Fullt ös

Idag har varit en intensiv dag på jobbet... Så där att man är så trött i huvudet att man får huvudvärk :/ Fullt ös, och så när jag kom hem har jag pluggat fram tills nu.
Och imorgon blir en till heldag, jobb fram till 17 och sedan test genomgång inför certifieringen 17-19. Kommer nog somna fort sen!

Men det ska vara lite intensivt ibland, så man uppskattar när det är lugnt och skönt :)

Ska antagligen hem till Liv med i veckan och fixa med webshoppen. Är i slutfasen nu, och börjar se ut som en riktigt webshop! Riktigt kul! Så lite små fix i veckan och kolla av status hur långt hon kommit sedan sist. Spännande :)
När den är klar måste ni alla lova att besöka den och gärna handla lite :) ;)


Sedan i helgen är det ju Halloween fest! (en vecka sent, jag vet, men är ju faktiskt då som vår svenska helgdag är) Ska bli jättekul!





Update om badrummet: Står still igen. Nu för att kaklet (som de hade utlovat i onsdags!) inte kommit. Så hantverkaren kan inte göra något mer just nu. Bara att invänta. Men har vi väntat så länge kan vi väl lika gärna vänta lite till...
Men på onsdag måste det ha kommit!

Kaminen: Inväntar samtal om kaminen med. Den var ju med restad. typiskt! Just den modellen vi valt, hade tydligen fler valt, så då blev det restat från leverantören. Men han på Biobränslebutiken trodde att den skulle dyka upp under veckan. Håller tummarna!


Har redan börjat spåna på nästa projekt inne... hehe.. Har i och för sig lite ute som kanske ska tas tag i innan, till våren, men det är ju så kul att planera och leta inspirationsbilder!
Kanske visar lite sen!


Nu väntar tvätten på att bli hängd... det görs sig tydligen inte självt. Även fast man väntar väldigt länge..
Sen är jag nog värd lite te framför tv:n!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0