God Jul!!!

Juldagen. Dagen efter julafton. Kom hem för några timmar sedan från Karlsdal. Var tänkt att vi skulle åka hem och sova, men som vanligt så blev det inte så =P Kom hem hyffsat tidigt i alla fall, vilket är skönt!

Julafton var mysig! Började hemma hos mamma och pappa vid halv 11. Mormor, farmor, Erik och Elin var också med. Det bjöds på massa julmat + efterrätt + fika. Mycket gott! Och så hade vi julklappsutdelning, och man tror ju att julklapparna ska bli färre när man blir gammal, men icke! Det var fullt med julklappar under granen! Då har vi ju i och för sig blivit fler i familjen också... Fick massa fina julklappar, tusen tack för allt!
Efter halva Kalle Anka for jag och Micke vidare mot Karlsdal och Mickes släkt.
(Som tur var) missade vi julbordet, så åt bara lite för att smaka. Sen blev det även fika där. Också jättegott! Men tror jag var konstant mätt under hela dagen... Man gör ju inget annat än att äta på jul.. =P
Även där blev det julklappsutdelning, med en tomte denna gång som delade ut klapparna (i form av Mickes pappa)! Han var dock inte helt övertygande då barnen konstaterade att jultomten faktiskt var morfar ;P Och inte fick han någon kram av Tilde heller, eftersom Tomten var smutsig och barrig! hahaha Så söta!
Sedan fortsatte julfirandet hela kvällen.

En trevlig och mysig julafton!

Märks dock att man blivit "gammal". Längtar inte till julafton som man gjorde förr. (var iofs många år sen...) Och mycket är bara stressigt. Hitta julklappar i tid, passa tider hit och dit. Äta här och där. En stressig dag helt enkelt... Men det är väl så det ska va!?
Skulle vara riktigt nice att dra iväg nästa jul, och bara vara. Utan stress. Utan julklappar. Något att fundera på... =)



Snart ska vi hem till mamma och pappa igen och äta rester till lunch. Kommer väl spy på julmat snart ;P
Ska hämta julklapparna med, lämnade kvar dem där igår..
Ikväll blir det hemmakväll hos Linda och Daniel. Micke och Daniel ska lägga in en matta, och jag och Linda ska drömma oss bort till utlandet, är ritkigt sugen på att åka iväg någonstanns... Man blir så avundsjuk när alla andra runt omkring åker iväg! =) 


Önskar alla en fortsatt trevlig julhelg!!
Och Grattis Erik som fyller år idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0