexicansk middag!
Mycket trevligt och god mat! =)


Idag har jag tänkt cykla till hus och hem-mässan på Helmia. Ingen aning om vad det egentligen är, men kan va kul att kolla upp. Ska försöka hinna med en vända till stan med..
Ska bli skönt att ta fram cykeln igen!
Ha en trelvig dag =)

sushi

Torsdag idag. Och lov-torsdag = sushikväll! (nej här ändrar vi inga vanor inte!)
Egengjorda sushi, film och mycket trevligt sällskap! Kan inte bli mycket bättre.

Ska åka ner någon gång under dagen när jag tvättat klart och duschat m.m, ska försöka hinna med lite mer på portfolion och rep med när jag är där.
Blev väldigt frustrerad igår när jag satt med portfolion, har en meny som jag vill ska ändra på sig beroende på om länkarna är aktiva eller hovrade. Länkarna funkade som jag ville och ändrade färg vid hovring och allt annat, förutom Active-länken! Och jag förstår inte vad felet är för jag har gjort likadant på alla andra. Någon som har nån idé om vad felet är? Eller är det "bara" Dreamweaver som dampar?
Får försöka lösa det på nått vis...


Har äntligen hittat en hissgardin nu med (har letat överallt på internet, så hittar jag den på Ojojoj!)! Ska lura med Emma och köpa den när vi handlar till sushin. Hoppas bara min specialupphängning jag klurat ut funkar... Annars så bor jag ju faktiskt med en snickare, som borde klara av att hänga upp en gardin ;D


Lyssnar just nu på:



Ha en underbar torsdag !

HM ny sommarkollektion

HM kommer med en ny kollektion inför maj/juni. Mycket byxdressar, maxiklänningar, skira tyger och spännande tyger. En hel del snyggt, men endel lite väl vågade saker för min personliga smak. Kanske ska man ändå våga sig på en byxdress i sommar??
Smygtitta här och se vad du tycker!



Min favorit

jobb och plugg

Första påsklovsdagen har varit kanon! Åkte till Emma i förmiddags, och hade jättetrevligt =) Sökte jobb åt henne i stan så hon kan va kvar i sommar, det gillar vi ! Blev en hel del plugg och jobb gjort med, ja så duktiga är vi på lovet!! Emma och Erik pluggade matte och jag jobbade med båtprojektet. Lärde även Erik lite programmering, och han var en väldigt duktig och snabblärd elev! Han kan redan det jag kunde efter 5 veckor typ ;P (Kanske jag som är en über-lärare!? XD hehe)
Imorgon blir det tillbaka igen, har massa mer plugg att göra. Lite kvar på båtprojektet som ska fixas, portfolion ska kodas och designas, repa inför konserten nästa helg och en synopsis som ska skrivas. Har en känsla av att det kommer dra ut till torsdagen med om jag ska hinna allt... En Sushi-making-kväll ska in där någonstanns med! (Ja, vi är fortfarande insnöade på sushi)
Det blir nog ett produktivt lov!

Nyss var lillebror och Elin här på besök med. Så nu ser inte Micke ut som en svamp i huvet längre. Trevligt att se dom igen, händer inte allt för ofta. Får ta en tur upp till Västerås nått tag och hälsa på dem i nya lägenheten med!


Den här sötnosen var och hälsade på igår! (och husse och matte såklart!)


Sälen pics






morrn morrn

Uppe med tuppen idag, i alla fall för att vara lov. Vaknade när Micke gick till jobbet, och har inte riktigt kunnat somna om sedan dess. Detta var 05.40. Så nu känndes det som jag lika gärna kunde gå upp.
Inget vidare påsklovs väder. Mulet och grått. Men min solstråle Emma ska få ljusa upp min dag!! Ska åka ner till henne när jag fixat till mig (och hon vaknat).
Och ikväll kommer mina andra sötnosar hit, Erik och Elin! Har lurat hit som på lite klippning innan de åker hem mot Västerås igen.

Har ju inte lagt upp bilder från Sälen! Skandal!
Det ska ändras på =)


Morgonmusik!



En klump har lättat från börstet


Oj nu är klockan redan 9! Bäst att ta tag i dagen.

a new found love


Jag har alltid gillat att läsa tidningsmagasin. Började med Frida och Okej när jag var mycket minre än nu, och kortare faktiskt! Sen blev det Vecko Revyn och Cosmo. Senare har det blivit mycket Inredningsmagasin och Modemagasin. 
Nu har jag hittat den nya generen. Prylmagasin!
Nya prylar recenseras och bedöms, jämförs och listas. Massa rolig ny teknik som visas upp. Gillar't!


Påsklov

Hemma igen efter en långhelg i Grebbestad hos Johanna och Niclas. Har varit riktigt mysigt. Lekt och gosat massa med Liam, som är hela 1,5 år nu, och vuxit massa sedan sist vi sågs! Och vilken vilde han är. Var väl inte still eller tyst 5 minuter i sträck... förutom när han sov. Han lärde sig säga Sara och Micke med under helgen.. eller ja.. "Aja" och "Icke" lät det mer... =P
Micke fick en hel del jobb gjort där nere, de kaklade, satte upp hyllor m.m. Blev snyggt tillslut! Efter lite missbedömningar och krångel, som alltid ;P För min egen del blev det mest slappning och barnpassning. Och några vändor till prylbutiken med Johanna =)
Hade riktigt härligt väder fre och lör. Prommenarade längs bryggan, satt på uteserveringen och drack en kall i solen. Härligt!
Får åka ner i sommar igen och hälsa på, det är det ännu finare där!

Nu väntar en veckas påsklov.
Ett kort lov känns det som eftersom hela helgen redan är slut. Och det är tisdag imorgon. Och massa har jag att göra. Som vanligt. Får bli tidiga mornar.

Glad påsk i efterskott i alla fall! =)

Vote

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Påsk i Grebbestad

Är i Grebbestad och hälsar på Johanna och Niclas. Och Liam såklart =) Sitter just nu och kollar på när Micke och Niclas kaklar köket. Blir riktigt snyggt, svart frostad mosaik.
Johanna jobbar och Liam sover.
Ikväll ska vi på kalas till Niclas föräldrar. Tror hans bror fyllt år.
Sen blir det hemma påskmys resten av veckan med ost och kex och bingolotto.

Liam har vuxit massa sedan sist och springer runt överallt. Så söt! Han har även börjat prata lite smått.. som pappa, gurka titta och liknande.
Snart vaknar han nog, så då blir det lek igen!

Glad Påsk till alla!! =)


Vilken färg har själen?

Kent konserten var riktigt bra!! Många bra låtar, mycket rockigare än på skivorna. Var inte tillräckligt fan för att kunna alla låtar, men de flesta i alla fall.
Bäst var Socker, På drift och Dom andra.
En konsert att minnas.






Påskfest

Igår var det påskfest på skolan. Det var tävlingar, fika och framträdanden från musikeleverna. Trevligt
Efter var vi en del som gick vidare till Red Brick. En bra kväll! Mestadels.

Inatt hade jag en dröm, en sån dröm man vill ska vara sann...

Idag är det påskavslutning. Har först Flash-redovisning, sen avslutning i aulan och påskmiddag.
Sen när Micke slutat jobbet åker vi ner mot Grebbestad för att hälsa på Johanna och familjen. Länge sedan vi var där så ska bli kul.

Nu ska jag åka iväg mot skolan i regnet.


RSS 2.0