Renovering

Ja, nu har renoveringen dragit igång i lägenheten. Så nu ser det ut som ett bombnedslag där inne...
Suck, känns aldrig som man ska bli klar med allt det där...

Det vi gjort hitills är att sågat ner en vägg mellan köket och matrummet, rivit ut golven från kök, matrum och sovrum. Till våran stora glädje visade det sig att det var trä golv under, så behöver inte köpa nytt golv utan bara slipa och lacka!
Vi har slipat och spacklat sovrummsväggarna, tvättat sovrumstak, rivit tapet och spackalt i vardagsrum, målat element i sovrum och toalett och börjat att måla i garderoben. Men nu är det mesta gjort som är tråkigt och jobbigt. Då det bara bli värre och värre. Nu kan det nästan bara bli bättre.

Igår var jag och micke och hämtade ut tapeter, bara fondvägen i vardagsrummet var på lager så de kömmer senare. Kommer bli så snyggt.... hoppas jag.
Det blir i alla fall ljusgråa väggar i vardagsrum med en mörkare fondvägg med blommigt mönster. Sammma gra fortsätter i hallen. I Sovrum blir det vitt med en mönstrad fondvägg. Ska lacka golvet mörkt som bryter av mot de vita väggarna. köket blir nog antagligen beight, men har inte riktigt bestämt där än. Återstår att se.

Vårat kylskåp. En ölback och en saftflaska.


image12Pillrar tapet i köket... det är den här väggen som numera är borta.

image13
Micke, niclas och pappa river upp golv i sovrummet. Var fullt med spik på hela golvet. En hel kakburk fylldes.
Tidningspapprerna var sedan -63... mycket läsvärt! ;)

Mer bilder kan ni se på: http://saraliin.bilddagboken.se/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0