Påskhelgen

Nu är påskhelgen över, och imorgon är allt som vanligt igen.. tråkigt kan tyckas, men kan vara skönt med.
Helgen har bjudit på massa skoj. I torsdags åkte vi in till örebro på shopping runda, för att sedan spela tv-spel hos Micke o Carro. När vi skulle hem hade dörren till trappuppgången pajat på nått vis så vi höll på att inte komma in! Som tur var är Micke så stark så det löste sig =)
På fredagen började Micke med att fixa bardisken, så nu börjar det likna nått i alla fall.. Sedan på kvällen åkte vi hem till mamma o pappa och åt påskmiddag, kollade på tv och spelade biljard.
Lördagen bjöd på mer påskmat då vi var hos Keereweers med släkten. Ellinor var sååå söt och liten! Hon var så len och mjuk.. Efter alla mat och fika åkte vi hem och Micke och Carro kom förbi, och vi fortsatte sedan till Pötta och Jennifer där det var 18års fest! De hade en riktigt fin lägenhet.. hade inte varit där innan. Sedan på något vis så hamnade jag på statt, vilket var ganska roligt. Men ska inte gå dit utan Micke nått mer.. alla killar antar att man är singel och att man får vara lite väl närgången bara man inte håller en annan kille i handen hela tiden. suck.
Söndagen var lugn då man inte var på topp.. Men pallrade oss tillslut iväg till Tegnérvägen där vi åt kyckling baguetter och kollade på The Eye (läskig!).

Den här dagen har också varit ganska seg, har pluggat lite, diskat och kollat på film.. får se om jag orkar göra nått vettigt snart. kanske får plugga lite mer.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0