Jobbsök, plugg, spel

Jaha ännu har det gått lång tid sedan sist.. Men orkar inte sitta vid dator så ofta när jag kommer hem, när jag sitter vid datorn hela dagen på Sigma. =P
Lite update då...
Har sökt fler jobb.. verkar dock dystert på marknaden. Alla svar jag fått säger att de endast anställer de med lång erfarenhet inom branchen, vilket jag då inte har.. Allt pgs finanskrisen. Varför blev jag färdig med mina studier nu!?

Eftersom jag börjar känna hoppet tryta har jag kommit på andra lösningar inför hösten. Jag har sökt Master-programmet; Informatik E-Goverment på Örebro universitet. Har dock inte nån jättelust att sätta mig och skriva uppsatser igen.. vilket det här innebär. Är tydligen massa uppsatser och föredrag som ska hållas.. + att allt är på engelska.

Idag hittade jag ett annat alternativ, som verkar mycket roligare! Webbdesign på Karlskoga Folkhögskola. Det var pappa som kom med idén att kolla efter KY- utbildningar och specialisera mig på något istället för att läsa Master. Kollade upp utbildningar i närområdet och det bästa fanns i Karlskoga!
Det jag funderar över är hur seriöst en Folkhögskoleutbildning ses? Ses det som att man gjort något vettigt och lärt sig massa, eller ses det mer som "hobby"?? Tror faktiskt det ses bättre att läsa en inriktning som t ex Webbdesign istället för Master, tror inga bryr sig så mycket om master o sånt.. Skulle ju i alla fall vara roligare med webbdesignen.. Var både design i photoshop och dreamviewer och mer tekninskt med php och java.
Ska nog söka det, Vad tror Ni??

Har även varit duktig opch sökt sommarjobb nu! Jag vet, jättesent, men bättre sent än aldrig. Ringde KSAB, och Ingela trodde hon kunde fixa nått. Glad för allt jag kan få!

------------------------------------------------------------------

I måndags var jag och Mia komp till Ida som hade en show med två klasskompisar som avslutnning på deras sångkurs. Spelade en medeltida sång, riktigt fin =) Gick bra, och hela showen var bra, många bra låtar.



Så.. nu ska jag lägga upp lite fina inlägg med bilder från Valborg, Carros 20års fest och Sahara hotnights =)
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0