Skidsemester i höglekardalen

Har varit på skidsemester i Höglekardalen (jämtland) med Mickes familj en vecka. Har i stortsett varit en bra vecka. Mestadels fint och milt väder, god mat och dryck, bra åkning, nästintill tomt i backarna och liftarna, trevligt sällskap! Men såklart kommer inget trevligt utan otrevligheter ;P
Som Helen uttryckte sig i gästboken; Herregud vilken vecka, nu får det verkligen räcka!

Lilla Tilde på 4 år ramlade i backen och bröt(!) benet. Hon fick åka hellikopter till Östersund där hon blev gipsad på hela benet. Och då menar jag hela, ända upp til ljumsken. Sen fick hon sova kvar där, men fick varken kryckor eller rullstol, så det blev att bära runt på henne resten av veckan.
Jag och Daniel skulle ta bilen dit. En biltur på ca 1 timme. När vi skulle hem på kvällen hittade vi självklart inte hem. (det var väldigt dåligt skyltat, typ inte alls... så var inte helt vårat fel ;P) Så vi irrade runt på öar i Storsjön i en timme, innan vi kom på rätt spår och kunde åka en timme till för att komma hem.
Sen när Mickes pappa skulle koka glögg drog han ur lite kontakter, bl a frysen. Som han inte märkte. När Helen upptäckte det, var alla mat för hela veckan upptinad. Så det vara bara att börja laga upp all mat för hela veckan. Inte så kul. Kanske inte behöver nämna att Helen inte var glad då...?

Sen var de en bil som inte startade, träningsverk och skoskav. Men det är väl sånt som hör till skidsemester!?
Men trots lite missöden, så har det varit en härlig semester!! =)
















Kommentarer
Postat av: elin

haha..ojoj :) tilde oxå..lilla stackarn. :/

2010-01-31 @ 18:35:56
URL: http://frisorelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0